İ.H Karadeniz (Ağustos 2014)
Reklamlar
-
Adventure58 adlı üyeden alıntı
Hayran kaldım
Çok güzel Emeğinize sağlık hepinizin. DAha iyileri nasip olur inşallah.
ESGEL adlı üyeden alıntı
Tek kelimeyle muhteşem bir gezi olmuş,sayenizde bizde gezmiş olduk, yolunuzda bahtınızda hep açık olsun inşallah....
Survivalsyk adlı üyeden alıntı
Merhabalar
Yüreğinize sağlık.Teşekkürler.
Bilg.
Sayg.
32diş adlı üyeden alıntı
harika gerçekten. yollarınız açık olsun.
Adventure, Esgel, Survival, 32diş. Beğeninize ve güzel mesajlarınıza teşekkür ederim.
---------- Mesajlar birleştirildi - 05:18 ---------- bir önceki mesaj zamanı 05:15 ----------
hercul3367 adlı üyeden alıntı
sıtkı abi bunca dostu bir arada görmek güzel oldu doğrusu.
fotolardan her zamanki muhabbet ortamını yaşadığınız belli.
allah neşenizi daim etsin.
Çok teşekkür ederim Mehmet Hocam.
Uzun zaman oldu. Özlettin kendini.
Reklamlar
-
Paylaşım için çok sağolun gözümüz gönlümüz doydu resmen
-
Yine muhteşem bir gezi yapmışsınız, bunu bizlerle paylaştığınız için emeğinize teşekkür ediyorum. Gezi, katılanlar, yiyecekler , eğlenceniz ve motorlar
mükemmel. Merak ettiğim İ.H ne anlama geliyor, özelse açıklamak zorunda değilsiniz. Daha nice güzel gezilerinizi görmek dileği ile , kalın sağlıcakla...
-
Ne gezi be of sizebenim'de boyle gezecegim arkadaşlarım olurmu bir gün bilmem imrendim valla işiniz rrastgele her şey gönlünüzce olsun
-
hepiniz süpersiniz geziniz anlatımınız vede yemekleriniz lokmayı cok güzel götürmüşsünüz valla afiyet olsun hepinize art moto akademiden hepiniz kurs mu aldınız acaba merak ettim bende gecen yıl almıştım yine olsa yine alırım egitim şart kalın sagşıcakla
-
[Turan] adlı üyeden alıntı
Paylaşım için çok sağolun gözümüz gönlümüz doydu resmen
Güzel mesajınıza teşekkürler Turan.
acoskun1970 adlı üyeden alıntı
Yine muhteşem bir gezi yapmışsınız, bunu bizlerle paylaştığınız için emeğinize teşekkür ediyorum. Gezi, katılanlar, yiyecekler , eğlenceniz ve motorlar
mükemmel. Merak ettiğim İ.H ne anlama geliyor, özelse açıklamak zorunda değilsiniz. Daha nice güzel gezilerinizi görmek dileği ile , kalın sağlıcakla...
İ.H. İhtiyar Heyeti anlamına geliyor ki, grup arkadaşlarımla birlikte hepimiz 50'li yaşlardayız.(Hatta bu gezide aramızda olmayan bir arkadaşımız 67 yaşında.) Türkiye'nin değişik şehirerinden olan bu arkadaşlarımızla her yıl 08.08 tarihinde, 7 yıldır buluşup benzer geziler yapıyoruz. (Bu 7. idi) Bunun yanında biraraya gelip yaptığımız birçok güzel etkinlik var.
Değerli yorumunuz için çok teşekkürler A.Coşkun.
Karalı adlı üyeden alıntı
Ne gezi be of size
benim'de boyle gezecegim arkadaşlarım olurmu bir gün bilmem imrendim valla işiniz rrastgele her şey gönlünüzce olsun
Mutlaka olacaktır Karalı. İyi şeyler için emek sarfetmek gerekiyor. Biz de yıllardır grup arkadaşlarımızla güzellikler uğruna emek sarfediyoruz.
