Şahane bir gezi olmuş. Neredeyse ufak Türkiye turu gibi. Paylaşımınız için teşekkürler. (:
Çok güzel bir gezi tebrikler biz hiç kendimize geziyor demeyelim böyle geziler yanında. Selamlar
tebrik ederim arkadaşım. çok güzel bir gezi yapmışınız. bende geçen yıl 4 günde sizin güzergahın yarısını yaparak çanakkaleye gitmiştim. bir şey soracağım otoyolda hgs ile mi geçtiniz yani hgs etiketinizi nereye yapıştırıyorsunuz?
harika tebrikler arkadaşlar kazasız belasız varmışsınız çokta güzel olmuş,,bende bi rota çıkarma arifesindeyim
Eşimle birlikte gezinizi keyifle okuduk. Çok tebrik ederiz. Allah kaza bela vermeden nice geziler görürsünüz inşallah.
Arkadaşlar yanlış anlaşılmasın düzenlenmemiş hali konunun önüne geçip arkadaşlar onu okudukları için mesaj yazmak zorunda kaldım. admin arkadaş diğer konuyu silebilirse memnun olurum.
işte ben gezi diye buna derim, sadece gezi olarak kalmamış bizimle paylaşmanız bile büyük emek, takdir ettim sizi, daha nice böyle güzel uzun gezilere..
teşekkür ederim sağolun güzel temennileriniz için...
Mükemmel bir olayı gerçekleştirmişsiniz.. Sadece gezi değil gezi fotolarını bile paylaşmak için bile çok büyük
emek harcamışsınız,Tebrikler.
Daha nice kazasız,arızasız yolculuklara.
Teşekkür ederim hevesli arkadaşlara ilham kaynağı olabildiysek ne ala. keyifli sürüşler.
biran nazilli ye memleketimze geldik diyince içim bir hoş oldu bir daha geldiğiniz de haber verin birer çay içelim Bu arada eşinize helal olsun bu zaman da bu kadar mesafeye motor üstünde katlanacak nadir bayanlardan biridir diye tahmin ediyorum
bayağı olmuş ama yeni gördüm tebrik ediyorum...çok güzel insanlarsınız umarım karşınıza hep iyiler çıkar,selamlarımla.
Abi herzaman söylüyorum olanı var olmayanı var, 11 yıllık evliyim 2 çocuğum var ( ellerinizden öper) ben hanımı alıp böyle bir geziye gidicem, rüyamda görsem hayra yormam, bize ancak vitrinden yemeklere bakan aç çocuk gibi böyle ( eşi ile beraber) güzel gezileri izlemek düşer. Tebrik ederim.
Tek kelimeyle harika gezi olmuş. Tebrik ediyorum
çok güzel bir gezi olmuş.gerçi konuyu biraz hortlatmış gibi oluyoruz ama olsun böyle örnekler herdaim lazım. şimdi sizde bu konuyu tekrar okurken yorumlara bakarken aynı heyecanı yaşıyorsunuzdur çok güzel bir duygu. millet bahanelere sıgınıp yok motorum küçük yok şöyle olur böyle olur derken siz ilk adımı atmış kontağı çevirmiş vira bismillah demiş ve tekeri döndürmüşsünüz işte bu adım çok önemli. 125 lik scooterla alpler turu yapıp gelen arkadaşlarımız var. hatta dünya turuna çıkan var ama adını hatırlayamadım şimdi nette aratırsanız görürsünüz. bende eşimle konyadan çıkışlı ege akdeniz turu yapmıstım. tabi sizin yaptığınız cok daha özel çünkü bizim makine vfr800 dü. iki kerede istanbul konya arası yapmıstım.biri vfr800 digeri fz1 fazer ile.yani güçlü makineler. nasipse yeni rota honda xl 1000 varedero ile avrupa turu veya vize sorun olursa rusya. yani güçlü makineler. scoterla olmazmı işte örnekleri biriside sizinkisi ama ne yalan söyliyim 300 km 6 saatte aldıgınızı okuyunca sizi birkere daha taktir ettim. istanbul konya 4,5 saatte girince sizin tur bayabi gözümü korkuttu. yinede cesaretinizden eşinizin sabır ve desteğinden ve motorunuzun sorunsuzluğundan dolayı tebrik ederim. paylasımınız için teşekkürler umarım sizin gibi cesaretli hayat dolu motorcuları yollarda daha çok görürüz. yolunuz herdaim açık olsun.
Mükemmel olmuş. Şöyle yakın tarihte bende Beyaz Kurtla bir kahramanmaraş gaziantep yapmayı düşünüyordum düşüncelerim vardı olurmu olmaz mı diye güzel geldi bu
Bu başlığı yeni gördüm.. Güzel gezmişsiniz. Hem de baya güzel yani...
125 cc ile uzun yol yapılır mı, keyifli olurmu diyenlere cevap niteliğinde olmuş..
Tek takıldığım yer güvenlik ekipmanlarının yetersizliği oldu.
"Ne Mutlu Türküm Diyene" M.Kemal ATATÜRK
Salcano Wolf 125 28.03.2014 - 02.05.2016 (11.800 km)
Bajaj Pulsar NS 200 Trafiğe Çıkış: 09.05.2016 (46.500 km)
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)