Selamun aleyküm arkadaşlar.
Bugün evdeydim canım sıkıldı motorla uğraşayım dedim bir kaç vida lazımdı gittim bir kaç yere baktım yoktu. Daha sonra zinciri temizlemek aklıma geldi. Hemen forumu açtım araştırdım nedir ne değildir bir kaç tane de youtubeden video izledim.
Neyse elimdeki ekipmanlara baktım ve lokma takımı falan eksikti en önemlisi gaz yağı ve zincir yağım yoktu
Ya Allah dedim kalktım ekipmanları kuşandım ve petrole gittim depoyu tam doldurdum Keşan yolunu tuttum Tekzen mağazasında birşeyler bulurum dedim. Gittim alacaklarımı aldım daha sonra şehrin içine çarşıya gittim turladım resimlerde gördüğünüz çamurlu halim itfaiye aracı caddeleri suluyordu ve yollar çamurlu suydu biz de nasibimizi aldık şehrin girişinde meşhur bir kokoreçci var orda da bir yarımla ayranı devirdim iki de fotoğraf çekildim sizler için ve haydi bismillah dedim dönüşe geçtim.
Eve gitmeden direk petrole gittim ve canavarı bir güzel yıkadım sildim işlerim bitti eve geldim ve direk duşa girdim hava acayip sıcaktı üstüne bir de mont haşladı tam oldu
Kalın sağlıcakla. Görüşmek üzere.
Keşan giriş sizler için durdum ve fotoğrafladım
TEKZEN'den aldıklarım 35.06 / 3 taksit
Yedik doyduk şimdi yolculuk zamanı. Gördüğünüz gibi motosikletimin ve benim çamur uyumumuz
Motorumuzda yıkadıktan sonra yolculuk tamamlanmıştır eve gidebilirim