Ankara Kucuk CC Bulusma (18-07-2014) Çamkoru ' Kampı
Reklamlar
-
Merhaba Arkadaşlar;
Haftasonu gurubun adına tekil bir etkinlikde bulundum, Bu etkinliği sizinle paylaşayım arkadaşlar..
İlk resimde motor nasıl yuklenmez , doğru yukleme yapılmazsa nekadar yer heba olur onu görüyorsunuz ..
[IMG][/IMG]
Yukardaki resimde o arkamda duran koca sırt çantası top case de dondu gelirken.. Artık nasıl depiştirdiysem malzemeleri motora hiç bişey sığmadı...
Bu gezilerin guzel taraflarından biride, yurdum insanını değişik yönleriyle tanıyorsun yeniyeni insanlarla iletişime geçiyorsun.. Aşağıda da bir örneği var..
[IMG][/IMG]
Düzceden yuruyerek Ankaraya yürüyormuş , yolda karşılaştık hafiften olayı anlattıı , üzücü ve talihsiz bir olay..
Evine hırsız girmiş , oda yakalamış ve az okşamış sonra hırsız serbest kalmış bu garip de 20 000 tl para cezası ve hapis istemiyle kala kalmış.. Bu nedenle çocuklarımın rıskını yedirtmiycem deyip düşmüş yollara.. Bu ara basında da yer alır sanırsam ...
Neyse velhasıl kelam kendisine başarılar dileyip , konumuza dönelimm ... Bu arada Çamkoru kapısına vardım elbet ben yolda pek resim çekmedim malum dur eldiven cıkart giy falan flan iş yolda da kısa mesafe oldugu için pek atraksiyon yoktu amaaaa Çamkoru dan size dolu dolu resimler getirdim ..
[IMG][/IMG]
Hemmen zaman kaybetmeden , çadırımı ve üst tentesini kurdum , orman bu bi anda hava tersine döner doluya tutulursun mazallah...
Bu arada bu cadır cok guzel hem çift katmanlı hem de konforlu guzel , hemde ekonomik bir çadır.. Tavsiye ederim Dechatlon dan almıştım..
Sonunda Beyaz at özgür, sırtından semerini attı çadırın yanında keyfine bakıyor..
Ya bu arada bu resimleri yuklemek o anı size yaşatmak köşe yazarlığından zor zanaat vesselam .. (Bu arada köşe yazarıda değilim)
E artık yemek zamanı geldi ,
Bu sac olayıda bence bizim ufak moturculara her daim lazım , hem hafif hem az yer kaplıyor , hemde hersey yapılıyor ustunde...
Üstüne de közde çay keyfi ve hamak keydi bunlarda olmazsa olmazlarımdan ..
Sonrada bir göl kanarına gidip olta atayım dedim , 2 tatlı su kefali vurdu oltama..
Tamam kefaller kelli felli değil ama yaşadıkları alanda derya deniz değil anca bukadarr, Zaten yemedim buyude gel deyip saldım suya..
işte böyle bir geziyide bitirdikk.. Sonra bir kaç kare daha paylaşırım resimlerin bazılarınedense açılmıyor
Hayatta zenginlik nekadar çok şeyin olduğuyla ölçülmez , nekadar az şeye ihtiyaç duyduğunla ölçülür... Yani ben varlıklı bir adamım..
Reklamlar
-
güzel bir gezi olmuş, iyi cesaret tek başınıza çadırda kalabikliyorsunuz
-
Tşklr sizi de bekleriz...
Hayatta zenginlik nekadar çok şeyin olduğuyla ölçülmez , nekadar az şeye ihtiyaç duyduğunla ölçülür... Yani ben varlıklı bir adamım..
-
istediğimi yapmıssın ne güzel.en yakın zaman da yapıcam inşallah ehliyetim bi gelsinde
-
Kıskandım açıkcası..
paylaşım için teşekkürler, iyi eğlenceler
-
helal olsun, mantar kavurma ve tavuk şiş süper, yalnız tavuklar göğüs etinden sanırım, çok yağsız olur, kasıtlı bir tercih mi
mangaldan sonra odun ateşinde aliminyum demlikte çay keyfinin üzerine bişey tanımam, çok keyifli bir gezi yapmışsın, paylaşım için teşekkürler
-
fusuy364 adlı üyeden alıntı
helal olsun, mantar kavurma ve tavuk şiş süper, yalnız tavuklar göğüs etinden sanırım, çok yağsız olur, kasıtlı bir tercih mi
mangaldan sonra odun ateşinde aliminyum demlikte çay keyfinin üzerine bişey tanımam, çok keyifli bir gezi yapmışsın, paylaşım için teşekkürler
Tavuk goğsu soslu olursa ve hızlı pişerse suyunu salmıyor.Birgun misafirim olun size de pişireyim..
---------- Mesajlar birleştirildi - 22:01 ---------- bir önceki mesaj zamanı 21:58 ----------
muratxcan adlı üyeden alıntı
Kıskandım açıkcası..
paylaşım için teşekkürler, iyi eğlenceler
Kıskanma,herkeze acık etkinliklerimiz.Sizide aramızda görmek isteriz.
-
gerçekten güzel gezi olmuş,beğenerek izledim,motorum küçük cc demişsin,bence yanlış demişsin! büyük cc motoru olanlar yapamıyor şu senin yaptığını,her şey gönlünce olsun,selamlar...
-
Güzel bir gezi yapmışsınız. Toplam kaç km yaptınız bu gezide?
-
21 Temmuz 2014, 09:28
kralaslan_21 adlı üyeden alıntı
Güzel bir gezi yapmışsınız. Toplam kaç km yaptınız bu gezide?
