Kapat
Üye Girişi
Motovento
Reklam Alanı
Motomax
Reklam Alanı

İlk Gezi Raporum

Motovento
    REKLAM ALANI
    Pekbipicadam - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda CB 600 Hornet ( Geçmiş : Piaggio X9 250 ,)
    Herkese Selam,

Geçen sene mayıs ayında 250'lik X9 piagiodan Honda Hornet' a terfi etmiştim ve temmuz ayında tatilimi geçirmek için istanbuldan bodruma gitmiştim yolda resim çekmediğim için çok kuru kuru olacağından rapor yazmamıştım, bu sene gene yıllık iznim geçirmek üzere ufak bir rota çıkarttım kendime ve birkaç fotoğraf çektim rapor yazabilmek için , ilk raporum hatalarım olursa affola.

Rota: İstanbul - bodrum - fethiye - marmaris - akyaka - bodrum - istanbul şeklinde. Akyaka bodrum arası sahil yolundan gidildi.

Tarihler
    12 Temmuz sabah istanbul-bodrum 700 km, 10 saat sürdü
    14 temmuz bodrum-fethiye , 265 km
    15 temmuz fethiye - marmaris ,143 km
    16 temmuz marmaris - akyaka, 35 Km
    17 temmuz akyaka - bodrum , Sahilden 120 km
    20 temmuz bodrum istanbul. 700 km

Bodrum konaklaması teyzemin yanında yapıldı yani ücretsiz : ))

Fethiye konaklaması kıdrak pansiyonda taş bungolowda yapıldı çift kişi yarım pansiyon gecelik 180 TL ( pansiyon sahipleri süper iyi insanlar , eğer lüks aramıyorsanız tavsiye ederim , akşam yemeğinde parmaklarımızı yedik çok güzeldi.

Marmaris konaklaması sunflower otel , odamız çok güzeldi ama işletme çok kötü ilgi alaka sıfır, konumu sahildeki barların hemen arkası yani iyi , fiyat 2 kişi gecelik 160 TL ( Standart oda 140 TL ben işimi garantiye alıp üst kategori ayırtmıştım)

Akyaka Konaklaması susam otel , odaları güzel, personeli güler yüzlü çift kişilik gecelik fiyat 160 TL tavsiye edilir.

Toplamda 2335 km yol yapmışım, 600 TL lik benzin fişim var eksik yoksa km de 25 kuruş gibi bir rakam yakmış, hızımı genelde 110 -130 km aralığında tutmaya çalıştım.

Motorda; ben, artçım,yan heybeler ve arka bagaj vardı hepimizin ağırlığı toplamda yaklaşık 170-180 kg dı.

Motor önündeki cam piagio x9 dan benim çalışmam sonucunda hornet 'a monte oldu estetik olarak kötü olabilir ama uzun yolda acayip rahat etmemi sağlıyor, zaten şehir içinde cam kullanmıyorum. yalnızca uzun yola çıkarken takıyorum , birde bu yola çıkmadan önce 2,5 cm gidon yükseltme aparatı alıp taktım bu kadar fark beklemiyordum gerçekten baya rahat ettim.

Hangi resmin neresi olduğunu yazacağım,sıralamada karışık onuda düzelticem en kısa zamanda, çıkmam gerektiği için bu şekilde açıyorum konuyu.

babaduru, mesut hoca, MCV ve 2 diğerleri bunu beğendiler..
    Ben,keyfim ve kahya, her gün birimiz kullanıyoruz.

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    utk_trn - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    MT 07
    Paylasım ıcı tesekkurler guzel gezmıssınız nacızane bır sorum olucak bodrum ören akyaka ıstıkametıne yakın zamanda mıcır dokuldu dendı bana yol rahatmıydı yakın zamanda ordan gecmek ıstıyorum

Motosikleti
    Alıntı utk_trn adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Paylasım ıcı tesekkurler guzel gezmıssınız nacızane bır sorum olucak bodrum ören akyaka ıstıkametıne yakın zamanda mıcır dokuldu dendı bana yol rahatmıydı yakın zamanda ordan gecmek ıstıyorum
    Akyakadan bodruma kadar sahil şeridini kullandım, gittiğim yol üzerinde herhangi bir mıcır veya kötü zemine rastlamadım. Ayrıca çok keyifli bir yol artçım olmasa daha keyifli olurdu gerçi ama öylede güzeldi

ortadadogulu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    150 zc < cbf 150 < 150 mc<OPEL ASTRA>Linea
    Rapor mu ? Biraz detay lazım.

MCV - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    150 mcx-Kuba KEE100-RKS Winner200- Hero XPULSE 200
    Paylaşım için teşekkürler

Motosikleti
    Detay kısmını biraz açsan neyi detaylandırmalıyım gerçekten bilmediğim için soruyorum : ))

REKLAM ALANI

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)