bu güzel paylaşım için teşekkürler, imreniyorum sizlere.
Şimdi bu gezime bakıyorumda ne gezi yapmışım diyorum,olağanüstü zevkli geçen bu geziyi, kazasiz belasiz bitirmenin mutluluğunu yaşıyorum, insallah bir daha böyle güzel geziler yapmak nasip olur . - hayat gezince güzel -
Çok güzel gezi olmuş. Benzer bir rotayı Isparta - Nazilli için Denizli üzerinden 245 km yerine, Antalya üzerinden Muğla Yatağan'a kadar dolaşarak gitmeyi planlıyorum; hele bir havalar ısınsın Seyahatiniz yol gösterici oldu. Nasipse yola çıkmadan önce tekrardan gezi notlarınıza bakacağımdan eminim. Teşekkürler şimdiden paylaşım için.
Seyahatlerinde Kütahya - Afyon hattından Antalya'ya inmek isteyen arkadaşlar için alternatif yol önerisi:
Afyon sonrasını Şuhut ilçesi üzerinden Eğirdir Gölü'ne doğru devam etmelerini öneririm. İnerken tepeden Eğirdir Gölü manzarası muhteşemdir...
Sonrasında Senirkent üzerinden Isparta'ya, Isparta üzerinden (yeni Antalya yolu) Antalya'ya inilebilir. (seviye 1)
veya
Eğirdir Gölü kenarından Eğirdir'e, oradan Isparta'ya ulaşılabilir. (seviye 2)
veya
Eğirdir sonrasında Kovada Gölüne doğru devam edilerek aralardan bir yerlerden Isparta - Antalya yoluna ulaşılmaya çalışılabilir (ne manzara ama oralar...) (seviye 3).
Hele bir havalar ısınsın
Fotoğraflar ayrı bir güzel olmuş.Sabah sabah içim açıldı
bol resımlı bır gezı olmus ellerınıze saglık. Allah kolaylık versın
teşekkürler GEZEGEZE,gezimi beğendiğine sevindim,bazen kafa esiyor geziyorum işte,dediğin gibi hele bir havalar ısınsın,bende çıkacağım yeni gezilere,tabi hepsi nasip olursa,keşke tüm motorcu arkadaşlar gezdikleri yerlerdeki konaklama ,yeme içme ,yol güzergahı gibi bilgileri verseler ,bizlerde güncel rakamları bilir ona göre yola çıkarız,size şimdiden hayırlı yolculuklar...
- HAYAT GEZİNCE GÜZEL -
Teşekkürler Mesut hocam. Daha nice gezilere ...
Çok güzel bir gezi tebrikler. Darısı başımıza.
Rota çok güzel, gezi süper, resimler harika, tebrik ediyorum. Yaz bi gelseydi...
teşekkürler mustafa, bu rotayı tam 1 yılda planladım,ayrıca gezimi beğendiğine sevindim,dediğin gibi ah bir yaz gelse,saygılar...
- HAYAT GEZİNCE GÜZEL -
hey güzel antalyam benim, çok güzel gezi abi ayrıca çektiğin fotoğraflarda başarılı
Helal olsun usta cok guzel olmus inş boyle nice gezilere cikarsin
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)