Selam arkadaşlar, Türkmenistan'dan gelen arkadaşım ile beraber Batum'a gitmeye karar veriyoruz. arkdaşım gelir gelmez onun için Cbr 250 bakıyoruz ilanlardan ve memleketimiz olan Konya'da 2013 model ve bize uygun fiyatta buluyoruz. Ve kaporayı yatırarak gcesinde yola çıkıyoruz.
uykusuz cıktıgmz için tesislerde bol nescafe içerek ve uyuklayarak devam eden yolculuğmzn ilk durak noktası Konua'ya geliorzz.
ve direkt notere geçiorzz. arkadaşım artçı olmaktan kurtulup motoruna kavuşuyor.
daha önceki paylaşımlarımda Konya'yı epey tanıtan resimler eklediğim için bu sefer paylaşmıyorm. Bir kaç gün kaldıktan sonra Ankara üzerinden Samsun'a varmak için marşa basıyorz.
Samsun a ilk defa gittim ve gerçekten cok begendım. bu gezimiz arkadşımn zaman kısıtlılığından biraz hızlı olacak ve pek bir yer de oyalanmadan Gürcistana gideceğiz. her neyse sabah sınıra yakın nokta olan Rize ye gitmek için cıkıorz yola.
Samsn Terme de radara girip biraz kendime geliorm. Ve ogrendığz üzere samsundan hopaya kadar Bol radar lı bir yol . ceza dan sonra etrafında tadını biraz daha çıkararak devam edip Trabzona geliorz.
Rize fındıklıya gelip öğretmenevine yerleşiyorz. Denizay Balık restoran da alabalık yioruz. ve cok lezzetliydi ve fiatta uygndu.
karadeniz türkülerinin çaldığı canlı muık ortamnda geceyi noktalandırıp saba batuma gitmek için uyanıoruz güne.
hemen dövizci de paramızı Gürcistan para birimi yaparak sınırdan 5 km ileride ki Lkoil de depoyu dolduruyoruz.
biraz ileride karnımızı doyurmak için restorana gidiorz.
Gürcistandan kareler..
>
bu arada sınırdan geçerken aracınız kendi üzerinize olmalı. sadce yurt dışı cıkıs pulu alıyorsnz 15 tl.
Trafiği cok karışık kazaya belaya bulaşmadan dönüyorz..
dönüşte Trabzon Uzungöle doğru gidiyoruz.
tabi karadenize gelipte yağmur yememek olmaz uzungölde konaklayacağımız yere kadar aralıklarla sağanak yağış yedik..
Koç pansiyonda kalıorz. fakat gittiğimiz de gördüğümüz manzara bizi üzdü. tamamen doğallığını kaybetmiş.
sabah ayrılırken çektiğimiz bi kare
uzungolü begenmesek de Of ile uzungöl arası yol harika
yoldan bi manzara
Ve tekrar Samsunda konaklamak için geliyorz.
Gece samsunda dinlenip Boluya doğru gidiorz. ve yollarda yağmur ve dolu ile devam...
Bolu Gölcük..
Ve sonra arkadaşım Konya'ya ben ise İstanbul'a dönüyorm..
1599 ile yola çıkan nina 300 üm 5335 km buluyor.
buraya resim yüklemek biraz zor oldğu için ve bilgisayarmın klavye sorunlu oldğu için bukadar paylaşabildim..
Takip etmek ve diğer resimlere bakmak isteyenler facebook sayfam www.facebook.com/ninjabusel den bakablir. teşekkürler..