izmir - ayvalık oralar hep gezip tozmalık :)
Reklamlar
-
19 Ağustos 2014, 19:57
Reklamlar
-
19 Ağustos 2014, 20:17
Bende bursa dan ayvalığa gidicemde tek başıma düşünüp duruyorum
Çok güzel fotoğraflar 1 günlükte olsa iyidi.
-
19 Ağustos 2014, 21:35
-
19 Ağustos 2014, 21:41
eXcitinG adlı üyeden alıntı
Bende bursa dan ayvalığa gidicemde tek başıma düşünüp duruyorum
Çok güzel fotoğraflar 1 günlükte olsa iyidi.
akşamdan hazırla çantanı sabahın kör vaktinde bas marşa yürü inan pişman olmuyacaksın bir defa tadını aldımı duramıyor insan
önümüzdeki hafta ortası erdek e cadıra gitmeyi planlıyorum belki ugrar bursanın bir iskenderini yerim
---------- Mesajlar birleştirildi - 20:41 ---------- bir önceki mesaj zamanı 20:38 ----------
tkdkmn adlı üyeden alıntı
güzel gezi olmuş ;)
teşekkürler
-
19 Ağustos 2014, 22:06
hocam kırmızı mtdeki çantayı konyalı bi çantacıya mı yaptırdınız acaba? kaç litre ve kaç lire?
iyi gezmişsiniz bu arada, ben de ödemişten bozdağa gölcüğü tavsiye edeyim bi sonraki sefere, virajları ve doğasıyla beni oldukça etkilemişti
-
19 Ağustos 2014, 22:32
Çok güzel bir gezi ve kamp tebrikler
-
19 Ağustos 2014, 22:41
umurcan adlı üyeden alıntı
hocam kırmızı mtdeki çantayı konyalı bi çantacıya mı yaptırdınız acaba? kaç litre ve kaç lire?
iyi gezmişsiniz bu arada, ben de ödemişten bozdağa gölcüğü tavsiye edeyim bi sonraki sefere, virajları ve doğasıyla beni oldukça etkilemişti
Aynen canta konya yapımı koltugumu olctum bıctm genıslık uzunlık derınlık ıstedıfım olculerı yazdırdım kuması secrım sagolsın 3 gnde yaptı yolladı takrıbı 45-50 ltre cıvarı gıbı hesapladım 200 tl + kargo ucretıne mal oldu cok kullanıslı cok memnun kaldım tavsıye ederım.. Bozdaga gelınce bıraz daha hava sogusun ordaa bır ateş yakmaya gıdıcem aklımın bır kosesinde duruyor seneler oldu gıtmeyelı
-
19 Ağustos 2014, 23:24
Ayvalığa gidecek arkadaşlar, çadır kampının olduğu yerde denize girmeyin bence, lağım suları karışıyor buradan denize, sarımsaklı, badavut iyidir ama çok kalabalık olur, bir ayvalıklı olarak benden size tavsiye, ali bey adasında çataltepe ve patriça en güzel denize girilecek yerlerdir .
-
19 Ağustos 2014, 23:33
utk_trn adlı üyeden alıntı
akşamdan hazırla çantanı sabahın kör vaktinde bas marşa yürü inan pişman olmuyacaksın bir defa tadını aldımı duramıyor insan
önümüzdeki hafta ortası erdek e cadıra gitmeyi planlıyorum belki ugrar bursanın bir iskenderini yerim
---------- Mesajlar birleştirildi - 20:41 ---------- bir önceki mesaj zamanı 20:38 ----------
teşekkürler
Sen iskender yemeye buyur gel bende senle birlikte geri dönerim ordan ayvalığa geçerim yaz bitmeden gitmiş olurum
Ben giderimde pek tek başıma oralara gitmek istemiyorum bir arkadaş olsa sabah yola çıkarım fark etmez
-
19 Ağustos 2014, 23:47
Valla on numara gezi olmuş bazı sebeplerden katılamadık pişman olmadım değil Konaklama ücretide çok uygunmuş mekanda güzel yazdım burayı
-
19 Ağustos 2014, 23:47
Güzel gezi olmuş. Oraları ben de çok severim özellikle cunda hayran olduğum yerlerden.
Ada campingi tavsiye ederim hem kamp için hem denize girmek için.
Bu arada kırmızıdaki çanta hakkında biraz detay paylaşır mısınız baya iyi duruyo
-
19 Ağustos 2014, 23:56
Felis Leo adlı üyeden alıntı
Ayvalığa gidecek arkadaşlar, çadır kampının olduğu yerde denize girmeyin bence, lağım suları karışıyor buradan denize, sarımsaklı, badavut iyidir ama çok kalabalık olur, bir ayvalıklı olarak benden size tavsiye, ali bey adasında çataltepe ve patriça en güzel denize girilecek yerlerdir .
