Ben sadece farede kaldim. Acaba odami ninjanin bi kosesinde sizinle yolculuk etti. ( araba motorlarindaki kediler gibi) splintir usta
Ben sadece farede kaldim. Acaba odami ninjanin bi kosesinde sizinle yolculuk etti. ( araba motorlarindaki kediler gibi) splintir usta
) bizden once can vermiş, araçların ölüsünü ezmeyeceği bi yere koyduk yola devam ettik.
hanımların boyle gezilere cıkmaları bir cok hemcinslerinide harekete geciriyor.. gecen gün izmir yollarında full korumalı 3 motorlu 3 bayan fıtı fıtı geziyordu umarım bayan sürücelirimiz artar
Teşekkür ederimm
sendekinin aynısı ninja 300se, benimde rodaj yeni bitti servisin söylediği 4bin deviri ve 90-100 km hızı geçme dedi ben sona doğru mecbur kaldıkça araç sollamak için 130 falan yaptım 22 kuruş falan yaktı, yalnız ben şuna karşıyım 4 bin deviri geçme diyorlar da 6.viteste 4bin devirle giderken motor vuruntu yapıyor o nasıl olacak ? bence bu olay tamammen bizim servislerin uydurması motoru kasmadan yani 7-8 bin deviri geçmeden istediğin hızda kullan zaten buradaki maksat motor parçalarının harekete alışması ve ilk kullanımda çıkan metal parçalarından zarar görmemesi değilmi ?
Tesekkur ederim insallah hayırlı olur evet bende cok sıkıntı oldu 4 bin devirde 60 goruyor ve bu sollamalarda yetmiyor o yuzden edirneye gittim. Parcalarin birbirine alışması icin evet bu rodaj muhabbeti motoru zorlamayacaksin bu süreçte. 1000 km de ilk 7 bini geçme yeterli aslında. simdi parçalar alıştı sorun yok guvenli sekilde gerektiği yerde gaz acmaya devam
Herkes kasklara bayılmış sanırsam Kaskların marka model ne bu arada?
Ayrıca @busel ve bir bayan arkadaşı geçtiğimiz yıl çooook uzun bir rotada gezi yapmıştı. @busel'de o zaman Cbr 250, diğer bayan arkadaşında eski kasa Cbr 125 vardı.
Benim şaşırdığım nokta, geçtiğimiz yıl o konudaki "bayan ve motosiklet" temalı yorumların, bu yıl da aynı seviyede kalması. Forumdan kimse mi hatırlamaz? O kadar değişti mi üyeler yav?
@busel'in açtığı konuların yorum patlaması yapmasına ise şaşırmıyorum artık
---
Ninja 250'deki egzoz efsane. O ne la? Dengeyi bozmuyor mu?
@busel, sen yakında ablana motosiklet aldırırsın, demedi deme. Çok keyifli görünüyor.
Yeni değil bu yalnızlık . . .
Kaskim shoei. O saclar eklenti
Ablam artcim olmayı seviyor. Uzun yolları seviyorum sehir ici stresten uzak insallah daha nice gezilerimi paylaşmak nasip olur.
Ayrıca Egsozu arkadas ozel yaptırdı kendi memnun )
Ehliyetsiz gezme fatih sıkıntı
---------- Mesajlar birleştirildi - 15:28 ---------- bir önceki mesaj zamanı 15:25 ----------
Ehliyetsiz gezme fatih sıkıntı
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)