Balkanlar - www.yolvemotor.com
Reklamlar
-
Selam motor tutkunları,
Yeni aldığım Vstrom DL650'imle Balkanları turluyorum. Gezimle ilgili bir blog kurdum. Aşağıdaki siteden takip edebilirsiniz. Hem siteyle hem de güzergahla ilgili tavsiye ve yorumlarınızı paylaşırsanız sevinirim.
www.yolvemotor.com
Sevgilerimle,
Zafer
Reklamlar
-
Bol resim az ve öz anlatım taraftırıyım
Okumaya üşendim vallahi yalan yok.
-
Yorumun için teşekkürler Turan. Siteyi 3 bölüm halinde düzenledim. Günlük rota blogları, fotoğraf galerisi ve GPX Rota Haritası. Fotoğraf galerisine bol bol resim yüklemeye çalışıyorum.
Diğer yandan haklısın, facebook bizi bu hale getirdi. Hiç birşey okumaya zamanımız yok. Daha az ve öz yazmaya çalışacağım.
-
Sadece Facebook değil, tüketim toplumu olmamız nedeniyle herşeyi, hemen istiyoruz.
Tek kişi yurt içi bile bilinmeyenle dolu iken, yurtdışı motosiklet turu büyük cesaret. Hele şu son Halfeti'de katledilen masum insanlardan sonra evden izin alıp gidemeyeceğim için sizin geziyi sindire sindire okuyayım. Daha 1. Bölüm'ü okudum.
Paylaşım için teşekkürler.
-
Paylaşım için teşekkürler.Soluksuz okudum.Geziniz bittiginde harcama ile alakalı detaylı bir rapor hazırlarsanız harika olur.
-
Konu ilgimi çekti, işyerinde olduğum için şimdi zaman ayıramıyorum. Ama akşama evde kesin okuyacağım. Başarılar.
-
01 Ağustos 2014, 01:35
Hayirli yolculuklar dilerm.gerci bahsetmissiniz ama otel yemek vb. ucretlerini ve yurtdisinda ise yarayacak gerekli ipuclarinida paylasirmisiniz.
-
01 Ağustos 2014, 01:48
Zafer bey 1-2 öneride bulunmak istiyorum, öncelikle blog temanızı bence değiştirin fazla sade yanlış anlamayın ama okurken inanın sıkıldım fazla düz aynı şeyi kullandığınız yazı fontu içinde söyleyebilirim ama tema'nın font'u o belli. Konulara biraz daha fotoğraf ekleme yaparsanız daha da iyi olur. Kalkıştığınız iş bana kalırsa çok taktir edilecek bir iş ve bende sizin emeğinizi taktir ediyorum lütfen yanlış anlamayın beni.
-
02 Ağustos 2014, 18:38
-
03 Ağustos 2014, 00:57
Paylaşımlarınız için teşekkürler. Olumlu veya olumsuz olabilir, yanlış anlamam tabiki. Tema biraz sade biliyorum ama hem bütün gün motor sürüp hem de siteyle uğraşmakta zorlanıyorum, zaman kalmıyor. Daha son 3-4 günü yazamadım. Bu akşam eksikleri tamamlamaya çalışacağım.
Sağ salim dönersem masraflarla ilgili bir liste yapacağım. Genelde otellerde kalıyorum. Aşağı yukarı 30 euro civarında oluyor. Dubrovnik çok pahalıydı. 3 yıldızlı otele 120 euro'dan başladılar. en son 50 euro'ya bir yer bulabildim.
-
04 Ağustos 2014, 16:50
zafer kardeşim, süpersin. döndüğünde görüşmek üzere. iyi yolculuklar
-
09 Ağustos 2014, 00:50
Yarın son gün İstanbul'a dönücem inşallah.
http://yolvemotor.com/tr/node/421
-
Selamlar,
Gezinin maliyetiyle ilgili bilgileri paylaşacağım demiştim. Biraz geç oldu ama ancak zaman bulabildim.
Toplam süre: 22 gün
Toplam mesafe: 7200 km.(günlük ortalama 330 km.)
Toplam Yakıt: 1250 TL (günlük ortalama 60 TL)
Toplam Otel masrafı: 1700 TL (günlük ortalama 60 TL)
Bunların dışında tabiki yemek vs. gibi masraflar oldu ama kaydını tutmadım. Otelleri genellikle kalacağım şehre vardığımda bulduğumdan fiyatlar biraz yüksek. Eğer roratı önceden belirleyip küçük şehirlerde kalınırsa kalacak yer maliyeti oldukça düşecektir.
Yolculuk genelde sorunsuz ve güzel geçti. Motosiklet'te en çok elcik koruma, orta sehpa (zinciri yağlamak için) ve yan çantaların eksikliğini hissettim. Her yolculuk bir tecrübe oluyor tabii
Kendinize iyi bakın, tekeriniz düz bassın!
Zafer
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)