24 Temmuz Ankara-Kızılcahamam fotoları
Reklamlar
-
Reklamlar
-
Güzel resimler ve gezi.Paylaşım için teşekkürler.Asfaltı ağlatmışsınız sanki?
-
Güzel gezi olmuş. Keyfiniz daim olsun.
-
Güzel gezi...Güzel fotoğraflar...Nazar değmesin...
...Bir acaip Mühendis...
..3 aşağı 5 yukarı yok...1 aşağı...2..3..4..5..6 yukarı
-
Teşekkür ederiz çok yol da adamın biri ışıklar da durdu geldi arkadaşın yanına çarpar ezerrim diyor zoruna gitti onu geçmemiz insanlar daki bu ben o motoru geçecem sevdası nerden gelir hiç anlamam
-
Phoenixs adlı üyeden alıntı
Teşekkür ederiz çok yol da adamın biri ışıklar da durdu geldi arkadaşın yanına çarpar ezerrim diyor
zoruna gitti onu geçmemiz insanlar daki bu ben o motoru geçecem sevdası nerden gelir hiç anlamam
İnsanlardaki değilde arabalı insanlardaki o kafayı ben gerçekten hiç çözemiyorum. Hani böyle en ufak böyle yüzde 0,01 falan bir tutunacak ihtimal olsa derimki helal olsun cesaretine ama bunlarınki düpedüz rüya alemi hipnoz hali
"The Ultimate Riding Machine"
-
-
Size yakışanı yapmışsınız, helal olsun.
Benim motorumla bile yarışmaya kalkan araçlar oldu, hepi topu 125 cc, arabayla geçti gitti, ışıklarda durdu, yanındaki kıza hava nasıl geçtim yarış motorunu
gibi şeyler söylüyordu, malın önde gideni.
-
cok güzel gezi olmuş ama söylemeden geçmeyecem şu güzel motorları iyi koruyun hele böyle gezilerden sonra alarm kilit ne varsa allah kaza bela vermesin gezilerin devamnı dilerim
DÜŞERSEN ÖLÜRSÜN DEMEDİMMİ !!!
-
26 Temmuz 2014, 02:42
çok teşekkür ederim hocam inşallah vakit buldukça gezeriz daha
-
26 Temmuz 2014, 02:48
Güzel bir etkinlik olmuş. Nice kazasız belasız gezilere inşallah...
Bu vesile ile yine aynı güzergahta vefat eden Serdar Sali'yi rahmetle anıyoruz...
haber
-
Allah rahmet eylesin hocam
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)