06.09.2014 Cumartesi günü yaptığımız geziyi sizlerle paylaşmak istedim
Öncelikle rotamızı çizdik, birazdan göreceğiniz Lifan X-Plore kullanıcıları Bolu merkezden geldi ben de Yazılar Köyü'nden katıldım
Rotamız:
Buluşma yerimiz
Ve tepeye doğru bol çakıllı, bol taşlı yollardan çıkmaya başlıyoruz
Zirveye çıkmadan önce kısa bir mola bu arada ben lastiklerimin havasını indiriyorum daha fazla yol tutuşu için
Veee zirveye ulaşıyoruz sonunda
Bol bol fotoğraf çekmek lazım
Hava ne kadar serin olsa da içimiz yanıyor, serinliyoruz hafiften birkaç fotoğraf daha çekip inişe geçiyoruz İniş takımları hazııır
Feruz tepesinden iniyoruz ve kendimizi bir anda abant tepelerinde buluyoruz
Az önce bahsettiğimiz Feruz tepesi karşıdaki tepeydi ordan buraya geldik
Bol fotoğraf her zaman iyidir
Televizyon kuleleri olarak bildiğimiz yere doğru yoğun bulutlar ve sis içinde devam ediyoruz
ve ulaşıyoruz
Öz çekimimizi de yaptık
Gideceğimiz yöne doğru bakıyoruz, güzel manzaralar
Gazlamaya devam :D Burada video çekelim dedik Video kalitesi biraz kötü kusura bakmayın
Hay aksi, gaz teli koptu bulutlar arkadan karardı geliyor ne yapsak ki
Tamir malzemelirimiz sayesinde kısa sürede yapıyoruz ama birden yağmur bastırıyor ıslanıyoruz
Biz ıslandık yollar da ıslandı tabi Abant'ın içine inelim diyoruz asfalt yola çıkınca Önder abimiz düşüyor gidon bükülüyor, debriyaj maneti kırılıyor yolun geriye kalanının debriyajsız devam etmek zorunda kalıyo abimiz.
Gidonu kaba kuvvetle az da olsa düzeltiyoruz fakat debriyaja yapacak bişey yok
Tek bir fotoğraf alabiliyoruz ve yola çıkıyoruz hiç durmadan devam ediyoruz benim eve gidince eski debriyaj manetini veriyorum önder abime merkeze kadar onunla devam ediyor
Sonuç olarak bol tepeli bol düşmeli ve bol sulu bir gezi oldu Herkeze teşekkür ederim. Saygılarımla
(On4 Bolu Motocross Team)