Paylaşım için teşekkürler güzel gezi olmuş
Şükür daha çok ücra yer var
bu ekonomiklik olmasa gezmek zor zaten
---------- Mesajlar birleştirildi - 11:27 ---------- bir önceki mesaj zamanı 11:25 ----------
Sucuksuzunu beğenmediğim için,sucuk kullanıyorum,sağolasın
---------- Mesajlar birleştirildi - 11:29 ---------- bir önceki mesaj zamanı 11:27 ----------
Teşekkür ederim,amin cümlemize
---------- Mesajlar birleştirildi - 11:39 ---------- bir önceki mesaj zamanı 11:29 ----------
Sağolasın arkadaşım,bu gidişte bırakıcam sucuklu yumurtayı çok susatıyor
Yumurtalı sucuk daha iyi
Eleştirmek kolay ama üretebilmek zordur. Yıkmak, yaralamak için eleştirmek, aciz ve beceriksiz insanların işidir.
http://yu-mu.blogspot.com/2012/12/fotograflar.html
Teşekkür ederim Yusuf Kardeşim. Yine gözlerimize bayram ettirdin. Eline, ayağına, ağzına sağlık.
Yusuf Bey, herzamanki gibi muhteşem bir gezi ve resimler..
Rotayı önceden bilsem (istemediğinizi bildiğim halde fazla yaklaşmadan peşinize takılırdım..
Şaka biryana ama, benim bahçede bir mola vermenizi ve tanışmayı çok isterdim, Tekirdağ'a gelirseniz herzaman beklerim..19. geziyi merakla bekliyorum..
Allah kaza bela vermesin.
Şehir içerisinde hiç fotoğraf çekesim olmuyor,neyi çekicem insanlarımı betonarme yapılarımı
Paslı bir çiviyi çürümüş bir taktanın dahi fotoğrafını çekmek bence daha güzel sonuçlar çıkarıyor
---------- Mesajlar birleştirildi - 12:47 ---------- bir önceki mesaj zamanı 12:44 ----------
Şekeri azalttım bu sıra,rulokata onun için veda
Şişeler içinde suyu artık normal petde taşıyorum,sorun çözüldü,ama yumurtalar nasıl olurda sağlam onu bende çözemedim
Ermişmiyim ne
---------- Mesajlar birleştirildi - 12:50 ---------- bir önceki mesaj zamanı 12:47 ----------
Yakıtı yüksek motor iyi değildir,bir senede bir bir motor parası daha çıkartır
Birde su yumurta sırrını solesenize hocam. O yumurta nasil tasinir. Ben arabayla bile yumurta tasiyomiyorum
Her zamanki gibi yine çok güzel bir gezi ve paylaşım yapmışsınız.
Elinize,yüreğinize sağlık.
Harika bir paylaşım, ftoğraflar güzel motor güzel anlatım da güzel
Teşekkür ederiz.
Yusuf yine bomba gibisin dostum, tekerin düz bassın inş.
Yumurta konusu bi muamma, aynı dayı aynı yerde o ayrı bir muamma, tüm bunları tek başına yapman apayrı bi muamma, ki orasını henüz çözemedim tebrik ediyorum seni. Helalin var.
Ekipmanın konusunda biraz bilgi verebilir misin? Kaça nerden aldın nasıl takılır vs.
Kaskını beğendim, özelliğinden bahseder misin, gidona taktığın mp3 çalar nedir, nerden aldın kaça taktırdın, tavsiye eder misin?
Bi de lastiklerinden bahsediver ve son olarak zincir korumayı kendin mi taktın orjinalinde mi vardı?
Amma soru sordum yahu
Wave ile yapıştırmaya devam, enduroyu sende düşünemiyorum bile ne Ağrı'sı kalır ne Tibet'i...
abi o ufak tüpgazın:;) çok hoşuma gitti.sen yapmıyacaksında benmi yapacağım sucuklu yumurtayı istediğin yerde
Guzel bir paylasim fotolar muhtesem
Hepinize,beğenenlere beğenmeyenlere,takip edenlere etmeyenlere,yada uzaktan yan gözle takip edenlere teşekkür ederim
Ahmetbey kısmet,inşallah oda bir gün olur,yakınmısınız o güzelgaha?
Sayın sao daha önce yumurtaları arka cebimde taşıyordum,malum baskıdan çatlamalar oldu,bu riski göze almadığımdan pantolonun ön cebinde taşıyorum artık
Sn thb ekipmana fazla para harcamak istemiyorum ama görüncede dayanamıyorum,bir kereden birşey olmaz deyip alıyorum
Kaskı bir almancı abiden aldım,almanyadan gelmiş ve hiç kullanılmamıştı,jelatinlerine faturasına dahil orjinal kutusuyla aldım
Çene açılır maalesef bu gezilerin olmazsa olmazı,almanın otomobiline güveniyorsan kaskınada güvenmelisin,Bluetooth lu,intercom özelliğide var
Tüm gün açık olmasına rağmen hala enerjisi vardı,özellikle kaska telefona dokunmadan aramalara cevap verebilmek,kasktan müzik dinleyebilmek güzel bir deneyim
Pantolon ve montum Hein Gericke'nin yazlık Air modeli,hertarafı kumaşla kapalı olmasına karşın yolculukta içerisine nereden hava alıyor anlayamadım,bir serinlik,sanki bir yerlerde yırtık var gibi
Botlarım asker botu daha onlara çare bulamadım
Mp3 çalarım ise buradan
Zincir korumayı ben taktım,sıradan bir cub zincir muhafazasıynı motoruma uyarladım
Lastiklerin açıklamasıda burada
2 Hafta kadar önce bende o yoldan şarköy Tekirdağ yaptım. şarköy kumbağ arası çok keyifli .
helal olsun be yine güzel bir iş çıkartıp bizlere nispet yapmışsın,emeğine sağlık ,uzunca bir gezide ben yaptım ama şu sıra resimlerle uğraşamıyorum ,ramazan ayında yıllık iznimi kullanacağım o zaman resimleri paylaşırım, sizi ilgiyle izlemeye devam ediyorum,inşallah bir gün bir yerlerde görüşüp tanışmak dileğiyle saygılar kardeş...
- HAYAT GEZİNCE GÜZEL -
Eleştirmek kolay ama üretebilmek zordur. Yıkmak, yaralamak için eleştirmek, aciz ve beceriksiz insanların işidir.
http://yu-mu.blogspot.com/2012/12/fotograflar.html
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)