Güzel bir gezi tebrikler.
Güzel bir gezi olmuş.Motorlarda hoş duruyor.Güle güle kullanın.
Birazda anlatım olsa daha zevkli olurdu.
https://www.youtube.com/channel/UCsQMNz8EBD5jqoRCOlr-72Q
Güzel bir gezi olmuş.
selam! hep merak etmiştim , demekki bu köprü adanadaymış,iyi bir gezi yapmışsınız,fotolar harikaydı,nasıl sizce pulsar iyi motormu? mesela cbf 150 ile karşılaştırsan + - leri nelerdir? baştan söyliyeyim cbf 150 kendini kanıtlamış motordur(made in japan) ben sadece arasındaki bildiğiniz farkla varsa nedir onu soruyorum, birde son hız denedinizmi? titreşim varmı? gibi saygılar.
- HAYAT GEZİNCE GÜZEL -
Harikasınız..tebrikler.
O lastiklerle zorlanmadınız mı? Dönüş yolunda asfalttanmı geldiniz?
Köprüyü soran arkadaşlar..oo7'nin çekim yaptığı köprü budur.
Mesut hoca fotoyu sildim..
---------- Mesajlar birleştirildi - 21:11 ---------- bir önceki mesaj zamanı 20:58 ----------
Birazdan rebitek nickli arkadaş buraya gelip yazmazsa,adımı değiştiriceğim.
güzel gezi olmuş,tebrikler..
---------- Mesajlar birleştirildi - 21:26 ---------- bir önceki mesaj zamanı 21:20 ----------
Evet pulsar 200 ns
---------- Mesajlar birleştirildi - 22:39 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:35 ----------
Teşekkürler yorum için. Cbf yi güzel motor anca pulsar la kulvarlari farkli bence. Bana göre pulsarin + larI su soğutmalı + full enjeksiyon lu + 3 buji olayı + 200 cc olmasi + cbf ye gore daha kalpli ve gösterişli olması 150 km hız ulaşması + gosterge paneli 24 hp güç .
Titreşim konusunda ise bazI arkadaşlar yok diyor ancak 1 saatlik kullanım sonrasında sadece el parmaklarinda hafif uyuşma oluyor.
Ben şimdilik memnunum motordan.
Vay arkadaş ne güzel yerler,teşekkür ederiz
yalnız birdahakine tünel içi ve köprüyü alttan fotoğraflarsanız daha bir memnun olurum
Sıradışı olmak iyidir
Teşekkürler. Genel olarak lastikler sorun çıkamadı. Gayet rahat tık. Ancak taşdurmaz da 150-200 mt kadar bir iniş vardı. Orda yurumekte bile zorlandık. Onun dışında hersey güzeldi
---------- Mesajlar birleştirildi - 22:50 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:48 ----------
Sana da Teşekkürler kardeş.
---------- Mesajlar birleştirildi - 22:53 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:50 ----------
Arkadaşlar bu geziyi benim gibi pulsar sahibi haloogle (halil) arkadaşımla beraber yaptık. Pulsar sayesinde tanıştık. Gerçekten güzel ve keyifli oldu sayende. Ona burdan çektiği fotoğraflar, güzel sohbeti ve yol arkadaşlığı icin tekrar tesekkur ederim.
---------- Mesajlar birleştirildi - 22:56 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:53 ----------
Fotograflar Cep telefonu ile çekildi. Tünel içi ters ışık olduğundan karanlık çıktı. Köprünün altına inmek gibi bir sansimiz da yoktu malesef :(
2 ay önce cros motor alırken 2 hayalim vardı biri taşdurmaz diğeride çinili göl, çinili gölü geçen ay ziyaret ettik şimdi sırada taşdurmaz var, çok şanlısınız o tekerlerle iyi cesaret.
Biraz şans biraz cesaret biraz maceraperest bir ruh daha once iki defa yaya, bir defa da bisiklet ke geçtim bu yolu, sanırım birazda tecrübe
---------- Mesajlar birleştirildi - 13:48 ---------- bir önceki mesaj zamanı 08:38 ----------
Çinili gölü güzelmi tavsiye edermisiniz?
gayet güzel bir gezi olmuş,fotoğraflar harika,bir de yol haritasını eklerseniz gidecek arkadaşlar icin rehber niteliğinde olur
Teşekkür ederim. Nasıl ekleneceğini bilmiyorum. Gerçi bilsem bile olmayan yolu nasıl ekleyeceğim onu düşünüyorum Yolu bilen birileriyle ve mümkünse cros motorla gidilmesi tavsiyemdir.
Ama kısaca şöyle tarif edeyim.
Adana dan karaisalı (yaklaşık 65 km) oradan yer köprü ye geçilip hacıkırı köyüne kadar devam ediliyor. Hacıkırı köyünde alman köprüsü var ordan sonra Kuşçular köyüne gidiliyor. Kuşçular köyünden sonra tabiri caizse yok bitiyor. Ormanlık alanda 3-4 defa patika yol ayrımları geliyor. Elektrik tellerini takip etmekte fayda var Zaten taşdurmaz dediğimiz geçite geldikten sonra o geçit belemediğe kadar sizi götürecektir.
Belemedik ayrı bir güzelllik. Belemedikten doğru devam ettikten sonra Pozantı otoban gişelerine çıkıyor o yol.
Tekrar söylüyorum ; Cros motor öncelikli tercihiniz olmalı. Yada en fazla Pulsar tarzı bir motor. Büyük motorlarla sakın girmeyin o yola.
Nedenini merak edenler Aşağıdaki video yu izlesin
http://www.youtube.com/watch?v=ii2KjTm39z0
videoda ki adamlar motordan değil lastikten çok zararları var. yolun kaplayan mucur yada toprak onu kavrayamıyor patinaj atıyor. neyse bizim lastikler cross lastik.
---------- Mesajlar birleştirildi - 00:04 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:58 ----------
Bu arada taşdurmazda motorlar zorlandıysa çinili göl daha zor yolu, hatta bir süre sadece taşların üzerinde ilerlemek gerekiyor. ama değecek bir yer.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)