"3-5 Yayla Birden" Palovit Şelalesi-Palovit Yaylası-Trovit ve Elevit Yaylası
Reklamlar
-
05 Temmuz 2014, 13:55
Reklamlar
-
05 Temmuz 2014, 23:36
zorlu ve güzel bir geziydi gerçekten.yağmur çamur,dolu herşeyi yaşadık.en kısa zamanda tekrarlamak lazım
-
06 Temmuz 2014, 12:43
Olcay abi çok süper bi gezi daha yapacağız bi aksilik olmazsa, kaybolma ihtimalimiz de var ama buluruz bi şekilde
-
07 Temmuz 2014, 08:43
Ağustos başı (bayramdan hemen sonra)Antakya'dan çıkıp İstanbul'dan katılacak arkadaşlarla Safranbolu'da buluştuktan sonra birlikte 10 gün kadar Karadeniz'in yaylalarını gezmeyi düşünüyoruz Yusuf'çum.
Tayininin çıktığını biliyorum. Rize'den ne zaman ayrılıyorsun ?(Tanışmak isterim şahsen)
-
07 Temmuz 2014, 10:21
fusuy364 adlı üyeden alıntı
Gökhan bak benle takılınca ne süper geziler ortaya çıkıyo
EGE YELI, teşekkürler, buralar daha serin valla
hatta bu gezimizde bayağı üşüdük
gece çadırda konaklama için kallavi giyinmemiz lazım o zaman?
-
09 Temmuz 2014, 03:04
guven61 adlı üyeden alıntı
Ağustos başı (bayramdan hemen sonra)Antakya'dan çıkıp İstanbul'dan katılacak arkadaşlarla Safranbolu'da buluştuktan sonra birlikte 10 gün kadar Karadeniz'in yaylalarını gezmeyi düşünüyoruz Yusuf'çum.
Tayininin çıktığını biliyorum. Rize'den ne zaman ayrılıyorsun ?(Tanışmak isterim şahsen)
Güven abi o sıralar buralarda olmayacağım malesef, ben de tanışmayı çok isterdim, ağustosun sonuna doğru gelip eşyaları taşıyacağız
Yaylalar için ve bu civarlarda bilgi için beni arayabilirsiniz abi,numaram 0533 493 63 39
erro adlı üyeden alıntı
gece çadırda konaklama için kallavi giyinmemiz lazım o zaman?
valla buranun havasına belli olmaz, bi de kalacağınız yer de önemli, bazen çok sıcak olur, bazen buz gibi olur gecesi, hava durumlarını iyi takip edin , ama sağlam bir uyku tulumu çok sıcak tutuyor
Cesaret insanı zafere, kararsızlık tehlikeye, korkaklık da ölüme götürür.Yavuz Sultan Selim
Cesaret on kısımdır, biri korkmamak, dokuzu dikkat ve ihtiyattır. Hz.Ali
-
09 Temmuz 2014, 08:48
Güven abi o sıralar buralarda olmayacağım malesef, ben de tanışmayı çok isterdim, ağustosun sonuna doğru gelip eşyaları taşıyacağız
Yaylalar için ve bu civarlarda bilgi için beni arayabilirsiniz abi,numaram 0533 493 63 39
Sağlık olsun Yusuf. Gideceğin yerde karşılaşma ihtimalimiz daha yüksek. O zaman tanışırız.
Numaranı kaydettim.
EN YAKIN YOL,BİLDİĞİN YOLDUR.
-
09 Temmuz 2014, 11:15
guven61 adlı üyeden alıntı
Sağlık olsun Yusuf. Gideceğin yerde karşılaşma ihtimalimiz daha yüksek. O zaman tanışırız.
Numaranı kaydettim.
tamam abi, görüşmek üzere
Cesaret insanı zafere, kararsızlık tehlikeye, korkaklık da ölüme götürür.Yavuz Sultan Selim
-
09 Temmuz 2014, 13:51
Güzel bir gezi yapmışsınız tekerinize sağlık .. Bu yaylaların Türkçe isimleriyok mu ? varsa niye kullanmıyorsunuz ?
---------- Mesajlar birleştirildi - 12:51 ---------- bir önceki mesaj zamanı 12:48 ----------
Güzel bir gezi yapmışsınız tekerinize sağlık... Bu yaylaların Türkçe isimleriyok mu ? Varsa niye kullanmıyorsunz
-
09 Temmuz 2014, 17:53
motokurt adlı üyeden alıntı
Güzel bir gezi yapmışsınız tekerinize sağlık .. Bu yaylaların Türkçe isimleriyok mu ? varsa niye kullanmıyorsunuz ?
---------- Mesajlar birleştirildi - 12:51 ---------- bir önceki mesaj zamanı 12:48 ----------
Güzel bir gezi yapmışsınız tekerinize sağlık... Bu yaylaların Türkçe isimleriyok mu ? Varsa niye kullanmıyorsunz
sağolun.
Abi bu isimler Türkçe zaten, daha doğrusu Türkçeleşmiş, yayla isimleri hep böyle bi garip
-
09 Temmuz 2014, 18:05
ben 1-2 temmuz da Ayder de çadır açtım. caccoon 300 uyku tulumu vardı bende. içine girmedim battaniye gibi üstüme aldım. içlik ve eşofman giymiştim, üşümedim. çadırı quechua 2'' sezonda tek kişilik. daha yukarıdaki yaylalar nasıl olur bilmiyorum.
-
09 Temmuz 2014, 18:39
sağolun.
Abi bu isimler Türkçe zaten, daha doğrusu Türkçeleşmiş, yayla isimleri hep böyle bi garip
Balık isimleri gibi
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)