Güzel yorum için teşekkürler.
adanalı01 adlı üyeden alıntı
hepiniz süpersiniz geziniz anlatımınız vede yemekleriniz lokmayı cok güzel götürmüşsünüz valla afiyet olsun hepinize art moto akademiden hepiniz kurs mu aldınız acaba merak ettim bende gecen yıl almıştım yine olsa yine alırım egitim şart kalın sagşıcakla
Çok teşekkürler Adanalı.
Evet, hepimiz Art Motoakademi öğrencileriyiz. Yaklaşık 6 yıldır Art Motoakademi ve Uğur Ertekin'le içli dışlıyız. Ve bir çoğumuz Roadar Üyesi.
-
on numara beş yıldız full+full gezi
bu yıl okudugum en guzel gezi raporu bu.
eline saglık Sıtkı.Yolların hep açık ve keyifli olsun
-
savaskayan adlı üyeden alıntı
on numara beş yıldız full+full gezi
bu yıl okudugum en guzel gezi raporu bu.
eline saglık Sıtkı.Yolların hep açık ve keyifli olsun
Çok teşekkürler Savaş. Beğenmen beni sevindirdi.
EN YAKIN YOL,BİLDİĞİN YOLDUR.
-
Harika bir gezi tebrikler.
-
arican adlı üyeden alıntı
Harika bir gezi tebrikler.
Teşekkür ederim.
-
Çok güzel bir gezi ve çok güzel bir anlatım.Arkadaşlıklar çok hoş.Kafa dengi olmanız takdire şayan.
Zaten başka türlü bu geziler yapılamaz.Mekanlar,yemekler,resimler süper.Zevkle okudum.
Paylaşım için teşekkürler
https://www.youtube.com/channel/UCsQMNz8EBD5jqoRCOlr-72Q
-
MCV adlı üyeden alıntı
Çok güzel bir gezi ve çok güzel bir anlatım.Arkadaşlıklar çok hoş.Kafa dengi olmanız takdire şayan.
Zaten başka türlü bu geziler yapılamaz.Mekanlar,yemekler,resimler süper.Zevkle okudum.
Paylaşım için teşekkürler
Çok teşekkür ederim MVC.
Dediğiniz gibi, kafa dengi arkadaşlarla herşey çok güzel oluyor.
-
müthiş bir gezi olmuş.. vakit ayırıp bizlerle bu kadar cok fotograf paylasmanız cok güzel tekeriniz düz bassın insanı iştahlandıran gezilerinizin devamı gelmesi umuduyla
-
Çok harika bir gezi olmuş bende okur iken en az sizler kadar gezmiş oldum teşekkürler
-
utk_trn adlı üyeden alıntı
müthiş bir gezi olmuş.. vakit ayırıp bizlerle bu kadar cok fotograf paylasmanız cok güzel tekeriniz düz bassın insanı iştahlandıran gezilerinizin devamı gelmesi umuduyla
Güzel yoruma teşekkürler Utk.
nadrov adlı üyeden alıntı
Çok harika bir gezi olmuş bende okur iken en az sizler kadar gezmiş oldum teşekkürler
İnşallah birlikte de gezeriz Nadrov. Yorum için teşekkürler.
-
Fotoğraflarla ben bu kadar eğlenebildiğime göre sizler nasıl eğlenmiş belli oluyor.
Maşallah.
-
erkanzdemir adlı üyeden alıntı
Fotoğraflarla ben bu kadar eğlenebildiğime göre sizler nasıl eğlenmiş belli oluyor.
Maşallah.
Eğlence doruktaydı Erkan.
Teşekkürler.
-
Tek kelime ile "HARİKA"!
-
TT532 adlı üyeden alıntı
Tek kelime ile "HARİKA"!
Teşekkürler TT532
-
Süper bir gezi olmuş , emeğinize sağlık, her gördüğüm resimde benim motorla girilir mi buraya, buradan geçebilir miyim acaba diye düşündüm, bir yandan da günün birinde böyle eğlenceli bir grubum olsun diye hayal ettim
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)