Çok keyifli.Her zaman paylaşımlarını beğeniyorum.Özellikle anlatım bir harika oluyor
Çok keyifli.Her zaman paylaşımlarını beğeniyorum.Özellikle anlatım bir harika oluyor
Çok beğendim ...
Elinize ,tekerinize sağlık.
Bende motorcu bir eş bulmadan evlenmeyeceğim , buna şuan karar vermiş bulunuyorum.Kim bilir ne kadar zevkli bir gezi olmuştur.
Paylasimin icin yesekurler.Uzunkoprudeki o igrenclik baska biyere varmi acaba para hirsi burumus bu mahlukatlarin trakyayi katlettmeleri cok uzucu ben.Ben Corluda yasiyorum bu pisligin icinde Ergene nehrinde 80 yillarda baliklar yasiyodu simdi ise bu kapitalislerin olum sacan zehirleri.
Ezineye girer girmez ezineden peynir alma fikrimden vzgeçmeye başladım bir şehir bu kadar mı pis olur girişi
yinede meraktan 100 gr ezine peynirinden deniyoruz
Cehaletle deha arasındaki gerçek fark nedir biliyor musunuz? Dehanın sınırları var cehaletinse hiçbir sınırı yoktur. (Whoopi Goldberg)
sonra edremit üstünden ayvalığa gidiyoruz saat 22:00 civrinda ayvalık kampingi bulduk
Her sabah Afrika da bir Aslan uyanır. Bilir ki, en hızlı koşan aslandan daha hızlı koşmalı, yoksa öldürülecek.
Her sabah Afrika da bir Aslan uyanır. Bilir ki en yavaş koşan ceylandan daha hızlı koşmalı, yoksa açlıktan ölecek.
Aslan yada ceylan olmamız fark etmez. Güneş doğar doğmaz , koşmaya başlarsak iyi olacak...
120 ile giderken radar aracını görüyoruz intercomdan iklimaya radar radar yavaş yavaş derken öndeki kamyonun arkasına sıvışıyoruz ama ileride durduruyorlar yedikmi tüh ya derken hangimi girdi diye soruyorum ikimizide görmemiş radar genel kontrol yapıp gönderdiler içim bi rahatladı bi rahatladı
göl manzaralı yemegimizi de yiyoruz sonra çayımıda demliyorum
burada ön lastige satılık tabelası dolanıyor
yagmur yagmaya başlayınca izmir girişinde benzinlikte dondurma molası veriyoruz ama yağmur dindiğinde ilk harektte kayarak benzinlik çıkışında düşüyorum izmirde kepazede olduk ya
sonra kordon ve ykm ve saat kulesini geziyoruz...
Kötümser yanlız tüneli görür, iyimser tünelin sonundaki ışığı görür, gerçekçi tünelle birlikte ışığı ve de gelecek treni görür. (J.Harris)
sonra akşam kuzene geçiyoruz kral sofrası hazırlamış maşallah
cuma namzına gidiyorum izmir karşıyakada ve camie hayran kaldım resmen harika dizayn edilmiş ve dışarıda lokma dagıtılıyor
Çeşmeye giderken urlada ibrahim ercansur un yanına uğruyorum bakmayın üstünün yağ olduguna sanayide çalıştıgına konya otomativ ögretmenligi mezunu artist babası hasta olunca işin başına geçti en son azdavay enduro yarışına gelememişti bu arada tüm yarışların şampiyonudur kendi
çeşmede liman gümrüğüne ugruyoruz nerede abidik kubidik şey var merak ederim nedense bu gemicik 250 tır alıyormuş ve bir tırdan 2000 dolar alarak italyaya götürüyormuş çeşmeye gittin buna mı takıldın kardeş diye bilirsiniz
bu iki dayı motorlarla gümrükten geçmeye çalışıyorlardı
*Farklı çayırlarda farklı çekirgeler yaşar, farklı denizlerde farklı balıklar. (Endonezya Atasözü)
Akşam izmirin meşhur kumrusunu da yiyip sabah manisaya dogru harekete geçiyoruz
---------- Mesajlar birleştirildi - 00:23 ---------- bir önceki mesaj zamanı 00:19 ----------
onu çok beklersin kurt çok kuzu yok en iyisi buldugunu motorcu yap ben gibi
nehir zehir akıyor ben yazmak istemedim ama yabancı bir turıst görse neler yazmaz neler ... ezinenin girişi belediyenin sucu iki günde temizler görevliler ama o nehir nasıl temizlenir bilemedim ben
Celil özdemir
https://www.facebook.com/groups/285722234932863/?fref=ts
Müthişssiniz biz hatunu arkaya oturtup cesmeye götüremiyoruz yengeye saygılar sevgiler mutlulugunuz daim olsun Ayvalık kampingde tam aynı noktaya agustos sonu çadır attık fotoları gördüm icim kıpır kıpır oldu tekeriniz düz bassın süper bir paylaşım olmuş
ALLAH bozmasın mutluluğunuzu en kötü gününüz bu şekilde olsun ALLAH hiçbizaman acı bi haber sokmasın evinize bu zevkten hiçbi zaman mahrum kalmayın inşallah AMİN
Seni ve nişanlını tebrik ederim Celil'cim. Gezi raporun harika gidiyor.
