Herkese Selam,
Geçen sene mayıs ayında 250'lik X9 piagiodan Honda Hornet' a terfi etmiştim ve temmuz ayında tatilimi geçirmek için istanbuldan bodruma gitmiştim yolda resim çekmediğim için çok kuru kuru olacağından rapor yazmamıştım, bu sene gene yıllık iznim geçirmek üzere ufak bir rota çıkarttım kendime ve birkaç fotoğraf çektim rapor yazabilmek için , ilk raporum hatalarım olursa affola.
Rota: İstanbul - bodrum - fethiye - marmaris - akyaka - bodrum - istanbul şeklinde. Akyaka bodrum arası sahil yolundan gidildi.
Tarihler
12 Temmuz sabah istanbul-bodrum 700 km, 10 saat sürdü
14 temmuz bodrum-fethiye , 265 km
15 temmuz fethiye - marmaris ,143 km
16 temmuz marmaris - akyaka, 35 Km
17 temmuz akyaka - bodrum , Sahilden 120 km
20 temmuz bodrum istanbul. 700 km
Bodrum konaklaması teyzemin yanında yapıldı yani ücretsiz : ))
Fethiye konaklaması kıdrak pansiyonda taş bungolowda yapıldı çift kişi yarım pansiyon gecelik 180 TL ( pansiyon sahipleri süper iyi insanlar , eğer lüks aramıyorsanız tavsiye ederim , akşam yemeğinde parmaklarımızı yedik çok güzeldi.
Marmaris konaklaması sunflower otel , odamız çok güzeldi ama işletme çok kötü ilgi alaka sıfır, konumu sahildeki barların hemen arkası yani iyi , fiyat 2 kişi gecelik 160 TL ( Standart oda 140 TL ben işimi garantiye alıp üst kategori ayırtmıştım)
Akyaka Konaklaması susam otel , odaları güzel, personeli güler yüzlü çift kişilik gecelik fiyat 160 TL tavsiye edilir.
Toplamda 2335 km yol yapmışım, 600 TL lik benzin fişim var eksik yoksa km de 25 kuruş gibi bir rakam yakmış, hızımı genelde 110 -130 km aralığında tutmaya çalıştım.
Motorda; ben, artçım,yan heybeler ve arka bagaj vardı hepimizin ağırlığı toplamda yaklaşık 170-180 kg dı.
Motor önündeki cam piagio x9 dan benim çalışmam sonucunda hornet 'a monte oldu estetik olarak kötü olabilir ama uzun yolda acayip rahat etmemi sağlıyor, zaten şehir içinde cam kullanmıyorum. yalnızca uzun yola çıkarken takıyorum , birde bu yola çıkmadan önce 2,5 cm gidon yükseltme aparatı alıp taktım bu kadar fark beklemiyordum gerçekten baya rahat ettim.
Hangi resmin neresi olduğunu yazacağım,sıralamada karışık onuda düzelticem en kısa zamanda, çıkmam gerektiği için bu şekilde açıyorum konuyu.