Okuduğunuz için teşekkürler.
Mesela Asarkaya ve Kabaceviz'i google mapsten bulma şansımız yoktu, çünkü ya hiç göstermiyor yada alakasız yerlerde çıkarıyordu. Bu işi nasıl çözdüğümüzü ilerleyen bölümlerde anlatacağım.
Teşekkürler.
Teveccünüz.
Kahkaha attırdın vallaha, 6 düşüş 16 yanlamadan sonra bende gs olsaydı parası kadar masraf yapardım herhalde bu gezide.
Zaten imkanım olsa o altta 6 kayıtlı 36 misafir okuyor kısmından sonra bazı forumlar gibi misafir girişine kapatacağım konuyu.
---------- Mesajlar birleştirildi - 02:01 ---------- bir önceki mesaj zamanı 01:46 ----------
Şayet tek değilde 2 motor olsaydık çadır alırdık en azından kalacak yer kovalamazdık, hoş hep gece 10^dan sonra aradık ya.
---------- Mesajlar birleştirildi - 02:34 ---------- bir önceki mesaj zamanı 02:01 ----------
4. Gün - 19.06.2014
Haritanın üzerindeki numaralardan anlatayım güzergahı;
http://i.hizliresim.com/ZNbN4V.png
---------- Mesajlar birleştirildi - 02:48 ---------- bir önceki mesaj zamanı 02:34 ----------
Artık asıl plan iyiden iyiye yalan olsada hedeflenen plan evdeyken şöyleydi;
Gezi boyunca daha önceden yerini ayırttığımız tek yer ayancık öğretmeneviydi. tam 10 gün önceden gece saat 03:00^te 3 kere arayarak yanlışlıkla 18 yerine 19 a yer ayırtmıştım. Allah'ın bir bildiği varmış demekki
Normalde bugün Ayancıkta uyanıp Türkeli - Çatalzeytin - İnebolu - Cide - Amasra - Bartın - Safranbolu gidip oralarda bir yerlerde yatacaktık.
1 numaralı çarşamba öğretmenevinde uyanıp
2 numaralı samsunda önce Bandırma Vapuru'nu gezdik, sonra yine samsun içindeki Amisos Tepe'ne uğradıktan sonra
3 numaralı Kızılırmak Deltası Kuş Cenneti'ne geçtik. Buradan sahil yolundan sinop'a kadar gittikten sonra sinop'a girmeden
4 numaralı Erfelek Şelalesi'ne gittik. Daha sonra
5 numaralı Hamsilos Koyu'na gidip orada biraz vakit geçirdikten sonra
6 numaralı Sinop merkeze gelip karnımızı doyurduktan sonra Sinop Kale'si ve Sinop Ada Ceza Evi'ne gittik. Hava kararmaya yüz tutunca
7 numaralı İnceburun denilen Türkiye'nin en kuzey noktasına gittik. Burada bir çay içtikten sonra hava karardı zaten. Gece karanlığında hangi yoldan gittik bilmiyorum ama Ayancık öğretmenevine gidip yattık.