Devamını merakla bekliyorum.
bende öğrendimki gezi denince akla hemen onun adı gelir, celil oğlu ,celil oğlu, celil oğlu, işte gezi böyle olur,anlatım böyle olur,ve bu gezide şunu da öğrendimki ,crf 250 ile her yere gidilirmiş,sayende ilk defa bir itfaiye motorunuda görmüş oldum,size ömür boyu mutluluklar dilerim,mutlu olun!,samimiyetimle söylüyorum çok beğenerek okudum ve resimleri inceledim,10 numara bir gezi saygılar.
- HAYAT GEZİNCE GÜZEL -
Tek kelime helal olsun.Hem gezinize hem size.Allah her daim böyle mutlu ve beraber eylesin.
Paylaşım için teşekkürler.
https://www.youtube.com/channel/UCsQMNz8EBD5jqoRCOlr-72Q
Biraz geçikti gezi raporunun devamı arazide ufak bir kaza yaptım da
Nasıl ki; mıknatıs, demiri kendine çeker. Fakat asıl çekme sebebini, onu yaratan Rabbimiz bilir. Nazar da öyledir
MAVİ BONCUK
Nazarın etkisine en etkili savunma mavi boncuktur. Mavi renk, çağlardan beri korunma prensibini temsil eder. O göğün rengidir. Rivayete göre Cengiz Han, babasının mavi bardağından su içerdi. Yüksek mahkeme başkanlığına verdiği emirde halkın taksim ve mahkeme kararları mavi deftere (Koko Debder) yazılsın, yasanın esasları ise ak kağıda mavi kalemle yazılarak nesilden nesile geçsin emrini verdiği söylenir.
Selçuklular, türbe ve medreselerini mavi çiniyle yapmaya özen göstermişler, gök medreseler birçok ilin süsleri olarak bizlere kalmıştır. Selçuklular mavi çininin koruyucu gücünü genellikle Ayet-el Kürsüyle takviye etmişlerdir. Bugün ise “maşallah” yazısı geniş ölçüde bu amaçla kullanılmaktadır.
VE İzmirden ayrılma vakti...
ACI...
Acı çekebildiği kadar insandır bir kişi...
Yüregi sızlayabildiği kadar insan...
Ağlayabildği kadar kadın ve bogazı
dügümlenebildiği kadar adam
Bu yüzdendir ki insanın en bozulmamış ,asıl, saf
hali olan çocuklar çok ve çabuk ağlarlar
Çünkü tam anlamıyla insandır onlar...
yolda eglenceli bir mola veriyoruz
İyi dostu olanın aynaya gereksinimi yoktur.
balıkesirden kolonya ve höşmerim alarak bursaya dogru yol alıyoruz
İnsanların mutlulukları ya da mutsuzlukları, kaderin olduğu kadar da karakterlerinin eseridir.
köfteci yusuf da 1 kg köfte içecek salata 60 tl verdik 4 kişi tıka basada doyduk
bursaya gece varıyoruz cadır kurmaya hiç keyfım yok otelleri arıyorum kişi başı uçmuş fiyatlar , sonra sahibinden de günlük kiralık ev bulup 75 liraya orada kalıyoruz
kim aldı lannn bu peyniriiii...
Kimle gezdıgıne, kimle arkadaşlık ettiğinize dikkat edin. Çünkü; bülbül güle, karga çöplüge götür.
işlemeleri altınmış ...
Sen değerinle ve düşüncenle, iki aleme de bedelsin, ama ne yapayım ki kendi değerini bilmiyorsun.(Hz Mevlana)
Gülümsüyorum. Çünkü: biliyorum ki gülümsemek; dostlarıma karşı sunduğum en iyi ikram, düşmanlarıma karşıda en asil darbedir!
