Sivas 4 Eylül Barajı Çevresi Gezisi
Reklamlar
-
22 Ağustos 2014, 17:00
Reklamlar
-
22 Ağustos 2014, 18:25
Merhabalar
Yüreğinize sağlık.
Bilg.
Sayg.
-
22 Ağustos 2014, 19:55
Çok güzel bir gezi ayağına sağlık bende doğanşarlıyım. Yeni bir baraj yapıldı köyün üzerine caminin minaresi filan gözüküyor. Oralarada gitmeni tavsiye ederim ordanda dipsiz göle gidebilirsin alt tarafında şelale var. Tekrardan ayağına sağlık yiğido.
-
25 Ağustos 2014, 09:19
Survivalsyk adlı üyeden alıntı
Merhabalar
Yüreğinize sağlık.
Bilg.
Sayg.
Teşekkürler.
---------- Mesajlar birleştirildi - 07:19 ---------- bir önceki mesaj zamanı 07:16 ----------
bagımlı adlı üyeden alıntı
Çok güzel bir gezi ayağına sağlık bende doğanşarlıyım. Yeni bir baraj yapıldı köyün üzerine caminin minaresi filan gözüküyor. Oralarada gitmeni tavsiye ederim ordanda dipsiz göle gidebilirsin alt tarafında şelale var. Tekrardan ayağına sağlık yiğido.
Merhaba hemşerim.O barajı duydum fakat gitmek nasip olmadı.Ama listede.Beğendiğinize sevindim.
https://www.youtube.com/channel/UCsQMNz8EBD5jqoRCOlr-72Q
-
25 Ağustos 2014, 13:17
Paylaşım için teşekkürler...
-
25 Ağustos 2014, 14:17
Paylaştığın için teşekkürler.
Birde arka çanta içerisindeki karton kaplamanın amacı nedir? Tam ortasındaki resim ne?
-
25 Ağustos 2014, 14:18
Çok güzel bir gezi tebrikler
-
25 Ağustos 2014, 15:29
ESGEL adlı üyeden alıntı
Paylaşım için teşekkürler...
Ben teşekkür ederim.
---------- Mesajlar birleştirildi - 14:27 ---------- bir önceki mesaj zamanı 14:23 ----------
Zuzuuw adlı üyeden alıntı
Paylaştığın için teşekkürler.
Birde arka çanta içerisindeki karton kaplamanın amacı nedir? Tam ortasındaki resim ne?
Evet resimde öyle görünüyor tabiiki
Çantanın içini yumuşak mat malzemesi ile kapladım.Kaskın tepesi değerek aşındırdığı için o kısma kadife bir bez parçası yapıştırdım.Resim gibi görünen o kadife bez.
---------- Mesajlar birleştirildi - 14:29 ---------- bir önceki mesaj zamanı 14:27 ----------
arican adlı üyeden alıntı
Çok güzel bir gezi tebrikler
Beğendiğinize sevindim.
-
26 Ağustos 2014, 11:33
[B]Güzel bir gezi olmuş ellerine, ayaklarına sağlık. Hep bende evden şöyle bi çıkayım dolanıyım şuralarda diyorum ama kendimi uzak diyarlara gitmiş buluyorum. Uzak diyarlardan kasıtım 100-150 km il civarı. Sen gibi yani. İşin keyifli yanı da bu işte
-
26 Ağustos 2014, 12:09
hakanens adlı üyeden alıntı
[B]
Güzel bir gezi olmuş ellerine, ayaklarına sağlık. Hep bende evden şöyle bi çıkayım dolanıyım şuralarda diyorum ama kendimi uzak diyarlara gitmiş buluyorum. Uzak diyarlardan kasıtım 100-150 km il civarı. Sen gibi yani. İşin keyifli yanı da bu işte
Aynen öyle.Her zaman planlı olmuyor bazende böyle.
Teşekkürler.
-
26 Ağustos 2014, 22:12
yine güzel bir gezi yapmışsın,ve harika resimler çekmişsin,paylaşım için teşekkürler.
-
26 Ağustos 2014, 23:31
Motor ile çekildiğin fotoğraf ve arkada duran elektrik direği ile baraj bulunduğun yüksekliği anlatmaya yetmiş,güzelde
A-101 benimde favori marketim,gezilerin en güzeli fazla para harcamamak,Geziden çok mangal partisini fotoğraflayanlara inat bi-kola ve püskevit'e devam
Çantalarınızda kaliteli duruyor.
Teşekkürler
-
27 Ağustos 2014, 09:48
mesut hoca adlı üyeden alıntı
yine güzel bir gezi yapmışsın,ve harika resimler çekmişsin,paylaşım için teşekkürler.
Teşekkürler Mesut hocam.Sizin gezileriniz kadar olmasa da kısa gezilerle mutlu olmaya çalışıyorum.
Gezmeyi çok seviyorum.Gezi yapanlarıda büyük bir ilgiyle takip ediyorum.Ortak yanlarımız çok gezi severler olarak.
---------- Mesajlar birleştirildi - 08:48 ---------- bir önceki mesaj zamanı 08:38 ----------
oyunageldim adlı üyeden alıntı
Motor ile çekildiğin fotoğraf ve arkada duran elektrik direği ile baraj bulunduğun yüksekliği anlatmaya yetmiş,güzelde
A-101 benimde favori marketim,gezilerin en güzeli fazla para harcamamak,Geziden çok mangal partisini fotoğraflayanlara inat bi-kola ve püskevit'e devam
Çantalarınızda kaliteli duruyor.
Teşekkürler
Ben teşekkür ederim.Evet yüksek ve manzaraya hakim bir noktada idim.A-101 ve Bim hem ucuz hemde pratik oluyor.
Fazla pahalı az yolculuktansa,Ucuz çok yolculuk benimde tercihim.Yemek bahane gezi şahane olmalı.
Yan çantalar benim imalatım.İşimi fevkalade görüyor doğrusu.
Sizin gezilerinizide ilgi ve zevkle takip ediyorum.Bol gezili günler dilerim.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)