Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
3. sayfa BirinciBirinci 123

Ninja 300 ile Edirne yolları :)

REKLAM ALANI
    TanImsIz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Aprilia Tuono V4 ve İmola 125
    Ben sadece farede kaldim. Acaba odami ninjanin bi kosesinde sizinle yolculuk etti. ( araba motorlarindaki kediler gibi) splintir usta

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    Forumdan Uzaklaştırıldı
    ) bizden once can vermiş, araçların ölüsünü ezmeyeceği bi yere koyduk yola devam ettik.

utk_trn - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    MT 07
    hanımların boyle gezilere cıkmaları bir cok hemcinslerinide harekete geciriyor.. gecen gün izmir yollarında full korumalı 3 motorlu 3 bayan fıtı fıtı geziyordu umarım bayan sürücelirimiz artar

Forumdan Uzaklaştırıldı
    Teşekkür ederimm

07mehmet07 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Bmw s1000rr
    Alıntı busel adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    200 km boyunca 4 bin devir gecmedim oda 60 km hız yapıyor. Ondan sonrada yavas yavas actım gazı 6 bin deviri gecmedim. Rodaj da boyle kullandım. Bu yakıt da rodaj suresi icin geçerli dedim zaten normal kullanımımı yazmadım. Sende ki motor nedir
    sendekinin aynısı ninja 300se, benimde rodaj yeni bitti servisin söylediği 4bin deviri ve 90-100 km hızı geçme dedi ben sona doğru mecbur kaldıkça araç sollamak için 130 falan yaptım 22 kuruş falan yaktı, yalnız ben şuna karşıyım 4 bin deviri geçme diyorlar da 6.viteste 4bin devirle giderken motor vuruntu yapıyor o nasıl olacak ? bence bu olay tamammen bizim servislerin uydurması motoru kasmadan yani 7-8 bin deviri geçmeden istediğin hızda kullan zaten buradaki maksat motor parçalarının harekete alışması ve ilk kullanımda çıkan metal parçalarından zarar görmemesi değilmi ?

ardacik - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Guzel bi gezi olmus ninja da hayirli olsun kazasiz surusler

ArmaganOztas - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Kasklara bayıldım

Forumdan Uzaklaştırıldı
    Tesekkur ederim insallah hayırlı olur evet bende cok sıkıntı oldu 4 bin devirde 60 goruyor ve bu sollamalarda yetmiyor o yuzden edirneye gittim. Parcalarin birbirine alışması icin evet bu rodaj muhabbeti motoru zorlamayacaksin bu süreçte. 1000 km de ilk 7 bini geçme yeterli aslında. simdi parçalar alıştı sorun yok guvenli sekilde gerektiği yerde gaz acmaya devam

xismailaydin - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Voge 525 DSX
    Alıntı ArmaganOztas adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Kasklara bayıldım
    Herkes kasklara bayılmış sanırsam Kaskların marka model ne bu arada?

Ayrıca @busel ve bir bayan arkadaşı geçtiğimiz yıl çooook uzun bir rotada gezi yapmıştı. @busel'de o zaman Cbr 250, diğer bayan arkadaşında eski kasa Cbr 125 vardı.

Benim şaşırdığım nokta, geçtiğimiz yıl o konudaki "bayan ve motosiklet" temalı yorumların, bu yıl da aynı seviyede kalması. Forumdan kimse mi hatırlamaz? O kadar değişti mi üyeler yav?

@busel'in açtığı konuların yorum patlaması yapmasına ise şaşırmıyorum artık

---

Ninja 250'deki egzoz efsane. O ne la? Dengeyi bozmuyor mu?

@busel, sen yakında ablana motosiklet aldırırsın, demedi deme. Çok keyifli görünüyor.
    Yeni değil bu yalnızlık . . .

Forumdan Uzaklaştırıldı
    Kaskim shoei. O saclar eklenti
    Ablam artcim olmayı seviyor. Uzun yolları seviyorum sehir ici stresten uzak insallah daha nice gezilerimi paylaşmak nasip olur.
    Ayrıca Egsozu arkadas ozel yaptırdı kendi memnun )
    xismailaydin bunu beğendi.

Karalı - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    2teker
    Ehliyetsiz gezme fatih sıkıntı

---------- Mesajlar birleştirildi - 15:28 ---------- bir önceki mesaj zamanı 15:25 ----------

Ehliyetsiz gezme fatih sıkıntı

3. sayfa BirinciBirinci 123

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)