Ne gezmekmiş arkadaş,birde üzerine aç susuz helal olsun iyi dayanıyorsunuz
Ne kadar yüksek yerler,ben olsam her yamacın her dağın ardını görmeden edemem
Yalnız o zigzaglı yolun fotoğrafında bir virajı kareye alamamışsın puanını kırıyorum
Ne gezmekmiş arkadaş,birde üzerine aç susuz helal olsun iyi dayanıyorsunuz
Ne kadar yüksek yerler,ben olsam her yamacın her dağın ardını görmeden edemem
Yalnız o zigzaglı yolun fotoğrafında bir virajı kareye alamamışsın puanını kırıyorum
Bol manzaralı,bol fotolu güzel gezi olmuş..tebrikler..
3000 rakımda motosikletlerin performansında bir düşüş yaşadınız mı?
Gözüpek bir gezi rotası, güzel anlatım ve fotolar için tebrik ederim. Koltuğumda otururken serinledim sayenizde. Bundan daha iyisi buzul gölünün kıyısında çadır kurup çevrede yürüyerek gezintiler yapmak olurdu. Dağ fotolarına bakarken aklıma Koçdüzü yaylasında dağcıların tepeye yazdığı "dağlar sevdamsın" yazısı geldi. Tekeriniz düz bassın. Darısı bizim başımıza.
ellerine saglik yine bir birinden güzel resimleri cekmisin
nasip olursa bayramin 3 günü bizde 2 KLE500 eslerimizle birlikte Izmirden cikip Isparta-Konya-Sivas-Erzurum-Igdir-Kars-Gürcistan-Rize Karadenizden geriye dönecegiz belki karsilasiriz
Ne Mutlu TÜRKÜM Diyene
resimlere bakarken yusuf hoca buradan emekli olur diye düşünürken son fotoda sakaryaya yani komşu ile yani 40 km yakınma tayininizin çıktığını yazmışsınız hayırlı ollsun hocam, burada ki dağlar oralardaki kadar güzel değil ama içimden birlikte bi kartepe yaparız diye geçmedi değil hayırlı sahurlar vesselam...
valla aç susuz zor oldu ama idare ettik, içimizdeki çılgınlıkla katlandık işte, ama aldığımız zevk herşeyi normal gösterdi bu gezide
Fotoğraf eleştirin için çok teşekkürler, sen üstadımsın fotoğraf işinde
motorların performanslarında en ufak bir sıkıntı olmadı, canavar gibiydiler en yukarılarda da, hatta adam akıllı dinlenmelerine bile izin vermedik iftara yetişeceğiz diye, yine de sıkıntı olmadı
evet, kesinlikle o buzul gölünde kamp yapılıp piknik yapılmalı, oralar gezilmeli ve gün batımı ve doğumu fotoğraflar çekilmeli, bizde böyle bir sürü hayal kurduk, bakalım, hatta oraya yüzmeye gidecez, balık tutacaz felan da benim için artık neredeyse imkansız :(
Bu arada evet " dağlar sevdamsın" içimde hissettiğim bir duygudur benim de
Size hayırlı yolculuklar, KLE ile her tarafa çıkarsınız oralarda,ben eşimle nerelere çıktım beraber, çok güzel olur. ben o tarihlerde başka yerlerde olacağım, karşılaşmak isterdim, inşallah başka sefere
Evet , Sakarya'da olacağım bundan sonra, yakınız bayağı, oradaki dağlar da güzeldir, beraber de gezeriz, Kartepe çok güzel olur, gezilerde görüşmek üzere hocam
Cesaret insanı zafere, kararsızlık tehlikeye, korkaklık da ölüme götürür.Yavuz Sultan Selim
Cesaret on kısımdır, biri korkmamak, dokuzu dikkat ve ihtiyattır. Hz.Ali
Çok güzel ve eğlenci geçen bir geziye benziyor bende arkadaşımla böyle bir tur yapmayı planlıyorum.. Güzel örnek
helal olsun size...müthiş bir gezi olmuş
Süper olmuş Yusuf. Herzamanki gibi...
Gölün güzelliğine hayran kaldım.
Bu arada Ağustos başı itibariyle Rize'ye geldik gittik.
sağolun teşekkürler
Güven abi nereleri gezdiniz Rize'de
ookkaayy, sizin yüzdüğünüz yer de iyiyimiş, eşiniz Rizeliyse büyük bi fırsat bu sizin için
Gezinizi paylaştığınız için teşekkürler.
Harika yaa İçim gitti fotolara bakarkennn.
Elinize sağlık güzel gezi olmuş bende cok istiyorum oraları gezmeyi heleki ayder yaylasini
teşekkürler , sağolun
Güven abi raporları bekliyorum o zaman, oraların yaylaları nasıl merak ediyorum
Çok ğüzel bir gezi olmuş...Bende bir an önce motorsikletimi değiştirdikten sonra gezdiğin yerlerde bende bir gezi düşünüyorum....
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)