Toplamda 200 km civarı yol yaptım,tabi bunun içinde Çamlıdere gezimde var.. Çokkk uzun yollar , böyle kucuk motosikletlere göre değil ( bence ) insanı çok yoruyor.. Ama böyle kucuk geziler için , ideal .. Hem gerçekten bircok insan şahane motosikletleri garajında çürütürken bizim gibi insanların böyle etkinliklere , gezilere imza atabiliyor olması çok güzel... Kendimi ödüllendireyimm .. Bu konuda mutevazi olamıycam kusura kalmayın
-
21 Temmuz 2014, 12:30
Paylaşım için teşekkürler Güzel bir gezi yapmışsınız.Çadırlı kamp bir başka olur.
-
21 Temmuz 2014, 12:35
Hürkan hocam elien sağlık paylaştığın için teşekkürler. İnşallah bayramdan sonra hepberaber kalabalık bir grupla gideriz.
-
21 Temmuz 2014, 15:35
-
22 Temmuz 2014, 00:52
Hurkan olm gelemediğim haftasonu patlattın gezinin kralını şu çamkoruya senin ayrı bir bağlılığın var balık tutabilmendem olmasın sakın arkadaşlar kucuk cc ruhunu guzel anlatan bu konudan hoşlaşan herkesi, bayram sonunda hızla giriş yapacağımız etkinliklere mutlaka bekleriz. Kamplı guzel geziler bizleri bekliyor onemli olan içimizdeki maceracı ruhu ortaya çıkarabilmek, motor 50cc de olsa farketmez silindir sayısı insanın hayattan keyif almasına engel değildir
Aptallık En Büyük Günahtır !
-
22 Temmuz 2014, 01:16
Güzel kamp olmuş tekerine sağlık...
Ama iyide boğazın varmış hee...
O mangaldakileri tek başına yediysen helal olsun
-
22 Temmuz 2014, 04:05
Güzel gezi paylaşım içinde teşekkürler ama motora kaçak kat çıkmışsın,belediye ile başın derde girebilir.
-
22 Temmuz 2014, 09:26
forevermore adlı üyeden alıntı
Hurkan olm gelemediğim haftasonu patlattın gezinin kralını
şu çamkoruya senin ayrı bir bağlılığın var balık tutabilmendem olmasın sakın
arkadaşlar kucuk cc ruhunu guzel anlatan bu konudan hoşlaşan herkesi, bayram sonunda hızla giriş yapacağımız etkinliklere mutlaka bekleriz. Kamplı guzel geziler bizleri bekliyor onemli olan içimizdeki maceracı ruhu ortaya çıkarabilmek, motor 50cc de olsa farketmez silindir sayısı insanın hayattan keyif almasına engel değildir
Dostum gezi cok keyifliydi , Çamkoruyu gercekten seviyorum , oradaki görevliniin sıkıntı çıkartan biri olmaması , wc , su ve benzeri olanaklara sahip olabilmek bunlar güzel şeyler.. Aynı zamanda balık tutup , yeşillikler ve çam kokuları içinde uyumakta eşsiz bir deneyiimm.. Birde bişey keşfettim biz gidip gidip piknikcilerin içinde kamp yapıyormusuz yukarılar harika görsen Işık dağı halt etmiş dersin.. Birdahaki gidişimde yukarılara cıkıcam ..
---------- Mesajlar birleştirildi - 08:22 ---------- bir önceki mesaj zamanı 08:19 ----------
alp_tunay adlı üyeden alıntı
Güzel kamp olmuş tekerine sağlık...
Ama iyide boğazın varmış hee...
O mangaldakileri tek başına yediysen helal olsun
Yok pek boğazına duskun biri değilim öğlen misafirlerim vardı onların sayesinde bukadar zenginleşti ben sac da sebzeli bir plav yanında şalgam gibi mütevazi bir yemek planlıyordum onların ziyaretleri ve yanındaki piknik malzemeleri durumu baya paşa sofrasına çevirdi.. Ben kamplarda ekmeğini bile kendi yapma taraftarı olan biriyim
---------- Mesajlar birleştirildi - 08:26 ---------- bir önceki mesaj zamanı 08:22 ----------
Fenci58 adlı üyeden alıntı
Güzel gezi paylaşım içinde teşekkürler ama motora kaçak kat çıkmışsın,belediye ile başın derde girebilir.
Sorma o konudan bende giderken çok muzdarip oldum , bir anda gezi kararı alıp aksamdan apartopar malzemeleri ayarladım.. O nedenle ne nereye kondu bende anlamadım işin acıkcası.. Motora istiflerkende o nedenle pek duzen tutdura madım.. Kamp donusu ama herşeyi güzelce toparladım ve hiç sorun yaşamadan eve geldimm .. Zaten bu motorlar şehir içi kullanıma uygun motorlar bizler biraz bu konuda sınırları zorluyoruz , birde yanlış yüklemeler gercekden yolda çok ciddi sorunlara sebebiyet verebilir...
-
22 Temmuz 2014, 09:27
Güzel gezi, resimler ve anlatımda on numara olmuş
"KAZASIZ SÜRÜŞLER"
-
22 Temmuz 2014, 12:48
@hurkan; Işık dağı halt etmiş demem, kmlerce yakınımda insan ve medeniyet olmaması beni oraya çeken şey. Ve o yaşanan malum olay )
-
22 Temmuz 2014, 16:00
Merhaba arkadaşlar henuz konusu onay bekliyor açılmadı ama , yeni rotam i halka arz ediyorum..
https://goo.gl/maps/oS69p
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)