*** hafta sonu gazlaması foto+video ***
Reklamlar
-
18 Haziran 2014, 22:49
Reklamlar
-
18 Haziran 2014, 23:17
R6 çok yaman hepsine maşallahhhh ama makine çok fena. Hani eskiden mahalle kavgalarında böyle toplanır herkes laf söz atışması derken sessiz sedasız olayı izleyen cengaver bi anda kafayı gömer ya öyle duruyo iştee
ALLAH kazadan beladan korusun arkadaşlar maşallah tekrardan
-
18 Haziran 2014, 23:25
vfr çok güzel duruyo maşallah
-
19 Haziran 2014, 23:41
///MPOWER adlı üyeden alıntı
R6 çok yaman hepsine maşallahhhh ama makine çok fena. Hani eskiden mahalle kavgalarında böyle toplanır herkes laf söz atışması derken sessiz sedasız olayı izleyen cengaver bi anda kafayı gömer ya öyle duruyo iştee
ALLAH kazadan beladan korusun arkadaşlar maşallah tekrardan
onasıl bir benzetmedir.ilahi azrail sen adamı öldürürsün diyesim geldi hadi diyeyim yorumunuz için teşekkür ederim.
---------- Mesajlar birleştirildi - 22:41 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:38 ----------
Karalı adlı üyeden alıntı
vfr çok güzel duruyo maşallah
teşekkürler benim beyaz meleğim birtanedir hani bir laf vardır.her motor güzel değildir ama senin motorun güzeldir.daha iyileri sizin olsun işallah..
-
20 Haziran 2014, 09:14
Güzel motorlar,güzel resimler.Paylaşım için teşekkürler
https://www.youtube.com/channel/UCsQMNz8EBD5jqoRCOlr-72Q
-
20 Haziran 2014, 09:58
Ben pek bir gazlama göremedim.
-
20 Haziran 2014, 10:30
Felis Leo adlı üyeden alıntı
Ben pek bir gazlama göremedim.
kamera kaskta takılı oldugu için haliyle hız göstergesi kadraj dısında kalıyor.düzlüklerde 220-230 civarına çıktık aslında.ama trafikten dolayı yolun kalabalık olması ve virajlarda haliyle belli bir hızla seyir ettik.ama bizim için önemli olan virajlardı ve bizde bundan ziyadesiyle keyif aldık.yolun duble olmaması ve malum yaz trafigi olunca konya antalya yolu baya kalabalık oluyor.durum bundan ibaret yani.yorumunuz için teşekkürler..
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)