Adem Abi; Hasan'ında maşallahı var yani en az benim kadar yiyor. Ben Osman Abimin karşısına oturacam (Rejimde ya).
Adem Abi; Hasan'ında maşallahı var yani en az benim kadar yiyor. Ben Osman Abimin karşısına oturacam (Rejimde ya).
Yolların yargıcı ...
abiler valla diyeek laf bulamıyorum, afiyet olsun demekten başka, ben kahvaltıdan sonra motorun üzerine yatmaya çalıştığımda yediklerim boğazıma kadar geldi , suleyman abi saolsun onunla yavas yavas döndük adanaya
slm millet güzell gezii olmuş tarzınızaa göre takılmışsınızz sizede bu yakışırr
e yusufum gardaşım senden çok şeyler bekliyor bu memleket azıcık yedin ipe un serdin aşkolsun sana hakkını ver bu sayılmaz tamamm mı?
Bir savaş uçağı pilotunun duygularını ancak sizler duyabilirsiniz . Biz yola çıkarken siz oraya varmış olsanız da sizlerle beraber olmak çok güzel . Hayatı hızlı yaşıyorsunuz belki ; ama tadını da siz alıyorsunuz . Yıldızlara bir yol olsa ilk önce siz gidersiniz . Gücün ve ivmelenmenin üstadlarısınız siz......
güzel kardeşim benim motoru niye seviyorum biliyormusun:motor sayesinde seninle gürkanla ve harun gibi birbirinden değerli insanlarla tanıştım ya motorum olmasaydı ya sizlerle tanışmasaydım bence benim için çok büyük bir kayıp olurdu sizleri o kadar çok seviyorumki anlatamam Allah biliyor! Allah biliyor!
Çok bozuldum dostum .neden benimle tanıştığına pişmanmısında beni saymıyosun. Buhafta adana çmsk.dört biryana dagıldı ama ruhlar kalpler beraberdi.ve herkesi cumartesi günü huzurevi ziyaretine bekliyoruz.kurnabımızı keselim kanımızı akıtalım allah bizleri kazana beladan uzuak tutsunael320 adlı üyeden alıntı
"[COLOR="Red"]Ben hayata[COLOR="Red"][/COLOR] çelme atıyorum.Takiii o bana gerçek çelmesini atana kadar"[/COLOR]
Allahım gezilen yerlermi güzel yoksa makinalarmı..Makinalar Allah esirgesin Harrikka..Rabbim banada 600 lük yada 1000 lik nasip etse..Almadan ölürsem gözüm açık gider..Yıl 1995 ZZR 600..Tam 10 yıldır 4 kafaya hasretim..Kesmiyor abe 500 fassada fisso..
Gerçekten ben motorcyum,
ruhumda rüzgar almak var bu benim en büyük zevkim diyen herkesi bekliyoruz.
adana huzur evine.
Birgün eger o yaşlara gelirsek bizlerde beklicez birilerinin gelmesini bizleri sevindirmesini.lütfen gözlerinizi kapatıp o anı hayal edin ve gelip gelememekte öyle karar verin.ziyaretimize gelinmesine hiç birimiz yok demeyiz dimi dostlar hadi hep beraber gidelim ordaki anaların babaların ellerini öpmeye hadiiiiiiiiii
"[COLOR="Red"]Ben hayata[COLOR="Red"][/COLOR] çelme atıyorum.Takiii o bana gerçek çelmesini atana kadar"[/COLOR]
Eee tabi adem abi yaşlandın artık tıpkı kılıçbalığı gibi
Moğol Ordusu o kadar güçlenip gelişmişti ki istila edip fet edecekleri yere gitmeden saldıkları korku giderdi o yerlere . Siz de onlar gibisiniz , siz gitmeden sesleriniz o gideceğiniz yerlerde duyulur ve korku olmasa da ilgi uyandırır herkeste . Kanınızın kaynama noktası bizden çabuk da olsa bizi ihmal etmeyin lütfen . Bazen de beraber çıkalım yollara.......
kah kah fuut sende olmasan ben ne yapardım yahuuuuu
Bırak çocuk takılsın biraz dostum yaael320 adlı üyeden alıntı
takılsın takılsın hoşumada gidiyor ama ben takılınca senin gibi çok kızıyor abiiiişş?!
Adem abi bu hafta için plan var mı ya
Yolların yargıcı ...
ne güzel gezi bunlar bizde katılabilir miyiz
ali güçlü
gürkan certesi gece geliyor bi proğram yapalım hep beraber msn den görüşelim
3 adet resimle gezimi olur beaa bunu saymıyorum,cumartesi yoklama yapıcam gelmeyeni 9 numara dolma oyacağı aldım sanayi tipi isteyen gelmesin anneler gününü onlara hediye edeceğiz,duymadım okumadım sular kesikti anlamam
SUZUKİM, ud\'um buz gibi bira ile doğanın keyfini yaşarım.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)