Bunu baştan bilseydik iyidi :/ baya snorkel yaptim o su da :/
-
20 Ağustos 2014, 05:42
yakın zamanda altınoluk tarafına geçicektim, ayvalık tostlarını görünce ayvalığada günübirlik uğramayı düşünüyorum şuan
güzel gezi teşekkürler...
-
20 Ağustos 2014, 08:41
Çok güzel fotoğraflar güzel gezi olmuş...
-
20 Ağustos 2014, 08:52
Adana İl Temsilcisi
çok güzel bir kaçamak olmuş.eeh arada deşarj olmak için lazım.(mt-07 ler de canavar)paylaşım için teşekkürler.ADANA'dan selam olsun.
-
20 Ağustos 2014, 09:12
Eh be Utkanım, insanın canı bu kadar istetmez ki ama.. O sac nerden çıktı yahu.. Ben geliyim sacda kavurma istiyorum valla kendi elcağızlarınlan
-
20 Ağustos 2014, 10:03
Kısa sürede süper bir gezi yapmışsınız.Sucukların kokusunu hissettim nerdeyse.Afiyet olsun
Paylaşım için teşekkürler.
https://www.youtube.com/channel/UCsQMNz8EBD5jqoRCOlr-72Q
-
20 Ağustos 2014, 10:46
keyifli ve lezzetli bir gezi olmuş... tekerinize sağlık.
-
20 Ağustos 2014, 11:32
Ulen utkan evde ayağı sakat yatan adama bu yapılmaz len
-
20 Ağustos 2014, 14:17
Felis Leo adlı üyeden alıntı
suyun tadı fena dagildi hala yaşıyoruz haha biraz geç oldu ama neyse artık bidahaki sefere ada campingi denicem izlenimlerimi paylasırım tesekkürler uyarı için
---------- Mesajlar birleştirildi - 12:16 ---------- bir önceki mesaj zamanı 12:14 ----------
eXcitinG adlı üyeden alıntı
Sen iskender yemeye buyur gel bende senle birlikte geri dönerim ordan ayvalığa geçerim yaz bitmeden gitmiş olurum
Ben giderimde pek tek başıma oralara gitmek istemiyorum bir arkadaş olsa sabah yola çıkarım fark etmez
bir aksilik olmazsa salı yahut carsamba aksamı erdege geçmeyi planlıyorum orda 1 gece konaklayıp assos a 1 gece konaklama arkasından izmire dönüş var zamanınız uyarsa erdekten sonra birlikte seyahat edebiliriz ayvalıktan ben devam ederim siz kalırsınız
---------- Mesajlar birleştirildi - 12:53 ---------- bir önceki mesaj zamanı 12:16 ----------
yunuserturk adlı üyeden alıntı
Güzel gezi olmuş. Oraları ben de çok severim özellikle cunda hayran olduğum yerlerden.
Ada campingi tavsiye ederim hem kamp için hem denize girmek için.
Bu arada kırmızıdaki çanta hakkında biraz detay paylaşır mısınız baya iyi duruyo
çanta konya yapımı nal çanta diye geciyor motosikletinizin ölcüsünü alıyorsunuz iletiyorsunuz yapıp hemen yolluyorlar ben alt kısmını yanmaz kaynakcı kumaşı üstünüde su gecirmez branda kumaşı tarzı bir kumaşla yaptırdım çok memnun kaltım 45-50 ltre gibi hacmi var 200 tl + kargo ücretine satın aldım memnunum tavsiye ederim takıp sökmesi cok platik
---------- Mesajlar birleştirildi - 13:01 ---------- bir önceki mesaj zamanı 12:53 ----------
deep_far adlı üyeden alıntı
Bunu baştan bilseydik iyidi :/ baya snorkel yaptim o su da :/
bro takılma bağışıklık kuvvetlenir
---------- Mesajlar birleştirildi - 13:05 ---------- bir önceki mesaj zamanı 13:01 ----------
cihan54 adlı üyeden alıntı
Eh be Utkanım, insanın canı bu kadar istetmez ki ama.. O sac nerden çıktı yahu.. Ben geliyim sacda kavurma istiyorum valla kendi elcağızlarınlan
ciyann beyy sen izin al gelde kazanda kavururm ben sana kavurmayı ayıbediyon
---------- Mesajlar birleştirildi - 13:17 ---------- bir önceki mesaj zamanı 13:05 ----------
mkaptan adlı üyeden alıntı
Ulen utkan evde ayağı sakat yatan adama bu yapılmaz len
kadır poponu mustuaaaaaa al bi motor yürüyelim bebişim
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)