1.Motosiklet.net İftar Yemeği Resim Paylaşımı,Duygu ve Düşünceler
Reklamlar
-
Kocaeli İl Temsilcisi
güzel bir akşamdı tüm katılımcı dostlarımıza ve ortamı organize eden lukas , erdem , uğur ak , kardeşlerimize teşekkür ederim , işten güçten kafayı kaldıracak bir vesile oldu benim için harikada oldu , listede adım yoktu , çünki ramazan dolayısı ile iftardan sonra ancak işten çıkabilsemde , talih yüzüme güldü ve kurtlarımızı attık tekrarını diliyorum , teker çeviren tüm gönül dostlarına teşekkürler elinize ayağınıza sağlık , bu arada ımage ceheck resim yükleme proğramı vardı forumlara resim yüklediğimiz , yahu resim yükleyemiyorum birisi bana altarnatif bir proğram yada bir yol söyleyebilirmi , ayar oldum resim atamıyorum
Reklamlar
-
Kocaeli tayfası sağ sağlim ulaştık.
Çok güzel bir organizasyondu emeği geçen katılan herkesin eline emeğine yüreğine sağlık. Ağzımızda tadı kaldı en yakın zamanda tekrarlanması ümidiyle. Allaha emanet olun.
-
Yeni bir ortama adım attım,organizasyon güzeldi, herkes sıcak kanlı,muhabbeti hoş bir akşam oldu. Herkese teşekkürler.
-
-
Herkeze teşekkürler herşey güzeldi.
-
Kocaeli İl Temsilcisi
Organizasyon için herkese teşekkür ederim , güzel bir etkinlikti .
-
-
İlk uzun yolum ve ilk toplantımdı unutulmayacak bir anı olarak kaldı teker ceviren dostlara selam
-
Arkadaşlar rica etsem nınja 250-300gurubundan benim egzoz'u merak edenler varda bir kaç yorum yaparsanız sevinirim tüm mt nin bayramı mübarek olsun
-
27 Temmuz 2014, 04:10
Resimleri facebook yalova iftar etkinliğine paylasmaniz önemle rica olur
-
27 Temmuz 2014, 04:24
Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
-
27 Temmuz 2014, 04:56
Hazırlıklarda emegi geçen tüm dostlara Teşekkürler bu arada bizleri yanlız birakmayıp katılan tüm dostlara saygılar
-
27 Temmuz 2014, 04:57
Sohpeti samimi ortamı ile güzel bir akşamdı,emeği geçen tüm arkadaşlara teşekkür ederim,katılımcı arkadaşlarında tekerine sağlık devamının gelmesi dileklerimle..
-
27 Temmuz 2014, 05:05
Herkesin eline ayağına yüreğine tekerine sağlık, güzel bir geceydi yarın resimler artı video yüklemesi yapılacaktır, herkesin sağlıklı bir şekilde evlerine dönmesi ayrıca mutluluk verici tekrar tşk ederim.
-
27 Temmuz 2014, 12:17
Süper Moderatör
Tüh be kaçırdık desene.
Haberim olsaydı ben de gelirdim.
Afiyet olsun.
"normal insanlar bir yerden bir yere gitmek için araba kullanırlar, motorcular ise motosiklet kullanmak için bir yerlere giderler"
-
27 Temmuz 2014, 14:13
-
27 Temmuz 2014, 14:30
Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
Mekanı ayarlayan,organizasyonu yapan Erdem Abi'ye,İstanbul'dan,Kocaeli'den ve diğer illerden katılan katılımcı arkadaşlara,yemekten sonra bizleri Yalova Termal'de ağırlayan Serdar Abi'ye çok çok teşekkür ediyorum. İnsallah yine benzer,keyifli organizasyonlarda birlikte teker çeviririz.
-
27 Temmuz 2014, 15:52
Arkadaşlar buda kısa bir videomuz.
-
27 Temmuz 2014, 16:59
-
27 Temmuz 2014, 20:09
Moderatör
Katılan arkadaşların gaz çeviren bileklerine sağlık
Umarım herkes keyif almış, sorun yaşamamıştır. Geleneksel hale getirmeyi düşündüğümüz iftar etkinliğinde seneye yine görüşmek dileğiyle
Legends may sLeep.. But they never diE..!
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)