http://www.magisto.com/album/video/LSElAk1DQgQzdiMEDmEwCXh
Ufak Turlamacalar
http://www.magisto.com/album/video/LSElAk1DQgQzdiMEDmEwCXh
Ufak Turlamacalar
Acılıyor Sorunsuz :S
açıldı şimdi güzel büyük tur da bekliyoruz
Beylikdüzünden baska arkadaslara varsa bi ara toplanalım yapalım güzel bir organizasyon
Arkadaşlar bende beylikdüzünde oturuyorum 17.08.2014 pazar günü şile gezimiz var maxscoter kullanıcıları olarak katılmak isteyen 532 355 52 80 den arasın herhangi bir ücret yok maksat motorsikletleri fark ettirmek, Tek Şart aile olmak ))
Güzel beylikdüzü bağlantısı olanlardan biri benim sezon bitmeden motorlanırsam bende tarikata dahil olurum.
Her türlü ambalaj etiket talepleri
cettopack@outlook.com
Reklam içirir
Ha birde klip harika illüminatili bitiş olmuş tuttum bunu bende gelicem sizinle
Bende beylikduzundeyim. Bu aksam motorumla ayvalik yapicam...
Ben de oradayım
---------- Mesajlar birleştirildi - 17:23 ---------- bir önceki mesaj zamanı 17:20 ----------
Hiç denk gelmedim sizlere
onu bırak ben trafiğe ne zaman çıksam bir tane kurye bile görmüyorum,
Biz Ortalama 2 akşamda bir çıkıp gazlıyoruz gelmek isteyen arkadaşlar olursa 0539 500 17 39 bu numaradan bana ulaşablirler whatsapp falan hep acık her türlü irtibata geçeblirsinz beylikdüzü çevresinde çok motorcu var ve hepsini bi çatı altında toplamak istiyoruz motorun modeli yada türü önemli değil amac beraberlik dostluk.
bende tüyap ın oradayım kardeş ama fıtı fıtı gidiyo bnm motor yetişemiyebilirim size :D
Kardesim bizde aham saham basmıyoruz zaten hayabusa var aramızda gsxr 1300 :D bn 120 le gidiosam oda öle gidiyor aynı hızda suruyoruz amac eglence
S.Aleykum Arkadaslar Aranıza Yeni Katıldım.
Hos Geldin Kardesm
Bende ataşehir tarafındayım yakınlarda motorcular varsa görüşelim gazlayalım
videodaki şarkının adı nedir? :D
Lana Del Rey - Dark Paradise (Parov Stelar Remix)
Bende buyukcekmecedeyım 0539 500 lu numarayı eklıyıp yazıcam dahil ederseniz bende ara sıra motorcu goruyorum ama pek yok grup vs.
Tabi kardesim buyur gel yakın zamanda bir organizasyon yapıcam tanısma amaclı gelirseniz cok sevinirim
Listeye benide ekleyin, aksam üstü olursa genelde müsaitim.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)