Artçıda iyi sabır varmış, her cümlede adı geçiyor maşallah
Gezi super, ancak anlatım çok daha güzel, elinize sağlık. Sabahtan beri ara vererek okuyorum, çok keyif aldım, hemen yola çıkasım geldi
Artçıda iyi sabır varmış, her cümlede adı geçiyor maşallah
Gezi super, ancak anlatım çok daha güzel, elinize sağlık. Sabahtan beri ara vererek okuyorum, çok keyif aldım, hemen yola çıkasım geldi
Rica ederim, sizede kazasız geziler.
Yok, artçıyı inşallah 3 gün içinde mezun edip kurtuluyoz
rica ederim.
Bir insan hiçbir cacık bilmez mi? Benim artıç bilmiyor işte. 6 yıllık makinesi ile deklannşöre basmayı bilmiyor, gece karanlığında 10 çekimden sadece 1 tanesinde flaş patlatabilme yeteneğine sahip.
Az daha giydirirdim ama saf asaf gitmiş facebook profilinde paylaşmış, ondan seslenmiyom.
Alıntı biyeybaraküs adlı üyeden alıntı Mesajı göster
ooo karadeniz fatihimiz gelmiş ben de bugün daldım aea a daha senin yeni eklediğin bölümü okuyamadım
Sende okuduğunu idrak etme problemi var anlaşılan, ben böyle elemanları tesbip ettiğim an engelliler listesine ekliyorum. Bir daha görüşmemek üzere.
Zuzuuw ÖZELDEN ATTIĞIM MESAJ GELDİMİ
Baştan sona okudum. Uzun süredir hiç bu kadar eğlendiğimi hatırlamıyorum. Elinize, yüreğinize ve motorunuza sağlık. Kesinlikle gezi yazarı olmalısınız. Hatta tv.lerde program yapmalısınız. Umarım birileri sizi keşfeder.
Güzel bir organizasyon yapsanız sizinle geziye gelecek çok insan çıkacaktır eminim
Cogu ınsanı yollara dusurecek cesaret hapı olmuş gezınız.. Umarım daha guzllerınıde yaparsınız emegınıze saglık
güzel gezi olmuş, senin 6 günlük geziyi 45 dk da okumuşum bu arada kostok seni öldürmezse kemiklerini kıracak
1 saat 15 dakikada sindire sindire okudum,iş yerinde,iş yapmadım,okudum
ne gezmişsiniz be arkadaş,
İyi gezmişsiniz,keyif almışsınız,ben de çok keyif aldım,
şu geziyi yapmak kadar onu raporlayıp burada paylaşmak da ciddi zaman ve emek istiyor.
elinize emeğinize ,yüreğinize sağlık.
Bu arada bir not,
Sinop inceburun Türkiye'nin en kuzeyi değildir,Anadolunun en kuzeyidir.
Türkiye'nin en kuzeyi Kırklareli Ahlatlı köyündedir
http://tr.wikipedia.org/wiki/T%C3%BC...noktalar%C4%B1
siz nasıl İnceburun'da orayı Türkiye'nin en kuzeyi zannettiyseniz,ben de Ahlatlı'da en kuzeyde olduğumu bilmeden gezmiştim
yorumunuz için teşekkür ederim, kuzey'e gelince üşenmedim tek tek koordinatlara baktım, evet sinoptan daha kuzeyde olan noktalar var.
İşin acayip tarafı google'a Türkiye'nin en kuzeyi yazarsanız hep inceburun ile ilgili görseller çıkıyor, bende okuduğu baktığım yerlerden böyle öğrenmişim. Buda benim ayıbım olsun. Allah'tan sözelci değiliz, oradan belki kurtarırız.
Kostok mezun oldu, beni bir daha mehh bulur.
eyvallah.
Benim organize ettiğim bir gezide katılımcıların 1/4'ü açlıktan ölür, 1/4'ü dağdan taştan uçar ölür veya geziyi terk eder, 1/4'ü sağlık sorunları (özellikle sinir sistemi) nedeniyle çekilir, kalan çeyreklik dilim ile biz geziyi bitiririz.
