Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
2. sayfa BirinciBirinci 12

Al sana macera ..!

REKLAM ALANI
    Hurricane - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Zealsun Zs150-19 Cruiser
    Hocam vallahi brovo. İçimden iyiki senin katır bozulmuş demek geliyor. Bizimle paylaştığın ve hep anlatabileceğin gerçek bir macera yaşamışsın. Bu yaşa bu enerji HELAL OLSUN. İmrendim açıkçası.
    Bu arada bende çoban Mehmet Ali ye burdan yardımları için teşekkür ederim. Güzel anadolumun insanı. BRAVOOO
    Önemli olan nereye gittiğin değil, nasıl gittiğindir...

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    TenTen35 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Macera fotoromanı olmuş harika, Heyecan serüven ve özgürlük motosikletin doğasında olan herşey bir arada. Tebrikler, içim gitti valla..

Jetix - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Asya T-19 "06"
    Allahtan o arkadaşa rastlamısın dostum...Yoksa işin zordu valla....harzamanki gibi keyifle okudum yeni maceralarını bekliyoruz...

Süper Moderatör (BBRR) Barış Şuşut - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Alıntı sereye adlı üyeden alıntı
    Burada bir tecrübe var sanki. Bilmek isterdim.
    bu tip motor kullanıcıları genelde motorun limitlerini zorlamayı sever ...bu motorun limiti nerde zorlanır işte böle dağda taşta ....keçi yollarında gider bu motor ...haliyle medeniyetten uzakta kalırsınız ....ve haliyle sorun olma olasılıı vardır .... aslında asıl sorun mahsur kalmak , yürümekte değil sorun o motoru medeniyete geri getirebilmek...burda allahtan yardım edecek biri ve araç bulunmuş...bide motoru 10 km taşımak zorunda olduğunuzu düşünün o dağ yollarında ...
    [B][COLOR="DarkOliveGreen"]"İnanç, görünmeyene inanmaktır. Görünmeyene inanırsanız kimsenin göremediğini görürsünüz"[/COLOR][/B] [B]A. Şerif İZGÖREN[/B]

harduro - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    KTM-SkyTeam
    Alıntı Hurricane adlı üyeden alıntı
    Bizimle paylaştığın ve hep anlatabileceğin gerçek bir macera yaşamışsın.
    Kolay kolay unutamıyacağım bir gün yaşadım gerçekten..

Alıntı TenTen35 adlı üyeden alıntı
    Macera fotoromanı olmuş harika, Heyecan serüven ve özgürlük motosikletin doğasında olan herşey bir arada.
    Enduronun doğası bu zaten.. İşin en güzel tarafı da sizlerle paylaşmak..

Alıntı Jetix adlı üyeden alıntı
    Allahtan o arkadaşa rastlamısın dostum...
    İnsanlara yakınlaşmanın faydası.. İletişim herşeydir..

Alıntı BBRR adlı üyeden alıntı
    aslında asıl sorun mahsur kalmak , yürümekte değil sorun o motoru medeniyete geri getirebilmek...burda allahtan yardım edecek biri ve araç bulunmuş...bide motoru 10 km taşımak zorunda olduğunuzu düşünün o dağ yollarında ...
    Arızadan 9 saat sonra evde olabildim...

LazKopatGhostRider - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    satıldı.. cross arıyorumm...
    bence harika bi gezi olmuş.olan aksiliklerde bu gezinin tuz biberi olsun.bu hayat bir kere yaşanıyor ve boş yaşamak kadar kötü bişe yoktur diye düşünüyorum.ellerine ayaklarına sağlık hocam.SÜPERSİN...

MoToR - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    SUZUKİ DR 800 BİG-JİNLUN 250
    endurocu harduro kardeşim,güzel gezmişsin enstantanelerin çok güzel ama yalnızlık hele doğada dağda bayırda çok zor,neyseki yurdum insanı sıcak kanlı yardım sever,bu yüzden memleketimi çoooook seviyorum içinde yaşayan halkınıda şimdiye kadar kimse aç kalmadı açıkta kalmadı birileri bir şekilde elinde olmasada yüreğinde var, paylaşmayı seviyor.Makine seni yolda bırakmış üzüldüm neyseki olayı çözmüşsün,bense hala parça bekliyorum
    SUZUKİM, ud\'um buz gibi bira ile doğanın keyfini yaşarım.

Motosikleti
    KTM-SkyTeam
    Alıntı LazKopatGhostRider adlı üyeden alıntı
    olan aksiliklerde bu gezinin tuz biberi olsun.bu hayat bir kere yaşanıyor ve boş yaşamak kadar kötü bişe yoktur
    Seninle aynı fikirdeyim , bu yaşam bizim , acısı da tatlısı da bizim için.. Tatlı hayat diye boş oturmaktansa ,dolu dolu acı çekmeye gönüllüyüm

Alıntı MoToR adlı üyeden alıntı
    Makine seni yolda bırakmış üzüldüm neyseki olayı çözmüşsün,bense hala parça bekliyorum..
    En kötüsü de küçük bir parça yüzünden beklemek.. Umarım bir an önce yollara dönersin..

