Hocam diğer gezilerinizde olduğu gibi bu gezinizde fotoğraflarınızda anlatınımızda gerçekten muhteşem ötesi . Orman içinde gece tekbaşınıza bide üstüne üstlük kulak tıkacı takıp yatmanız gerçekten cesaret örneği. hani bi ayıdır bişeydir gelir falan :D Işık oyunlarınızda süper bizlerle de paylaştığınız için ayrıca teşekkür ediyorum
Sağolasın hemşehrim,bizim ormanlarımızda domuzdan başka tehlikeli hayvan bulunmuyor,oda kendini tehlikede hissetmediği sürece birşey yapmaz
Kulak tıkaçlarına gelince,tehlike için değilde jandarma gelir seslenir duymam diyerekten düşünmüştüm sadece
---------- Mesajlar birleştirildi - 22:31 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:29 ----------
Sıtkı abi eğer ihtiyacınız olursa size bir çift yollayabilirim,yalnız birazdaha evrim geçirdiler
Dün ve bugün full dolu olmalarına rağmen hiç sorun oluşmadı
Ben yapabilirim derseniz işte resimleri
Eleştirmek kolay ama üretebilmek zordur. Yıkmak, yaralamak için eleştirmek, aciz ve beceriksiz insanların işidir.
http://yu-mu.blogspot.com/2012/12/fotograflar.html
Böyle dha güzel olmuş Yusuf'çum. Ellerine sağlık.
Wave ile uzun bir tur düşünüyorum. Vakit yaklaştığında halledememişsem mutlaka rahatsız ederim.
Düşünmen bile yeterli. Teşekkür ederim.
sana kesinlikle cross lazııııııım!...
birde fotoğraf makinanın markası modeli ne renkler falan çok canlı.. (tabi iş makinada değil çeken önemli ama merak ettim)
"Ne Mutlu Türküm Diyene" M.Kemal ATATÜRK
Salcano Wolf 125 28.03.2014 - 02.05.2016 (11.800 km)
Bajaj Pulsar NS 200 Trafiğe Çıkış: 09.05.2016 (46.500 km)
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)