Bolu-Yedigöller gezim. Cennet uzaklarda değilmiş...
Reklamlar
-
14 Temmuz 2014, 12:15
merhaba,
siz yedigöllere giderken hangi yolu tercih ettiniz?
araştırmama göre 3 yol alternatifi mevcut: direkt olarak bolu içerisinden, mengen üzerinden veya düzce - yığılca üzerinden.
bayram tatilinde kamp yapmayı düşünüyorum da, yolların durumu hakkında bilginiz varsa paylaşabilir misiniz?
Reklamlar
-
14 Temmuz 2014, 12:20
corpusluteum adlı üyeden alıntı
merhaba,
araştırmama göre 3 yol alternatifi mevcut: direkt olarak bolu içerisinden, mengen üzerinden veya düzce - yığılca üzerinden.
bayram tatilinde kamp yapmayı düşünüyorum da, yolların durumu hakkında bilginiz varsa paylaşabilir misiniz?
hocam ben direkt olarak bolu içerisinden yolculuk yaptım ve 50 km civarı. yollar bildiğiniz patika ve toprak bazı yerler fena olmasada genel olarak yollar kötü fakat motor kullanımı bu yolda çok zevkli bol virajlı, inişli çıkışlı bir yol.
-
14 Temmuz 2014, 12:33
teşekkürler bilgi için. ben Istanbul dan gelirken ya düzce - yığılca üzerinden ya da bolu ya gelip sizin takip ettiğiniz yol üzerinden gideceğim.
araştırmalarım devam ediyor.. bakalım
-
14 Temmuz 2014, 14:36
çok güzel bir yermiş, teşekkürler.
-
14 Temmuz 2014, 15:28
DEĞERLİ ARKADAŞLARIM BAYRAMDA İSTANBULDAN VARSA DÜŞÜNEN BİRLİKTE GİDELİM ?
DEĞİŞİKLİK OLUR.
BİRDE GÖLLERDE SU NASIL YÜZEBİLİYOR MUYUZ?
[ÇILGIN_TÜRK'ler
-
14 Temmuz 2014, 22:32
Bu fotoda görünen, Yığılca tabelası boludan yaklaşık 20 km ötede, Yığılcadan gelen tek yol bu ise, Bolu üzerinden gitmenizi tavsiye ederim, Yığılca tarafına bir miktar gittim ve yol daha kötü idi..
-
16 Temmuz 2014, 02:29
hem bol virajlı hem de toprak ... tam da aradığım güzergah.
güzel bir gezi olmuş tebrikler.
-
16 Temmuz 2014, 18:13
Ustam yedigöllerin herhangi bir yerinde çadır kurmaya müsade varmıdır?
Neredeyse cb yi satıp boxer alacam o derece çekici fotolar ve forumlarda çok memnuniyet var
-
16 Temmuz 2014, 19:23
Resimlerde sizden çok motor var :D Motor sevdası budur işte
-
16 Temmuz 2014, 22:52
corpusluteum adlı üyeden alıntı
merhaba,
Düzce-yığılca güzergahı tamamen asfalttır.Ayrıca zonguldak-devrek-yedigöller yolununda bu yıl asfaltlandığını duydum ama gitmedim(milli parkları arayıp en doğrusunu öğrenebilirsiniz)
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)