Yine,yeni,yeniden çok güzel bir gezi yapmışsınız.
Paylaşımınız için teşekkürler.
Sucuklu yumurtayı gördüm de..... İftara daha 6 saat var neredeyse
Yine,yeni,yeniden çok güzel bir gezi yapmışsınız.
Paylaşımınız için teşekkürler.
Sucuklu yumurtayı gördüm de..... İftara daha 6 saat var neredeyse
klasik bir söylem olacak artık sizin için ama tekrarlamakta fayda var;
size cross şart!...
Gezilerde, fotoğraflarda süper...
"Ne Mutlu Türküm Diyene" M.Kemal ATATÜRK
Salcano Wolf 125 28.03.2014 - 02.05.2016 (11.800 km)
Bajaj Pulsar NS 200 Trafiğe Çıkış: 09.05.2016 (46.500 km)
Cevap yazdığın saate bakarsak,sahurda yemişsindir umarım
Teşekkürler
---------- Mesajlar birleştirildi - 15:38 ---------- bir önceki mesaj zamanı 15:31 ----------
Sağolasın ,benimde hoşuma gitti o fotoğraf
---------- Mesajlar birleştirildi - 15:43 ---------- bir önceki mesaj zamanı 15:38 ----------
Teşekkürler Cem kardeş
---------- Mesajlar birleştirildi - 15:50 ---------- bir önceki mesaj zamanı 15:43 ----------
Yamaha olabilir ama şimdi zamanıda değil
Teşekkürler...
---------- Mesajlar birleştirildi - 15:54 ---------- bir önceki mesaj zamanı 15:50 ----------
Teşekkürler garip,haftasonu çok sıcaktı,kamp alanının yanından geçerkende bayağı dolu olduğunu gördüm
---------- Mesajlar birleştirildi - 16:24 ---------- bir önceki mesaj zamanı 15:54 ----------
Sayın tospağa,oraya bikinili fotoğraflar koyup beklentinizi karşılayamadığım için kusuruma bakmayın.Bende biliyorum kendim yiyip içerken diğerine söz söyleme hakkım bulunmadığını
Ama ramazan ayında içki içenide fotoğraflayıp burada paylaşacak kadarda ... değilim
Umarım sizde birgün aç susuz böyle bir gezi düzenleyip faydalı birşey yapmak adına burada paylaşırsanız saygı duyarım
---------- Mesajlar birleştirildi - 16:29 ---------- bir önceki mesaj zamanı 16:24 ----------
Böyle giderse hiç aklımda yokken birden kros alırken buluvericem kendimi
---------- Mesajlar birleştirildi - 16:34 ---------- bir önceki mesaj zamanı 16:29 ----------
Aslında paylaşımları gece yapıyorum fakat kimin hangi saatte bakacağı belli olmuyor
Teşekkürler
---------- Mesajlar birleştirildi - 16:37 ---------- bir önceki mesaj zamanı 16:34 ----------
Teşekkürler Salih ama inadım inat+scooter'a bile geçebilirim bu inatla
Eleştirmek kolay ama üretebilmek zordur. Yıkmak, yaralamak için eleştirmek, aciz ve beceriksiz insanların işidir.
http://yu-mu.blogspot.com/2012/12/fotograflar.html
sucuğun zaten çok kaliteli, lezzetli gözünüyo, ben olsam piştikten sonra bir kısım yağı dökerdim
Bu arada sucuğu çok güzel pişiriyosunuz, sucuğu herkes iyi yapamaz, sucuklu yumurtayı da
Muhlamada aslında daha çok yağ var ama sucuktaki gibi ağır olmuyor, ben de bol yağlı severim muhlamayı
neyse ramazan ramazan fazla karıştırmayayım
Cesaret insanı zafere, kararsızlık tehlikeye, korkaklık da ölüme götürür.Yavuz Sultan Selim
Cesaret on kısımdır, biri korkmamak, dokuzu dikkat ve ihtiyattır. Hz.Ali
Ustam oruçtuk biz.İftara sucuklu yumurta yapacam.
Kötü örnek oluyor hissettim kendimi
Ustam ben 125 lik motorla çekiniyordum gezmeye bi sıkıntı çıkarır diye sen maşallah 110 lukla tam benim hayalimdekini yapmışsın.Motorla uzun yolculuk çevreyi hissede hissede ve doğa ile iç içe.Temiz havayıda ciğerlere çektin mi. uffff.. Sucuklu yumurtayı yemede yanında yat ondan sonra.. ama yanında yatarsak soğur en iyisi yiyelim
Bir garip yolcu
Eleştirmek kolay ama üretebilmek zordur. Yıkmak, yaralamak için eleştirmek, aciz ve beceriksiz insanların işidir.
http://yu-mu.blogspot.com/2012/12/fotograflar.html
Yusuf, motosiklet, fotoğraf makinası ve ocak, süper ekip. Bu süper ekibe biraz cesaret ve biraz macera ruhu katınca böyle mükemmel görüntüler ortaya çıkıyor. Tebrik ediyorum.
gezilerinizi hatırlıyorumda bu da herzaman gibi güzel olmuş hem gezi güzel hem anlatım güzel. Ama herkesin dediği gibi artık bir xt 125 falan bakma zamanınız gelmiş bence
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)