Hayattan soğudum ... Gerçekten güzel bir gezi olmuş keyifle okudum. Şuan CBR 125'i me atlayıp yol yapmak geldi içimden
Hayattan soğudum ... Gerçekten güzel bir gezi olmuş keyifle okudum. Şuan CBR 125'i me atlayıp yol yapmak geldi içimden
abi hayallerime giden yolda bir gazda sen verdin bana. büyük zevkle okuyup baktım fotoğraflarına. harikaydı
Slovenya-Avusturya sınırında yeralan Wurzen Pass :
Harikasınız.Mükemmel bir tura imza atmışsınız.Tebrikler.
Geziniz çok güzel olmuş sanırım ÇOĞU kişi kıskandı
Süpersiniz ya çoğu kişinin hayalini gerceklestirmişsiniz. Anlatım resimler hersey cok başarılı, gitmiş kadar olduk sayenizde
abi şuan nasıl kıskandım bunalıma girdim burda süper bi gezi tebrikler
mondial 150 zc - yuki yıldız 100 -honda spacy 110 - honda cbf - bajaj boxer > sattım yine cbf aldım
Şahane bir gezi olmuş. Tebrik ederim.
Üstelik bunu 1000 RR gibi iddaalı bir motosikletle yapmışsınız. Bir kez daha tebrikler.
tek kelimeyle mükemmel.tebrikler,teşekkürler.
güzel yorumlar için teşekkürler
Yağ değişimi, zincir yağmala vs hangi periyodta yaptınız o konuda da bilgi verebilirmisiniz ?
Geziye çıkmadan yağ değişimi yapmıştım zaten, yanıma her ihtimale karşı 1 lt yedek yağ aldım ama kullanma ihtiyacı duymadım. Gezi 5600 km olduğu için yağ değişimine gerek kalmadı, hatta geçenlerde servise yağ değişimi için gittiğimde yağın 6000 km'de olduğuna inanmadılar ustalar
Zincir yağlamadım çünkü Scottoiler otomatik zincir yağlayıcı takmıştım motoruma, sadece 1 kere zincirimi temizledim...
Hocam herşey dahil bu gezi kişi başı ne kadara patladı?Yakıt,otel konaklama,en son 2 günlük gezi vs herşey.
bileginize saglik. guzel videolar ve cok guzel bir tur! arti paylastiginiz icin tesekkurler.
fakat her sabah yasadiginiz ve bahsettiginiz canta sorunsali benim bile icime fenalik getirdi okurken
daha duzenli ve kolay cozumler var
Vay arkadaş oku oku anca bitti gezi yazısı daha videolar var, imrendim ve plan yapmaya şimdiden başladım bakalım önümüzdeki yaz neler getirecek.
Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)