Elinize sağlık çok güzel bir gezi olmuş . Artık size aramızda para toplayarak bi enduro alalımda daha da uzaklara gidip gezin .
Elinize sağlık çok güzel bir gezi olmuş . Artık size aramızda para toplayarak bi enduro alalımda daha da uzaklara gidip gezin .
Bu arada sucuklu yumurtaya biber mi attınız soğan mı gözümden kaçmadı :D
Tebrikler üç gündür bekliyordum bugün gördüm çok mutlu oldum. yine çok eğlenceli bir fotoğraf belgeli gezi
bu arada evet saydım 14 :D
Güzel gezi olmuş, paylaştığınız için teşekkürler.
motokurt Teşekkür ederim,evet ben tek başıma takılıyorum kendime denk birini bulamadım henuz
fusuy364 Fotobucket'tede üyeliğim var fakat linkleri toplu olarak vermesi bir işe yaramıyor,hangi fotoğraf olduğunu bilmeden birşey yazamıyorsun,Google gibi büyük bir sağlayıcının birkaç gb için foto sileceğini sanmam,sorun hd videolar (youtubede googlenin)
omur.38 Teşekkürler ama Kayseri bana çok uzak aslında gelmek isteerdim beleş pastırma yemeye Fujifilm hs20 exr
crxforever Sağolasın
utk_trn İyi dileklerin için teşekkürler,bu motor böyle az yaktığı sürece gezmeye devam
kemboo Gezilerin bir zevkli yanıda herşeyinizin tam olması,uğraşacak sürekli birşeylerin olması
ramizan83 Evet yakıtı gayet tatmin edici,fakat 28 tl gitti yine,içim yanıyor
sabiht Teşekkürler,maalesef hakkın rahmetine ermişti,yapacak birşeyde yok,yaşama müdahale etmemek adına yerini dahi değiştirmedim
soa İnşallah 24 leri hatta 74 leride görürüz,Sao sende de göçmenlik var herhalde !
Fotoğrafları incelemeden yüklemiycem artık,açık vericez yanlışlıklabu kadarda detaylı incelenmezki
İlk baş biraz soğan pişirdim pembeleşinceye kadar ondan sonra sucuk,piştikten sonrada yumurtalar,daha bir tatlı oldu
google plus'ta nasıl alıyoruz linkleri, fotoğraf yükledim ama resim kodu göremiyorum
[B]
Fotoğrafı normal olarak görüntüle ,üzerine sağ tıklayıp resim konumunu kopyala de,sonra buradaki image kodunun içerisine yapıştır
Her gezi için ayrı albüm oluşturursan karışıklık yaşamazsın
---------- Mesajlar birleştirildi - 23:34 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:23 ----------
OnurTr Teşekkür ederim beğenmenize sevindim
Apices Estağfurlah,benim severek isteyerek yaptığım geziler,sizde bundan zevk alıyorsanız ben daha mutlu olurum
actros1 Kömüşü bende öğrendimya,buradaki adı manda Boynuzları korkutuyor beni
mimoza_cbf Teşekküer ederim,her defasında çıtayı biraz daha yükseltmeye çalışıyorum
canYOLDAS Teşekkürler,Diyarbakırada selamlar
Uğur Ak Teşekkürler,galiba ilk defa bir moderatör gezilerimden birine yorum yazdı sağolasın
Cesaret insanı zafere, kararsızlık tehlikeye, korkaklık da ölüme götürür.Yavuz Sultan Selim
Cesaret on kısımdır, biri korkmamak, dokuzu dikkat ve ihtiyattır. Hz.Ali
Hayır toplu link vermiyor
Zaten benim işimede yaramaz,hangi linkin hangi fotoya ait olduğunu bilemezsin
---------- Mesajlar birleştirildi - 19:56 ---------- bir önceki mesaj zamanı 12:21 ----------
Ezio41 Teşekkürler,Bir Bulgar bir Yunan aslında fena olmazdı ,Africa Twin'ler ucuzmuş bu ara
PSK Sağolasın,İlk baş beşerli maç yazmıştım sonradan dikkat ettimki 14 Manda var hemen değiştirdim
Biride hakem bu arada
Levent Sağolun teşekkürler
Tebrik ederim arkadaşım. Yine çok güzel bir gezi yapıp bize de yaşattın. Bu arada güzele akşam güneşi vurur, sabah güneşi başkasına vurur, bilirsin sen Kazasız ve keyifli sürüşler dilerim.
Hocam Merhaba ellerinize sağlık çok güzel olmuş geziniz. Bende de wave 110i var uzun yol arkadaşı arıyorsanız arkadaş olurum. Benim wave ile olan gezim. Avrupa turu düşünüyorum bu aralar
Paylaşım için teşekkürler.Yine süper bir gezi olmuş
Eleştirmek kolay ama üretebilmek zordur. Yıkmak, yaralamak için eleştirmek, aciz ve beceriksiz insanların işidir.
http://yu-mu.blogspot.com/2012/12/fotograflar.html
merhaba kardesim uzun zamandir takip ediyorum seni,hanim motoru sattirip araba aldirmasa beraber bir kac yer gezmeyi isterdim.
dur bakalim tekrar kanina girmeye basladim bakarsin yanina bir arkadas gelebilir
selamlar saygilar
Bayramdan sonra yapacağım gezide rotam bu olacak, yazıyı okuyunca kendi kendime dedim ki; "Tamam bende yapıcam" ilham veriyosun abim
Motorsuz olmuyor maalesef özellikle gün içerisinde aranıyor,dört tekerin ise derdi bitmez
İnşallah en kısa sürede bir tane iki teker edinirsiniz
---------- Mesajlar birleştirildi - 22:48 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:45 ----------
Güzel yerler,yeme içme,suyunu unutma
Eleştirmek kolay ama üretebilmek zordur. Yıkmak, yaralamak için eleştirmek, aciz ve beceriksiz insanların işidir.
http://yu-mu.blogspot.com/2012/12/fotograflar.html
[/QUOTE]Güzel yerler,yeme içme,suyunu unutma [/QUOTE]
Eyvola abim. Takipçinim.
Hocam sizin konu açtığınızı görünce, nargilemi hazırladım. Biliyordum böyle fotoğraflar paylaşacağınızı. Çok keyifliydi. Gece gece otoparka indirecektiniz beni )
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)