Gökbel Arena 2014 Motokross Yarışları
Reklamlar
-
Reklamlar
-
-
Bir ara fotoğrafların sonu gelmeyecek diye endişe etmeye başladım.
Elinize, ayağınıza sağlık.
-
ellerine emeklerine sağlık uğur hocam.bu güzel etkinlik, dostların buluşmasınada vesile oldu uğur hocamla hasret giderdik.
-
Elinize sağlık çok güzel fotoğraflar... Biz dönüşü 5 motor araziden yaptık, sizin motorunuz da uygunmuş aslında rota için, sonraki gezilerde görüşmek üzere...
-
Emeğinize sağlık çok güzel fotolar. Teşekkür ederiz
-
photobucket yine belli bir tıklanmayı geçti diye fotoları engellemiş. fotolar gözükmüyor..
şimdilik görmesekte okuduk teşekkürler hocam
-
flush royale adlı üyeden alıntı
Bir ara fotoğrafların sonu gelmeyecek diye başladım.
Elinize, ayağınıza sağlık.
Teşekürler
---------- Mesajlar birleştirildi - 15:14 ---------- bir önceki mesaj zamanı 15:12 ----------
hercul3367 adlı üyeden alıntı
ellerine emeklerine sağlık uğur hocam.bu güzel etkinlik, dostların buluşmasınada vesile oldu uğur hocamla hasret giderdik.
Mehmet hocam çok teşekürler
---------- Mesajlar birleştirildi - 15:16 ---------- bir önceki mesaj zamanı 15:14 ----------
sodurlu88 adlı üyeden alıntı
Elinize sağlık çok güzel fotoğraflar... Biz dönüşü 5 motor araziden yaptık, sizin motorunuz da uygunmuş aslında rota için, sonraki gezilerde görüşmek üzere...
Memnun olurum, görüşmek üzere
---------- Mesajlar birleştirildi - 15:18 ---------- bir önceki mesaj zamanı 15:16 ----------
babaduru adlı üyeden alıntı
Emeğinize sağlık çok güzel fotolar. Teşekkür ederiz
Teşekürler
---------- Mesajlar birleştirildi - 15:21 ---------- bir önceki mesaj zamanı 15:18 ----------
alosyi adlı üyeden alıntı
photobucket yine belli bir tıklanmayı geçti diye fotoları engellemiş. fotolar gözükmüyor..
şimdilik görmesekte okuduk teşekkürler hocam
Evet yahu, nedir bu photobucket ten çektiğimiz ...dönüş yolundaki yoldaşlığınıza teşekürler.
-
Merhaba,
çok keyifli idi resimlere bakmak, sonu gelsin istemedim hiç.
Tesekkürler
-
Çok güzel fotoğraflar paylaşımlar için teşekkürler...
-
uzun zamandır görmek istediğim ikili mehmet ercan ve uğur sezen bey,sizin o gezinizi hiç unutamıyorum (dedegöl dağları) gezisi iki tane xt660 ve harika bir gezi muhteşemdi!,bu gezi raporunda ise aliosman yılmaz abiyide aranızda görmek çok güzeldi,fotoğraflar harikaidi,beğenerek izledim ,bir şey dikkatimi çekiyor mehmet ercan hocam gezilerini artık her hangi bir sitede paylaşmıyor,onu sürekli takip ediyorum mesela facebookta'da takip ediyorum orada resimler var ama yazıları yok,sizler harika insanlarsınız,sizlere buradan eskişehirden saygı ve selamlarımı sunuyorum,hoşçakalın!
-
sevgili mesut hocam,güzel sözlerin için teşekkür ederiz.
uğur hocamla gezi başlı başına bir keyiftir,zamanı
olmadığı için senede bir-iki anca gezebiliyoruz beraber.
gezi raporu işine gelince,face çıktı mertlik bozuldu diyelim.
herkes heran herşeyi paylaşınca,suyu çıkıyor işin
vermişolduğun emeğin kıymeti harbiyesi de kalmıyor,insanlarında
umrunda değil zaten.forumlardaki gezi raporlarıda(kaliteli) çok azaldı.
senin gibi gerçekten bu işin heyacanını yaşayan,arkadaşların raporları
var sadece.allah yolunu daim açık etsin hocam.
-
Uğur Hocam, çok keyifli bir gezi ve rapor olmuş. Bu sayede dostlarımı görmenin heyecanını yaşadım. Ellerinize sağlık.
Yılkılarla karşılaşmanız ise ayrı bir güzellik olmuş.
(Bazı fotograflar iki kez eklenmiş.)
-
oluroyle adlı üyeden alıntı
Merhaba,
Tesekkürler
Çok teşekürler..
---------- Mesajlar birleştirildi - 03:12 ---------- bir önceki mesaj zamanı 03:09 ----------
Merhaba,
Tesekkürler
Güzel yorumunuza çok teşekürler...
---------- Mesajlar birleştirildi - 03:17 ---------- bir önceki mesaj zamanı 03:12 ----------
Merhaba,
Tesekkürler
mesut hoca adlı üyeden alıntı
uzun zamandır görmek istediğim ikili mehmet ercan ve uğur sezen bey,sizin o gezinizi hiç unutamıyorum (dedegöl dağları) gezisi iki tane xt660 ve harika bir gezi muhteşemdi!,bu gezi raporunda ise aliosman yılmaz abiyide aranızda görmek çok güzeldi,fotoğraflar harikaidi,beğenerek izledim ,bir şey dikkatimi çekiyor mehmet ercan hocam gezilerini artık her hangi bir sitede paylaşmıyor,onu sürekli takip ediyorum mesela facebookta'da takip ediyorum orada resimler var ama yazıları yok,sizler harika insanlarsınız,sizlere buradan eskişehirden saygı ve selamlarımı sunuyorum,hoşçakalın!
Mesut hocam ,herzamanki gibi güzel yorumunuza ve inceliğinize çok teşekürler...
-
Çok güzel bir organizasyon olmuş.Bol resimli anlatım ve paylaşım için teşekkürler.
https://www.youtube.com/channel/UCsQMNz8EBD5jqoRCOlr-72Q
-
guven61 adlı üyeden alıntı
Uğur Hocam, çok keyifli bir gezi ve rapor olmuş. Bu sayede dostlarımı görmenin heyecanını yaşadım. Ellerinize sağlık.
Yılkılarla karşılaşmanız ise ayrı bir güzellik olmuş.
(Bazı fotograflar iki kez eklenmiş.)
Sıtkı abi çok teşekürler...Evet yılkılar işin bonusu oldu...
---------- Mesajlar birleştirildi - 22:07 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:04 ----------
MCV adlı üyeden alıntı
Çok güzel bir organizasyon olmuş.Bol resimli anlatım ve paylaşım için teşekkürler.
güzel yorumunuza teşekürler...
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)