Adana Ç.M.S.K Papazın Bahçesi - Çamlıyayla - Tarsus Gezisi
-
Reklamlar
-
Wayyyyyy ekip gene devam etmiş gezilere .bende bahçede tırmalayıp durdum
"[COLOR="Red"]Ben hayata[COLOR="Red"][/COLOR] çelme atıyorum.Takiii o bana gerçek çelmesini atana kadar"[/COLOR]
-
az kişi ile öz bir gezi olmus
motorlarınıza sağlık
bu arada gara tayın hayırlı olsun hasan abi
-
Eyvallah Onur. Şöle arazi manzaralı resimlerini çekip koyarım bir ara
"Bir insanın bildiğini zannettiği bir şeyi öğrenmesi imkansızdır." (Epiktetos)
-
adanada kaç tane grup var yaw crosslar ayrı endurolar ayrı racingler ayrı gezimi yapıo????
-
Kross grubuna biz katılamayız onlar dağdan inmiyor, racing grubu kopalım dediler onlar kopmaya gitti . Bizde hadi dedik Enduro/Criser grubu temiz hava alalım dağlarda gezelim dedik ve yola çıktık.
-
Süper olmuş.Anlaşılan bu pazar Adana-MT'yi sürekli dağlar çağırmış.Hepimiz Toroslarda soluğu almışız.Nice,nice kazasız,belasız gezmelere.Kendinize iyi bakın.
-
Süper Moderatör (BBRR)
sonunda Hasan "ın motoru gördük ....hayırlı olsun ...
[B][COLOR="DarkOliveGreen"]"İnanç, görünmeyene inanmaktır. Görünmeyene inanırsanız kimsenin göremediğini görürsünüz"[/COLOR][/B] [B]A. Şerif İZGÖREN[/B]
-
@BBRR
Sağol abi daha iyileri hepimize olsun inşallah.
-
Herhafta olduğu gibi bu hafta da güzel olmuş anlaşılan. Maalesef işim nedeniyle katılamadım ben ama ağzım sulandı fotoğraflara bakarken.ozellikle ızgara ya.
İnşallah birdahaki sefere Hasan aranızda olacağım.
-
-
-
vaybe amma güzel geziymiş manzara süpermiş ne diyeyim işte toroslar
KocaAdam(Süper Teneke) & Camadan & ChomChok & G.ECE
-
Arkadaşlar başka uzun güzel dağ etapları var. Bir ara öyle bir rota çizicem. Toplamda sanırım 300 küsür km yapıyor. Bayağı keyfli olacağını düşünüyorum. Motor sürmenin tadına bakacaz.
-
abiler elinize sağlık çok güzel bi gezi olmuş
-
güzel gezi olmuş ama ben yokum .daha sonraki gezilerde birlikte oluruz.bu arada dağ manzarası göl virajlı yollar ızgara . peynir ekmek ..vs. isterseniz kozanın güzelim virajları var .dağlık arazi en önemlisi dostluğunu birlikte paylaşabiliriz.tüm ç.m.s.k davetlidir kılıçbalığıda dahil bilginiz olsun..
-
eveeet gerçekten güzel gezi oldu oldu.... Herkesin lastiklerine sağlık benim en çok hoşuma giden yemek yerken izlediğimiz manzara oldu vede biraz makineyi gıcık edeyim dahada iyisi Hasan'ı gıcık etmem oldu (laf aramızda onun Anadolu Kaplanı'nı ben aldımda) ben rahat rahat yolda gidiyordum ama Hasan???? Bu arada unuttum 1 2 resimde ben ekleyeyim tabi başarabilirsem
kılıçbalığı adlı üyeden alıntı
Wayyyyyy ekip gene devam etmiş gezilere .bende bahçede tırmalayıp durdum
sende iyi bir iş yaptın abi yakında bostana gelip taze taze ve hormonsuz ürünlerle bir mangal partisi yaparız artık
-
Gezilen yerler çok güzeldi.Katılım azdı ama çok keyifli ve maceralı bir gezi oldu bence.Ayrıca hasan abinin kara tayını görme fırsatım oldu güzel bi motorsiklet hayırlı uğurlu olsun diyorum tekrar kendisine darısı bize artık...
-
Yine harikalar yaratmışsınız arkadaşlar Allah içinize sindirsin..vesileyle Makina,yeni motorunu güle güle kullan..Allah nazardan korusun..
-
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler