fazer 800 ile ilk gezim antalya-ayvalık-izmir-aydın-fethiye 1365 km
Reklamlar
-
30 Haziran 2014, 16:30
Reklamlar
-
30 Haziran 2014, 16:35
çok güzel gezi olmuş tebrik ederim..
seyir halindeki fotolar da çok iyi
-
30 Haziran 2014, 16:41
Fazercanlar yollarda. Fazer 8'i olan atıyo kendini uzun yola maşallah
Seninki ayrı bi ilgimi çekti, nedenini tahmin edersin ki artçılı olman. Yenge ne düşünüyo artçı konforu ve uzun yol yorgunluğu hakkında?
-
30 Haziran 2014, 16:43
İzmir İl Temsilcisi
-
30 Haziran 2014, 16:49
-
30 Haziran 2014, 17:13
Güzel bir gezi yapmışsınız darısı bize denizlideki o kuzu neydi öyle ya mekanın ismi ne? belki yolumuz düşer uğrarız.
Birde GSR 600 ile kıyaslama yapabilir misin?
-
30 Haziran 2014, 17:22
-
30 Haziran 2014, 17:22
Paylaşım için teşekkürler Güzel bir gezi olmuş.Eşinizle gidiyor olmakta ayrı bir zevk olsa gerek.
https://www.youtube.com/channel/UCsQMNz8EBD5jqoRCOlr-72Q
-
30 Haziran 2014, 17:37
-
30 Haziran 2014, 17:38
Tebrik ederim cok güzel bir gezi olmuş benim merak ettiğim artçı rahatsız oluyor mu
-
30 Haziran 2014, 18:30
fethiyeden sonra buradan korkuteli'ne bağlanan içten bir dağ yolu var bu güzergahtan antalya'ya ulaştık.
bilmeyen gtmeyen arkadaşlar var ise eğer bu güzergahı da şiddetle tavsiye ediyorum.şahsen ben çok keyif aldım burada sürmekten
http://www.illerarasimesafe.com/anta...ye/yolharitasi
bu güzergahta fethiye'den çıktıktan 60-70 km sonra yine yolda sağlı sollu yeme içme yerleri var .denizlideki kadar bol ve kaliteli yiyecek vermiyorlar ama hiç yoktan iyidir .eğer isterseniz kamelyalar mevcut.yayla havasında kebap keyfi yapabilirsiniz
ve nihayet 26 haziran akşam üzeri cennet memleketim antalya'ya varıyorum.5 günde 2 kişi yüklü 1365 km yol yapmışız .bu gezimizi de böylece noktalıyoruz .Allah tekrarını nasip eder umarım
şimdi gelelim gezimizin EN ler kısmına
en güzel güzergahlar-yollar:turgutlu-menemen/ aydın-muğla/muğla-fethiye/fethiye-korkuteli
en kötü en keyifsiz yol:menemen-aliağa-çanakkale güzergahı.ve bu güzegahtaki şehir içi yollar./ayvalık şehir içi +bu güzergah çok rüzgarlı
en yoğun trafik:izmir
en fazla radar uygulaması:antalya-denizli-turgutlu arası
en kazık yerler: aliağa sebat dinlenme tesisleri/ayvalık/izmir merkez
en ilgisiz istasyon:ayvalık şehir içi opet/muğla köyceğiz yolu üzeri opet
en güzel sahil:ayvalık/fethiye
en lezzetli yemek(ve ucuz ):denizli şahin tepesi restoranları/fethiye urluca yayla restoranları şiddetle tavsiye edilir
en güzeel doğa:muğla-köyceğiz-fethiye-korkoteli-antalya güzergahı
---------- Mesajlar birleştirildi - 17:04 ---------- bir önceki mesaj zamanı 17:01 ----------
Garip adlı üyeden alıntı
çok güzel gezi olmuş tebrik ederim..
seyir halindeki fotolar da çok iyi
sağolun teşekkür ederim
---------- Mesajlar birleştirildi - 17:07 ---------- bir önceki mesaj zamanı 17:04 ----------
cihan54 adlı üyeden alıntı
Fazercanlar yollarda.
Fazer 8'i olan atıyo kendini uzun yola maşallah
Seninki ayrı bi ilgimi çekti, nedenini tahmin edersin ki artçılı olman. Yenge ne düşünüyo artçı konforu ve uzun yol yorgunluğu hakkında?
şimdi dürüst olacağım açıkcası eşim gsr varken daha rahattı sanırım arkada.siz de bilirsiniz ki bu motorda artçı selehi gösterrmelik.
biz sorunu alta havlu falan koyarak çözmeye çalıştık ama çok başarılı olmadı açıkcası.
bana sorarsan ben çok rahattım depo bitene kadar gidebilirim ama aynı şeyi eşim için söyleyemeyeceğim.
---------- Mesajlar birleştirildi - 17:11 ---------- bir önceki mesaj zamanı 17:07 ----------
CEM. adlı üyeden alıntı
Hocam güzel gezmissiniz
Motor tercihide cok dogru oldu gecen seneki gezinizden hatırlıyorum gsr 600 ile baya bi gezmiştiniz eşinizle
Bu motorla birlikte daha rahat ettmissinizdir.
En sevdıgım rengi beyaz fazer altın sarısı jantlar ama keşke beyaz jant şeridi olmayaymış yinede güzel ama
Bu arada topcase demiri fazer 6'nınki sanırım eger fazer 600lügün demiri degilse standart 2sinide uyuyor demekki.
Bizde demir bi kuyrugun altından birde egsoz kelepcesinden baglanıyor bu tek alttan tutuyor 2 vidayla sanırım saglam oldumu acaba.
Yada fazer8 için givi orjinal demiri ben karıştırıyorum
paylaşım icin tesekkurler.
ben feyizoğlundan givi çanta demiri istedim bunu gönderdi bana.egzoz videsından değil .iki taraftaki artçı babetinden ve de selenin altından vidalanıyor.sağlamlığına gelince üzerine ben çıksam taşır sağlam yani.
beni hatırlıyor olman gurulandırdı doğrusu kardeşim.@canyoldaş dan numaranı alıp senle görüşmek istemiştim ama zamanım çok kısıtlı olduğundan yine uğrayamadım yanınıza .artık manavgat festivaline gelirseniz mutlaka görüşelim.
---------- Mesajlar birleştirildi - 17:18 ---------- bir önceki mesaj zamanı 17:11 ----------
MNS-FZ6 adlı üyeden alıntı
Güzel bir gezi yapmışsınız darısı bize
denizlideki o kuzu neydi öyle ya mekanın ismi ne? belki yolumuz düşer uğrarız.
Birde GSR 600 ile kıyaslama yapabilir misin?
profilinizden anladığım kadarı ile manisadasınız size pek uzak değil günü birlik bile gidebilirsiniz bence.
şahintepesi var siz manisadan gelirseniz denizlinin öbür çıkışında kalıyor.orada herhangi bir mekanda yiyebilirsiniz.bütün mekanların müşteri memnuniyeti anlayışı aynıdır diye düşünüyoruım.çünkü hepsi yanyana birinin birinden kötü olma ihtimali yok diye düşünüyorum
---------- Mesajlar birleştirildi - 17:24 ---------- bir önceki mesaj zamanı 17:18 ----------
MCV adlı üyeden alıntı
Paylaşım için teşekkürler Güzel bir gezi olmuş.Eşinizle gidiyor olmakta ayrı bir zevk olsa gerek.
ewet aynen öyle kardeşim tek başıma gitsem bu kadar keyf almazdım
---------- Mesajlar birleştirildi - 17:30 ---------- bir önceki mesaj zamanı 17:24 ----------
Maslak adlı üyeden alıntı
Tebrik ederim cok güzel bir gezi olmuş benim merak ettiğim artçı rahatsız oluyor mu
malesef kardeşim fazer 800 ün tek eksi yönü diyebilirim.racing selesi olduğu için sürücü için rahat ama artçı için ızdırap oluyor.