Bitti dediği anda yeniden başlarmış insan. Başka yerde başka şekilde başka hayatlarla: mutsuz, tedirgin ama yeniden… Ve bitti dediğinde durduğu zannettiği her şey; yeniden yepyeni güzellikler için çarpmaya devam edermiş, yani nefes alıyorsa insan umut var demekmiş…
BURSA...
Burasıda meşhur bursa iskendercisi kuyruga giriyorsunuz ilk önce sonra içeri sonra sipariş meraktan bizde girdik bakalım nasıl birşey yiyecegiz diye
4 kişi bu sofradan 115 tl idi sanırım öyle bir fiyata kalktık beklediğim lezzeti bulamadım hele köfteci yusuftan sonra pahallıda geldi
sonra sakarya nallıhan kelebekler vadisi beypazarı üzerinden ankaraya iniyoruz ama 7 saat boyunca yagmur altında sürdük sabrımızı denedi doğa sartları
Yaşamak dünyada en nadir şeydir. İnsanların büyük çoğunluğu var oluyorlar, hepsi bu.
Yumurta bile kıramayan kızla evleneceksin. Düşünsene yumurtayı kıramayan, kocasını hiç kıramaz. icon smile Manalı Sözler
Başarmak zordur, Kolaya kaçarsan sonuç basitleşir. Unutma, yokuş aşağı inmek kolaydır ama manzara tepeden seyredilir.
Ankarada can dostlarla buluşuyoruz geç kalsamda beklemişler sagolsunlar ankara motosiket grubu ,hitit motosiklet klübü ve ankaradaki 8 yıl önce tanıştıgım bana motorsikletin enduroculugun anlamını ögreten abilerimle
Ankaradan sonra ayrı bir serüven başlıyor onu ayrı bir rapor yapacagım insallah sağlıcakla kalın ...
Müze Kent Safranbolu'dan Selamlar
Kurmuş olduğum Müze Kent Motosiklet Kulübü '' MMK '' face grubuna davetlisiniz
LİNK : https://www.facebook.com/groups/285722234932863/
---------- Mesajlar birleştirildi - 11:35 ---------- bir önceki mesaj zamanı 11:32 ----------
teşekkurler hocam
amin insallah hocam
teşekkürler abi görüşmek üzere...
estafurrllah abi elimden geldiğince birseyler yazıyorum işte
yorum için teekkurler
ÖNCELİKLE GEÇMİŞ OLSUN ,SENİ BU HALDE GÖRMEYİ HİÇ UMMUYORDUM,KAZA İŞTE! GELİYORUM DEMİYOR,ALLAH ŞİFA VERSİN, ARKADAŞ KALAN GEZİ RESİMLERİNİDE İNCELEDİM GÜZEL GEZİ OLMUŞ VESSELAM ,SENİN DE DEDİĞİN GİBİ PEYNİRİN (ABAZA) OLANINI İLK DEFA GÖRDÜM,SAYGILAR.
Celiloglu vfr satmisin
bence iyi olmus ...enduro sana yakisiyor.....bu arada allah (tanri) mutlu mesut .... etsin
Bu arada gecmis olsun....
helal olsun, Allah kaza bela vermesin, eşinizle berbaber mutlu bahtiyar mesut olun inşallah, başka gezilerinizi bekliyoruz, çok keyifli bir gezi raporu, kazanız için de geçmiş olsun
Çok hoş bir duygu olsa gerek. Güzel gezi olmuş....
gezi raporundan ziyade insana muazzam bir bakış açısı!
böyük adamsın muhterem.
Anlatımınız da Yorumunuz da Fotolar da her şeyiyle harika olmuş
Allah mesut etsin paylaşım için teşekkürler sayende bizde gezmiş olduk
yorumlaınız için çok teşekkürler...
Gezi raporlarını ilgi ile takip ediyorum.. Öncelikle beraberliğinizde mutluluklar dilerim... ikinci olarak geçmiş olsun tez zamanda iyileşirsin inşallah..
Bu arada gördüm ki Ankara ya da uğramışsın.. herhangi bir klübe üye değilim ama bende tanışmak istedim seninle haır gelmişken.. Neyse belki ben böyle bir gezi yapar..Müzekenti gezmeye gelirsem o zaman tanışırız..
"Ne Mutlu Türküm Diyene" M.Kemal ATATÜRK
Salcano Wolf 125 28.03.2014 - 02.05.2016 (11.800 km)
Bajaj Pulsar NS 200 Trafiğe Çıkış: 09.05.2016 (46.500 km)
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)