Herkese selam arkadaşlar.Malum İstanbul'da üniversite okuyoruz ve yaz tatili geldi çattı.
Bundan 2 sene önce Er-6n im ile Mersinden İstanbula gitmiştim.
Ancak şartlar çok farklıydı.Arkamda motosiklet sürebilen bir artçım ve 1 saat arkamda babam arabayla geliyordu.Herhangi bir sıkıntıda destekçim çoktu ve yolun yarısına yakınını da arkadaşım kullanmıştı.Ama bütün bunların şu an olmamaması ve makinemin
250 cc olmasının bir sıkıntı olmayacağını düşündüm ve kararımı verdim.Valizimi bir gün önceden kargo ile gönderdim.Yola sabah erken saatlerde çıkmayı planlıyordum ancak sıcak havanın beni çok yoracağını düşündüğümden gündüz uyuyup iftardan sonra yola çıktım.Bunun bir hata olduğunu Gebze civarlarında anladım.Yanımda yağmurluğum yoktu gebze de yoğun sağanak yağışa yakalandım.1 saatten fazla mola verdim yağmur durunca devam ettim ama 10-15 km sonra bir yağmur başladı dolu fırtına göz gözü görmüyor duracak yer yok Sapancayı geçesiye kadar devam etti.Düzceye kadar ıslak devam ettim orada bir benzinlikte üstümü değiştirip ıslanan eşyalarımı motora serdim ve yola tekrar çıktım.Bolu'yu geçtikten sonra kar yağacak sandım hava o kadar soğuktu.Gölbaşına kadar donarak devam ettim orada bir sıcak çorba içtikten sonra zaten hava aydınlanmaya başladı.Buradan sonra yol çok rahattı.Başka bir sıkıntı yüzü görmeden Mersine varabildim.
Yolculuğum yaklaşaık 12 saat sürdü ama hesaplarıma göre 3 saat ve üzeri mola vermişim.Tam olarak 973 km yaptım.yaklaşık 39-40 litre benzin yaktım oda 200 tl gibi birşey tuttu.Tek kişi olduğumdan 650 cc yi çok aramadım ama düzlüklerde ve geniş virajlarda aklıma gelmedi desem yalan olur.Sabırla okuduğunuz için teşekkür ederim.Çok resim çekilmedim ama yolculuğun tamamını özet geçecek şekilde video kaydı
yaptım iyi seyirler .
http://youtu.be/pwekvQQoKFE