DEMİR AT'A YOLLAR DAYANMAZ
-
30 Haziran 2014, 19:07
İzmir İl Temsilcisi
ben feyizoğlundan givi çanta demiri istedim bunu gönderdi bana.egzoz videsından değil .iki taraftaki artçı babetinden ve de selenin altından vidalanıyor.sağlamlığına gelince üzerine ben çıksam taşır sağlam yani.
beni hatırlıyor olman gurulandırdı doğrusu kardeşim.@canyoldaş dan numaranı alıp senle görüşmek istemiştim ama zamanım çok kısıtlı olduğundan yine uğrayamadım yanınıza .artık manavgat festivaline gelirseniz mutlaka görüşelim.
Vallaha saglık olsun ne diyelim Türkiye kücük yer illaki denk geliriz birgün
herkes geziyor fakat eşiyle gezen pek yok fotografları görüncede özenmemek elde degil ben takip ediyorum seni gsr go pro cekimleri gsr'la gecen seneki gezilerin . maşallah nazar degmesin tekrardan
-
30 Haziran 2014, 19:25
CEM. adlı üyeden alıntı
Vallaha saglık olsun ne diyelim
Türkiye kücük yer illaki denk geliriz birgün
herkes geziyor fakat eşiyle gezen pek yok fotografları görüncede özenmemek elde degil ben takip ediyorum seni gsr go pro cekimleri gsr'la gecen seneki gezilerin . maşallah nazar degmesin tekrardan
sağolasın kardeşim.sizin gibi arkadaşlar sayesinde insan daha da bir hevesle sarılıyor motosiklet sevdasına.
bu gezimde de epey bir çekim yaptım ama şimdi onları ayarlayıp tek video haline getirmek uzun iş.ayarladığım zaman video olarak da yayınlayacağım
DEMİR AT'A YOLLAR DAYANMAZ
-
01 Temmuz 2014, 05:15
Tebrikler. Muhteşem bir gezi olmuş.
-
01 Temmuz 2014, 05:42
valla fazla söylenecek bir söz yok,tek kelimeyle 10 numara bir gezi olmuş,hele motosiklet hareket halindeyken kask kamerasından çekilmiş resimlere bayıldım,yemeklerin görüntüsüde bu oruç ayında insanı fena etkiliyor,muhteşemdi! saygılar kardeşim...
-
01 Temmuz 2014, 06:56
Muhteşem bir gezi olmuş Allah mutluluğunuzu artırarak daim etsin
-
01 Temmuz 2014, 09:10
-
01 Temmuz 2014, 10:01
speed_dream adlı üyeden alıntı
La sabah sabah oruclu oruclu :D super gezi olmuş eline saglık afiyet olsun :D
Ötenazi hakkımı yaşayarak kullanıyorum. Z @ B ! T
Gideceği yeri bilmeyene hiç bir GPS yardımcı olmaz!...
-
01 Temmuz 2014, 15:22
Çok güzel bir gezi yapmışsınız yüreğinize sağlık , size eşinizle mutlu nice geziler dilerim . Tekerinize taş gelmesin
-
01 Temmuz 2014, 15:37
Eşimle birlikte baktık geziniz çok güzel olmuş benim hayallerimden birni gerçekleştirmişiniz bende eşimle birlikte böyle uzun yola çıkmak istiyorum Gsr vardı bende de yeni sattım gezemedik eşimle hiç. İçimde kaldı imrenerek okuduk yazılarınızı resimlerinize baktık harika olmuş emeğinize sağlık bizlerle paylaştığınız için ayrıca teşekkürler. En kısa zaman motor alıp çıkacağım bu yaz. Ben de fz6 fazer düşünüyorum. Artçı için Fazer6 lar nasıl bilmiyorum gerçi. Gsr da eşim rahatsız oluyordu fazer6 rahat olur diye tahmin ediyorum.
Aşk acısı da neymiş... Sen hiç motoru yatırdın mı???
Tek derdi dünya olanın dünya kadar derdi olurmuş.... Hz. Mevlana
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)