ozgur_zrolu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    jinlun 250 elegance
    harduro abi ne diyeceğimi bilmiyorum.Al bi tane motorize07 den adam yanına çantanı taşıt abi.Ben taşırım falla.Seni izleye izleye endurocu olacağım yaa.Satacam artık bu motoru kendime alacağım bi tane enduro.Başına gelenler için üzüldüm.Ama motorcu her işin üstesinden gelir her zamanki gibi.
    Bu arada motorize07 grubu 13 Mayıs Cumartesi saat 16.00 gibi yola cıkıyor.Malum benim yemek olayı.Gidiş istikametimiz Antalya-Korkuteli-Elmalı-Akçay-Gömbe-Sütleğen ve Aklar olacak.Konaklama Aklar köyünde olacak(aklar köyü enduroluk bir yer ona göre ).Dönüş yoluna 14 mayıs pazar günü öğleden sonra çıkacağız.Dönüş için Kalkan-Kaş-Demre-Finike-Kumluca-Kemer-Antalya istikameti yada Fethiye-Korkuteli-Antalya istikameti kullanılacak.biliyorsun davetlimsiniz.
    MT Motorize07 Antalya Grubu

watergun - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    yamaha ybr 125
    Hocam harika bir gezi, harika bir anı. Size ve size yardımcı olan musa emmi ve aiesine de büyük teşekkürler.
    Gerçek anadolu insanı, anadolunun kendisi gibi cömert'tir.

Walla bu tarz maceralar tam benim istediğim gibi.Yani doğa ile yaşamak.Yeni insanlarla tanışmak.Ve biraz da ekşın...

Arkadaşlara katılıyorum.
    Allahtan o çoban arkadaşı gördün , tanıştın...
    Yoksa walla senin halin ne olurdu...

İşte bu noktada hobiler kesişiyor.
    Mesela Amatör Telsizci biri ; cep telefonunun çekmediği bir yerde anında telsizle SOS çağrısı yapıp ,
    en yakın amatörle konuşur , yardım ister....

Çok güzel bir gezi olmuş , bu tarz gezilerin , devamını bekliyoruz...

motocycleboyreigns - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    BMW R26-MZ 251-SRAD 750
    Alıntı harduro adlı üyeden alıntı
    Asfaltta yaşadığım tek sorun , trafik kurallarını yok sayan saygısız sürücüler..
    Sinirlenmeyin yahu ben lastik-süspansiyon tercihi bakımından sormuştum.Yine de ne deseniz haklısınız.

Motosikleti
    KTM-SkyTeam
    Alıntı ozgur_zrolu adlı üyeden alıntı
    h motorize07 grubu 13 Mayıs Cumartesi saat 16.00 gibi yola cıkıyor.Malum benim yemek olayı.biliyorsun davetlimsiniz.
    Gerçekten gelmeyi ve sizlerle birlikte olmayı çok isterdim ama gidiş-geliş 450km asfalt hiç bana göre bir şey değil.. Ayrıca cumartesi ve pazar doluyum..
    Umarım başka bir buluşmada görüşürüz..

Alıntı watergun adlı üyeden alıntı
    Hocam harika bir gezi, harika bir anı. Size ve size yardımcı olan musa emmi ve aiesine de büyük teşekkürler.
    Gerçek anadolu insanı, anadolunun kendisi gibi cömert'tir.
    Yakın bir tarihte tekrar ziyaret etmek istiyorum onları ..

Alıntı viper_1 adlı üyeden alıntı
    Allahtan o çoban arkadaşı gördün , tanıştın...
    Yoksa walla senin halin ne olurdu...
    Böyle kendi halinde ve gerçek insanlar yaşıyor işte doğanın bu cennet köşelerinde..

Alıntı motocycleboyreigns adlı üyeden alıntı
    Sinirlenmeyin yahu ben lastik-süspansiyon tercihi bakımından sormuştum.Yine de ne deseniz haklısınız.
    Zaten ben de aynı şeyi kastetmiştim.. Lastik , süspansiyon... vb. bir sürü nedenden dolayı enduro ya da kros motosikletlerini asfalt için uygun bulmayan sürücüleri gerçekten anlamıyorum..
    Bu tırtıklı lastikler asfaltta kayarmış ya da yolu tutmazmış gibi fikirleri var.. Elbette asfalt için ayrı toprak yol için farklı lastikler var..
    Ama asfalt lastiği ile çamurda gidemezseniz de toprak yol için tasarlanmış lastiklerle her yerde gidersiniz.
    Yani ben hiç bir zararını görmedim , tam tersine asfalt lastiği ile kendimi tedirgin hissediyorum..
    Süspansiyon konusunda da şöyle bir izlenimim var..
    Geçen gün BMW F650 GS kullandım. 100 km boyunca pamuk gibi yolculuk ettim ama biraz bozuk bir asfaltta bile makine üzerinde durulamaz hale geldi..
    Ben KTM nin sertliğine razıyım bu durumda..

poseidon_20 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    mondial mt 125
    hocam fotolar çok güzel ama baya yormuş seni bu gezi inş. bidaha buna benzer bi olay gerçekleşmez sen gezide iken
    0 rh(+) Rüzgarın hissetmek ve iki teker üzerinde olmak kadar keyifli ne var şu hayatta

Motosikleti
    KTM-SkyTeam
    Alıntı poseidon_20 adlı üyeden alıntı
    inş. bidaha buna benzer bi olay gerçekleşmez sen gezide iken
    Bu gezi , medeniyetten en çok uzaklaştığım gezilerden biriydi.
    Zaten bu tür aksilikler en olmadık zamanda ortaya çıkar nedense..
    Yine de şanslıydım , insanlara ulaşabildim..

mostwanted_57 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha Xmax 250 ABS
    tam bi macera olmuş

2. sayfa BirinciBirinci 12

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)

Bu Konudaki Etiketler