Yorumunuz için teşekkür ederim.
Eline , gözüne, ayağına, motoruna, artçına sağlık kardeş. artçınla seni mükemmel ikili ilan ediyorum Bu arada ortalama yaklaşık 1400km de bir düşmüşsünüz , bence böyle bi gezi için çok iyi Allah'tan sağ salim bitirmişsiniz gezinizi, buna çok sevindim.
Bu arada küçük bir çaya 2 lira vermek bana da koyuyor, Allahtan hava alanında içmemişsiniz, 5 liradan aşağı yok küçük çay
65 lik teyzelerle muhabbetler süper
bekçiyle olan muhabbet de
o müzeye de hayran kaldım, bence çok orjinal bi fikir eski bilgisayar ve parçalarını o şekilde koruma altına almak
Sayende bir çok yer gördük ve bilgi edindik, Allah razı olsun
Baştan sona süper bir gezi ve anlatım olmuş.Herkes gibi bende epey güldüm.Fındık hakkında yaptığınız benzetme de çok süperdi.Elinize,emeğinize,yüreğinize sağlık.
okuduğum en keyifli gezi yazısı diyebilirim..
Fotograflar güzel ama anlatımdaki akıcılık ve espiriler gerçekten bu paylaşımın en güzel yanı idi..
Tebrik ederim..
"Ne Mutlu Türküm Diyene" M.Kemal ATATÜRK
Salcano Wolf 125 28.03.2014 - 02.05.2016 (11.800 km)
Bajaj Pulsar NS 200 Trafiğe Çıkış: 09.05.2016 (46.500 km)
bir yerlerinin kalkması hariç on numara gezi olmuş (anlarsın sen onu)
Manzaralar ve fotolar ve tabi en başta geziniz müthiş güzel. Tebrikler. Devamını bekliyoruz...
okuduğum en iyi gezi yazılarından. çok detaylı inceledim. sindire sindire gezindim, ortalama 2-3 saatimi aldı. Hiç sıkılmadan bi solukta inceledim.
zahmet edip bizimle paylastıgın ıcınde ayrıca sagol.
gezi ve (özellikle) anlatım bir harika. tebrikler, artçına da selamlar.
Cesaret dediğin böyle olmalı,alıcaksın başını gideceksin yolda kalırmıyım,şu olurmu bu olurmu dersen kahvehane köşelerinden ayrılamazsın
Gezmek görmek en güzeli
Kutlarım,bu ilk adımdır inşallah
kardeşim harika bir gezi olmuş ama birşey ekleyeceğim ben erfelekliyim şelalenin devamındaki köy bizim köydür (tatlıca köyü )sen sonuna kadar çıkmamışsın toplamda 28 şelale vardır senin çıktığın son şelale 8-9. falan daha devamında 20 şelale vardı neyse bir dahaki sefere inşallah tekrardan tebrik ederim allah kaza bela vermesin
Toplam tırmanma okuduğum kadarı ile 3 saatmiş, bizim hem o kadar vaktimiz yoktu hemde durmumuz müsait değildi, mesela yanımda sandalet falan yoktu, bot ve korumalı pantolonla trekking yapmak mermiye kafa atmak olacağından Kostok'a hiç söylemedim aslında buranın bizim gördüğümüzden daha uzun olduğunu.
Ama benim bildiğim insanlar vadiden tırmanıp patikadan iniyorlarmış, biz vadiden tırmanmayıp direk patikadan tırmandık ve patikanın bittiği yerden, yani çay, gözleme, ayran satılan yerden geriye döndük. Buradan ilerisine adamlar nereden tırmanıyor ki? Etrafta tırmanacak ne ip ne de işaret yoktu.
Ne ilk ne de son.
Ağustos sonu eylül başı gibi bunun devamını çekecez Allah cCc izin verirse, senin katırı da alıp gelir misin ?
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)