ehh ben yengeyi görürüm alper.bak bakalım neler diyorum onaartniyet adlı üyeden alıntı
sevgili psikopatçııım ok sende görürsün
ehh ben yengeyi görürüm alper.bak bakalım neler diyorum onaartniyet adlı üyeden alıntı
sevgili psikopatçııım ok sende görürsün
ammman diiim Kaan!!! ama cidden bikerede artcılarla gezelim tozalım
mersin,cruiser,avukat,27
benimde anca vaktim oldu yazmaya güzel geziydi teşekkürler hemen scooter ve cup davası yapmış gene alper kardeşim hem üzülmedim sen kendi bisikletine bak dimi bak şimdi çağrı ile kaan destekler beni neyse güzel geziydi kaan kardeşimde mübarek yanız kovboy redkit gibiydi boynunda askısı neyse daha çok gezeriz biz gezide emeği geçen herkese teşekkürü bir borç bilir kredi katı ile öderiz
oo kadrr dağta taşta gezilirmii oo motorlarlaa yaa:D sizz en iisii cross takılınn ...... güzel gez,ii olmuşş şaka bii yana
iyi olur hatta çok çok iyi olur.bizimki benim lastikleri kesecek yoksa şimdide " sürmeyi öğret " demeye başladı ben yanmışımartniyet adlı üyeden alıntı
arkadaşlar pek gezi sayılmaz ama bugün okula motorla gittim ya düz yol hiç zevkli değil
ve ürkütücü.aynı zamnda Çağ Üniversitesinin yolu üzerinde yüzlerce kamyon var çok tehlikeli
mersin,cruiser,avukat,27
bence çok iyi yapmışsın tecrübe olmuş sana. evet kamyonların ve o meşhur egzozlarının gölgesinde yol pek zevkli olmasada,yolda olmak oturmaktan daha iyi
harika arkadaşlar gezilerinizin devamını diliyorum udi Aziz
şimdiye kadar olan gezilere bakılırsa mersin mt digerlerinden daha yaa her hafta biryere gidiyorlar herhalde mersinin yaptıgını ankara istanbul yapamıyor
arkadaşlar bende size katılabilirim.yazın gezmek hoştur özellikle uzun yolda.
cok güsel ellerinizee saglıkk
tebrikler güzel gezi olmuş ellerinize sağlık...
yeniden Burdayım :bounce::rendeer:
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)