1.Motosiklet.net İftar Yemeği Resim Paylaşımı,Duygu ve Düşünceler
Reklamlar
-
27 Temmuz 2014, 23:24
Samet Ağır adlı üyeden alıntı
Çok güzel..Allah oruçlarınızı kabul etsin inşallah..
Fotoğrafların arasında 160-170 kg ( kemiksiz 90 neti vardır kesin
) uzun saçlı gözlüklü sakal bırakmış bir arkedeş var..o kimdir nedir tanıyan varmıdır??
Tipi çok hoşuma gitti bayramdan sonra arkadaşlık teklif etmek istiyorum....
Bahsettiğim arkadaşı tanıyan yok sanırım..Nerede yemek oraya yerleş misali gelmediyse aranıza tanıyan biri mutlaka çıkar diye düşünüyorum...
Biliyorsan konuş,ibret alsınlar...
Bilmiyorsan sus ki,seni ADAM sansınlar...
Reklamlar
-
27 Temmuz 2014, 23:53
Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
Bahsettiğim arkadaşı tanıyan yok sanırım..Nerede yemek oraya yerleş misali gelmediyse aranıza tanıyan biri mutlaka çıkar diye düşünüyorum...
Mevlüt abi'nin o karizmatik hali gözünden kacmamıs besbelli abi. Daha ne pozları var da atmıyorum
-
28 Temmuz 2014, 00:18
Bursa'ya gidecek arkadaş vardı gittimi merak ettimde haber verse
-
28 Temmuz 2014, 00:19
Moderatör
Tanıyoruz, sağında, solunda ve karşısında oturan arkadaşların tavuklarını yedikten sonra en son sol çaprazında oturan benim tavuğumu da yedikten sonra doydu. Bir de Kocaeli temsilcimiz geç kaldıkları için çorbası ziyan olmasın diye içmiş daha öncesinde. Yani sanırım doymadan kalkmadı masadan
---------- Mesajlar birleştirildi - 23:19 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:18 ----------
Karalı adlı üyeden alıntı
Gitti gitti. Gece mesaj yolladı bana
Legends may sLeep.. But they never diE..!
-
28 Temmuz 2014, 00:22
Allah tekrarını nasip etsin. İnşallah önümüzdeki günlerde tekrar o tarafa geçeriz...
http://www.gunceltrend.com Binicem üstüne... Vurucam kırbacı!
-
28 Temmuz 2014, 00:22
-
28 Temmuz 2014, 00:30
piyanist_irf adlı üyeden alıntı
yahu resim yükleyemiyorum birisi bana altarnatif bir proğram yada bir yol söyleyebilirmi , ayar oldum resim atamıyorum
"Hızlı resim yükle" yazıp , çıkanların hangisine isterseniz yükleyin.
" Aklı "fukara olanın , fikri ukela olurmuş !.
BİLGİ GÜÇTÜR
-
28 Temmuz 2014, 00:31
Valla ben doydum evde olsa okadar yiyemezdim güzel ortamdı önümüzdeki ramazanı beklemeye gerek yok kısa zamanda tekrarlarsak iyi olur
-
28 Temmuz 2014, 13:27
Karalı adlı üyeden alıntı
Uğur bey ve Osiris e mesaj atmıştım vardım diye, tşk ederim ilgin için. Burdan ulaştım diye mesaj yazmayı unutmuşum kusura bakmayın tamamen benim işgüzarlığından kaynaklandı. Allah'tan herkes sağ salim evine vardı gerisi sorun değil. Tüm MT Ailesinin Ramazan Bayramı Mübarek Olsun.
Orkidor61
Adı: Kemal 0546 416 86 00
-
28 Temmuz 2014, 15:08
Gelenlerin tekerine sağlık MT farkı baska sıcak samimi dostlar en yakın zamanda tekrarlamak dileğiyle hala kamp yapsak diyorum
-
29 Temmuz 2014, 17:36
vazgeçtim ben...baksana cevap bile vermiyor tombul arkadaş...
ağaç eder adamı yollarda bırakır bu...
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)