Birebir aynı geziyi arabayla yaptım 3 ay önce. Çok güzel yerler, gitmeyenlere tavsiye ederim. Köfteci Yusuf ile harika bitiriliyor gezi, mayışmış mutlu halde eve dönülüyor Elinize sağlık güzel gezi olmuş.
Birebir aynı geziyi arabayla yaptım 3 ay önce. Çok güzel yerler, gitmeyenlere tavsiye ederim. Köfteci Yusuf ile harika bitiriliyor gezi, mayışmış mutlu halde eve dönülüyor Elinize sağlık güzel gezi olmuş.
Her zamanki gibi çok güzel bir gezi ve çok güzel bir anlatım. Gezilerinizin devamını sabırsızlıkla bekliyoruz... Ellerinize sağlık...
selam
hocam bu frig vadisi hakkında bilbginiz varmı
selam selçuk bey,frigde vadisi sanıldığı gibi tek bir yerde değil ,kütahya nın sabuncu pınar köyünde,fındık köyünde,incik köyünde bir kısmı var,
diğer bir kısmı eskişehirde yazılı kaya köyünde,birde afyonkarahisarda ihsaniye kasabası -döğer köyünde bulunuyor hepside görülesi yerler,buralara navigasyonla gidebilirsin,saygılar kardeşim.
- HAYAT GEZİNCE GÜZEL -
Mesut hoca"m her zamanki gibi güzel bir anlatım ve çok güzel fotolar bir sonraki gezinizi merakla bekliyorum
Güzel bir gezi olmuş, gerçekten bayıldım. Merak ettiğim konu, Mesut bey tek başınıza gezi nasıl bir duygu?
öncelikle gezimi beğendiğine sevindim teşekkürler,tek başına gezmenin avantajı da var,dez avantajıda var,dez avantajı bana göre mesela dağda bayırda bir kaza yapsanız sizi kim bulur ve nasıl yardım bulursunuz gibi; bu kötü olur tabi,avantajı nelerdir bir kere tek başıma gezmeye çıktığım zaman gideceğim güzergahın yol bilgisini ve bir kroki çizerek(mesela hangi yöne gittiğim,yolumun üzerinde hangi köyler var ve gittiğim yerlerde eve sürekli ben şuradayım şimdi şu köye doğru gidiyorum gibi) bilgileri sürekli veriyorum,bir kere tek başınasınız istediğim yerde durup fotoğraf çekiyor ve istediğim yerde dinleniyorum ,ama gurup halinde böyle bir şansınız yok! ve başımıza gelebilecek kötü şeyler ne ola bilir bir düşünelim mesela :zincir kopa bilir(sürekli yağlarsanız)kopmaz,lastik parlaya bilir birkere motorun lastiğini tamir etmeyi bilmelisiniz(pompa ve tamir için malzemeler yanınızda bulunmalı)benim motorumda anahtar takımı ve tamir malzemelerinin hepsi mevcut, yolda kaza da yapmazsanız ,sağ salim evimize gideriz ,ben alıştım uzun yollara bile tek başıma gidiyorum,ALLAH'ın izniyle bu güne kadar hiç bir sıkıntı yaşamadım ,ALLAH herkesi her türlü kazadan ve beladan korusun,saygılar.
- HAYAT GEZİNCE GÜZEL -
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)