Çantalar hem sağlam hem güzel olmuş.Sizde kullanırken memnun kaldınızmı?
Çantalar hem sağlam hem güzel olmuş.Sizde kullanırken memnun kaldınızmı?
Mesut hoca nerelere gitmişsin okadar uzaak
çok güzel yerler birgün bende kısmet olursa böyle dört rakamlı geziler yapmak isterim
İlker ile ikinizi aynı karede görünce şaşırdım
Amcanıza geçmiş olsun bu arada
Maşallah üstad, motorun da yolun da fotoğrafın da hakkını vermişsiniz.Kazasız,belasız sürüşler,huzurlu günler dilerim...
Sevgili hemşerim Mesut Hoca.
Gerçekten çok güzel bir gezi yapmışsınız.
Resimlerde bir o kadar harika olmuş.
Elinize,emeğinize,tekerinize,yüreğinize sağlık.
Hocam çok güzel anlatım fotoğraflarda bi harika memleketimin her köşesi ayrı bi güzel insanın kalkıp gidesi geliyor amcanızada geçmiş olsun
gezimi beğendiğine sevindim,cbf 150 hakikaten iyi motor,saygılar...
---------- Mesajlar birleştirildi - 00:33 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:41 ----------
değerli yorumuna teşekkürler arkadaşım, sende gez hayat sana da güzel olsun saygılar...
- HAYAT GEZİNCE GÜZEL -
inşallah arkadaşım, karadeniz gezsi benimde aklımda ,ayrıca gezimi beğendiğinize sevindim,saygılar...
---------- Mesajlar birleştirildi - 01:53 ---------- bir önceki mesaj zamanı 01:35 ----------
teşekkürler efekan09,gezimi begendiğine sevindim,anlatım ise tamamen dogal aklımdan geçen sözlerdi,saygılar kardeş...
---------- Mesajlar birleştirildi - 03:29 ---------- bir önceki mesaj zamanı 01:53 ----------
teşekkürler kemal kardeş,aslında benimle geziye çıkabilecek birisi vardı teklif ettim,oda benim gibi yıllık izinde idi ama gelemedi,bende kendim gittim , istediğim yerde durup resimler çektim,kafamın estiği her yeri gezdim , bunlarda + ları oldu,saygılar kardeş...
- HAYAT GEZİNCE GÜZEL -
şahane bir gezi olmuş,yerler,anlatım,bilgilendirme harika.ADANA'dan selam olsun.
Fevkaladenin fevkinde bir gezi olmuş, fotoğraflar,anlatım herşeyiyle çok başarılı..
...Bir acaip Mühendis.....3 aşağı 5 yukarı yok...1 aşağı...2..3..4..5..6 yukarı
Bravo cok güzel resim ve anlatım kurgusu olmus tebrik ediyorum seni Allah devamını nasip etsin gezilerinin
Diyecek tek bir söz bulamadım, muhteşem bir gezi olmuş, hayranlıkla 2-3 defa okudum konuyu, ayrıca benimde sayenizde ufkum genişledi,anlatım fotoğraflar süper ötesi. Bütüm mesai arkadaşlarımı topladım bilgisayar başına konuyu okuduk beraberce. Aynı rotayı İnşallah bende kullanırım. Bu arada amcanıza Allahtan acil şifalar dilerim.
hocam çok güzel bi gezi yapmışsınız, bizimle paylaştığınız için teşekkürler. bende 23 haziranda sizin gezinizin aynısını yapacaktım, ufak bi sağlık sorunu geçirdim (sağ bileğimi incittim) gidemedim. nasip olursa eylül ayında düşünüyorum. motorunuzun yan çantaları çok hoşuma gitti, aliminyummu ?, bi de nerden temin ettiniz merak ettim, motorumu değiştirdim , ben de yan çanta arıyorum.
mesut abi yüreğine sağlık bütün gezilerin birbirinden güzel hepsi birbirinden değerli okurken çok keyif aldım abi kazasız belasız sürüşler dilerim çantalar güzel olmuş beğendim,amcanıza ALLAH'tan şifalar dilerim
böyle gezilere çıkmadan önce kapsamlı bir bilgi sahibi olmak için ,site içerisinde araştırırsan çok bilgi var,saygılar...
---------- Mesajlar birleştirildi - 21:20 ---------- bir önceki mesaj zamanı 21:15 ----------
eyvallah dostum,gezi için insanın içerisinde bir şeylerin olması lazım,trafik kurallarına göre motosikletin hızı şehir dışında kurallarla belli,150cc olunca gideceğin hızda 90-100 km, 650cc-1000cc olsada gideceğin hız 90-100km ,fazlası trafik cezası,saygılar...
- HAYAT GEZİNCE GÜZEL -
Eline ayağına sağlık arkadaşım. Bu güzel gezine beni de dahil ettiğin için çok teşekkür ederim. Ziyaretinin beni ne kadar memnun ettiğini anlatamam. Kim bilir belki ben de bir gün fırsat bulup yollara düşer seni ziyaret ederim. Amcana acil şifalar, sana da kazasız keyifli sürüşler dilerim. Sevgi ve saygıyla...
TVS apache 'de iyi motordur, motorun da sıkıntı yoksa ,zamanında varsa,imkanında varsa,geziye çıkmanı tavsiye ederim, hayat akıp gidiyor,her fırsatı değerlendir, saygılar...
---------- Mesajlar birleştirildi - 01:34 ---------- bir önceki mesaj zamanı 01:30 ----------
teşekkürler arkadaşım,saygılar...
---------- Mesajlar birleştirildi - 01:44 ---------- bir önceki mesaj zamanı 01:34 ----------
teşekkürler hemşerim,bende kütahyalıyım,saygılar...
---------- Mesajlar birleştirildi - 01:47 ---------- bir önceki mesaj zamanı 01:44 ----------
yan çantaları kendim yaptım,1 mm lik sac demirden.
---------- Mesajlar birleştirildi - 02:04 ---------- bir önceki mesaj zamanı 01:47 ----------
teşekkürler sayın abim,sizin trabzondan-izmire giden yolculuğunuzu,imrenerek ve zevkle okuyup,incelemiştim,saygılar sayın abim...
---------- Mesajlar birleştirildi - 02:13 ---------- bir önceki mesaj zamanı 02:04 ----------
teşekkürler antalyalı kardeşim, saygılar...
---------- Mesajlar birleştirildi - 02:16 ---------- bir önceki mesaj zamanı 02:13 ----------
teşkkürler muhammer kardeşim,inşallah başka zaman ,başka yerlere teker çeviririz,saygılar...
- HAYAT GEZİNCE GÜZEL -
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)