Aşağı tarafların tozunu aldım geldim :)
Reklamlar
-
16 Temmuz 2014, 15:22
Reklamlar
-
16 Temmuz 2014, 15:42
Güzel gezi olmuş tek tabanca kafa dinlemek en güzeli
Resimlerin boyunu biraz daha büyük olsaymış daha iyi olurmuş.
Sağolasın paylaşım için
-
16 Temmuz 2014, 17:08
utk_trn adlı üyeden alıntı
Gel kardeşlik gelmediginiz hata o cbr ciyide tak peşine ilk fırsatta damlayın bekliyoruz birde emre kardeşim yakın zamanda istbula tenere bakmaya gelicem gibi gözüküyor bana yardımcı olucaksınız haberiniz olsun her an yatcaz kalkcaz ordayım diyebilirim
Dur daha bitmedi tatil daha doğrusu başlamadımı. Bayramın 2. gününden itibaren bir delilik yapıp babam ile birlikte yeni ve eski ybrleri ve benim yzf'yi arazide deneyeceğiz 5 6 gün kuş uçmaz kervan geçmez biryerlerdeyiz fotoğraflarını nasılsa paylaşırım burada. 9 16 Ağustos arasıda bir akdeniz turum olacak. Cbr cının durumu meçhul işe başladı. Lakin cuma akşamından atlayıp bana katılacak izin alamazsa bakalım bizim sağımız solumuz belli olmaz bir bakmışsın hop yanınızdayız. Bu arada istediğin zaman gelde aga ben hep istanbuldan motor alınmasına karşıyım düşüncesindeyim. Düşünsene adam süper tenere gibi bir makinaya istanbul trafiğinde binip canına okuyor sadece tenere gibi düşünme r6 r1 goldwing vb hamallık yapılan motorlara yazık günah. Ama ne olursan ol gel. Bekleriz.
Ne kadar çoraksa toprağım, ne kadar yalnız ve kimsesizsem, bilirim en az o kadar da eğilmezdir boynum.
-
16 Temmuz 2014, 17:54
Güzel gezi olmuş tekerin düz bassın
-
16 Temmuz 2014, 23:14
Oz. adlı üyeden alıntı
Dur daha bitmedi tatil daha doğrusu başlamadımı. Bayramın 2. gününden itibaren bir delilik yapıp babam ile birlikte yeni ve eski ybrleri ve benim yzf'yi arazide deneyeceğiz 5 6 gün kuş uçmaz kervan geçmez biryerlerdeyiz fotoğraflarını nasılsa paylaşırım burada. 9 16 Ağustos arasıda bir akdeniz turum olacak. Cbr cının durumu meçhul işe başladı. Lakin cuma akşamından atlayıp bana katılacak izin alamazsa bakalım bizim sağımız solumuz belli olmaz bir bakmışsın hop yanınızdayız. Bu arada istediğin zaman gelde aga ben hep istanbuldan motor alınmasına karşıyım düşüncesindeyim. Düşünsene adam süper tenere gibi bir makinaya istanbul trafiğinde binip canına okuyor sadece tenere gibi düşünme r6 r1 goldwing vb hamallık yapılan motorlara yazık günah. Ama ne olursan ol gel. Bekleriz.
Akdenız turunun detaylarını bana bı yaz bakm takılırım belkı bende ;)
---------- Mesajlar birleştirildi - 22:14 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:12 ----------
[Turan] adlı üyeden alıntı
Güzel gezi olmuş tek tabanca kafa dinlemek en güzeli
Resimlerin boyunu biraz daha büyük olsaymış daha iyi olurmuş.
Sağolasın paylaşım için
Telefondan kullanan arkadasları dusunerek bıraz kucuk yukledım ınternetlerını bıtırmeyelım dıyerekten
-
21 Temmuz 2014, 17:18
Süper bir paylaşım.Güzel bir gezi yapmışsınız.Darısı başımıza...
-
21 Temmuz 2014, 19:06
Çok güzel ya gördükçe imreniyorum
-
21 Temmuz 2014, 19:30
xismailaydin adlı üyeden alıntı
Ankara MT-07 ekibi olarak, o taraflara gelirsek @deep_far'dan sonra senin de kapına dikiliriz artık bu davetten sonra
Çok güzel gezi olmuş. Kendinle yolculuğa çıkmak gibisi yoktur. İnsan yolda kendini de bir daha tanıyor, bir başka tanıyor...
Ulen İsmail güldürdün beni walla
'92 ZZ-R250, '06 ZZ-R600, '05 ZZ-R1200
-
İmreniyorum yav.Neyseki fotığraflar hala aktif.Benim gibi böyle gezi yazılarını okumak isteyenler için yukarıya taşıyayım.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)