ortalama hızın neydi bu gezide onu merak ediyorum
ortalama hızın neydi bu gezide onu merak ediyorum
Güven bey gezi raporlarınızı yakından takip ediyorum.. Açıklamalar ve fotoğraflar çok güzel.. Tebrik ederim.
"Ne Mutlu Türküm Diyene" M.Kemal ATATÜRK
Salcano Wolf 125 28.03.2014 - 02.05.2016 (11.800 km)
Bajaj Pulsar NS 200 Trafiğe Çıkış: 09.05.2016 (46.500 km)
afiyet şeker olsun çok güzel gezi olmuş disiplininde mükemmel olmuş, takipteyiz seni, maşallah.
İlk yorum için teşekkürler Arda.
Teşekkür ederim Murat.
Ara sıra değişiklik iyi oluyor Soa.
Teşekkürler.
Beğendirebilmişsem ne mutlu bana.
Teşekkür ederim Pardus.
---------- Mesajlar birleştirildi - 21:48 ---------- bir önceki mesaj zamanı 20:19 ----------
Teşekkürler Zizulander.
Yollar gitmek için.
Aynen öyle oldu Yusuf'çum.
Teşekkür ederim.
Yozgat'ı ilk kez gördüm. Çok hoşuma gittiğini söyleyebilirim.
Çeşmenin suyu da gerçekten çok leziz idi.
Teşekkürler Ramazan.
İltifatına ve güzel mesajına teşekkürler Mesut Hocam.
EN YAKIN YOL,BİLDİĞİN YOLDUR.
Kaş cok guzel.. Guzel bi tercih olmus.. Paylaşım icin tesekkurler.
Ohh be, Sıtkı abi saolasın, oturduğum yerden mavi tur yaptım, hatta Kaş'ta yüzdüm
(Alışıldık Sıtkı abi netliği yok "foto'larda" acaba makinayımı değiştin abi, yahut iso değerlerinde'mi sıkıntı, manuelde gibime geldi )
Teşekkürler Busel.
Sorma...
G-9 arızalandı. 400D büyük diye yanıma almak istemedim. Nikon Coolpix bugünlerde tatsız. Bundan dolayı rafta duran, hiç kullanmadığım Fujifilm S 5700'ü kullandım bu gezide. Haliyle fotolar biraz tatsız oldu.
Yorumuna teşekkürler Carbondioxid.
EN YAKIN YOL,BİLDİĞİN YOLDUR.
Muhtesem bi gezi olmus abi eline saglik kazasiz belasiz boyle nice guzel gezilere diyim
sayın abim onceliklle 1666 km yol 1 günde hemde Türkiyem yollarında saygı duyuyorum.. bizde 500 km yol yapınca yol yaptık diye geçiniyoruz güzel gezilerin paylaşımlarını sabırla bekliyorum paylaşım için teşekkürler tekeriniz düz bassın izmirden sevgilerle.
hocam fotoolar çok güzel gezdiğiniz yerler de öyle
ilk gün 23 saat duraksız motosiklet kullanmanız ve yaptığınız km takdire şayan
kaş-hatay güzergahını geçen sene ben de gitmiştim.gerçekten bütün motosikletçi gezginlerin gitmesi görmesi gereken yerler
emeğinize tekerinize sağlık
Abi zaten Kaş ve su altı gözümde tüterken iyi geldi. 10 numara olmuş ellerine ayaklarına sağlık. Ama o kadar yolu gidip neden dalmadın? Onu merak ettim doğrusu.
"KAZASIZ SÜRÜŞLER"
Anadolunun bozkırlarınıda tatil beldelerini de kapsayan güzel bir gezi olmuş.Anlatım ve resimler muhteşem darısı başımıza
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)