Ankarada ne güzel yerler varmış, beynamı duydum ama hiç gitmedim açılan gezi konuları sayesinde görüyoruz.
Güzel gezi olmuş, paylaştığınız için teşekkürler.
Maşallah hocam çok güzel bi gezi olmuş bi dahakine haber verin hep beraber gezelim
Teşekkür ederim haftasonunu renklendirelim dedik gercekten Ankarada böyle yerler de varmış bir haftasonu beraber gezmeyi cok isterim tek başına anca bu kadar oluyor her haftasonu ankara civarındaki yerleri gezicem beklerim hepinizi .
Resimler çok kaliteli çıkmış.Elinize sağlık.
Haberleşip bu tarz yerlere gidelim, sohbet muhabbet olur.
İlk 2 resim, muazzam, derin, makina ve çekim modu özelikleri hakkında bili lütfen.
Makine cok profesyonel bi makine değil kodak m341 yanlız ışıgı vs ayarlıyınca temiz bir çekim yapıyor foto üzerine instagram tarzı efekt verdim sonuc bu bide makine profesyonel olsa sen düşün
Çok isabetli bir motor seçmişsin , güzel fotoğraflarda çekmişsin. İnşallah ilerde o motorla daha uzun yollar yapmanın keyfini yaşarsın. Ben V strom DL 100, Maruder 800 gibi yıllarca büyük motor kullandım 2011 de Türkiye ye gelen ilk motorlardan izmire gelen ilk CBR 250 R yi aldım. İki kere karadeniz bir gürcistan yaptım. Allah nasip ederse ramazandan sonrada Batı karadenizden Türkiye turuna başlayacağım benim gezilerden birini izlemek istersen " Honda CBR 250 R ile trabzondan izmire dönüş 1350 km motokurtun deklanşöründen " topiğine tıkla ve izle beğeneceğini zannediyorum gezi hakkında yorum yazarsan memnun olurum .. daha uzun gezilerini ve daha güzel fotoğraflarını izlemek üzere şimdilik hoşçakal motokurt Youtube da motokurt yazarsan CBR 250 R le yaptığım Gürcistan gezi videosunu izlersin
fotoğraflar ve yan çantalar güzel. yalnız geziyi biraz anlatsan iyi olurmuş. fotoğrafın üstünde "burda şu oldu" falan gibisinden okuma ihtiyacı duydum. kolay gelsin.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)