Paylaşım için teşekkürler güzel resimler
https://www.youtube.com/channel/UCsQMNz8EBD5jqoRCOlr-72Q
Her kare ayrı kalite
...Bir acaip Mühendis.....3 aşağı 5 yukarı yok...1 aşağı...2..3..4..5..6 yukarı
Güzel bir gezi olmus elınıze saglık
Hergün yabancı diyarları göremedigimiz icin haliyle daha merak icersinde bakıyoruz fotolara biraz daha fazla olması cok daha iyi olurdu
Asvalft nefis
Motoru orada mi kiraladiniz buradan mi gittiniz? Detayli anlatirsaniz cok guzel olur
"yine gs görcez " diye düşünerek girdim başlığa da vfr iyidir ya
güzel gezi, geçitlerde lastik baralamanız ve güzel zaman geçirmeniz dileğiyle
Kedinin ciğeri baktığı gibi hepimiz asfalta takılmışız
Bu tür fotoğrafları lütfen forumda yayınlamayın....Türkiye yeşil katilleri ile dolu, görürlerse hemen tüm ağaçları kesip yerine AVM yapmaya kalkarlar...Ya da; oralarda piknik yapıp, tüm pisliklerini bırakıp gider, sonra da konuşup ahkam keserler....
motor da route da çok güzel levent bey. umarım her ikisinin de bol bol keyfini çıkartırsınız.
Güzel motor, güzel yollar güzel manzara... Çok keyiflidir bee
emeğinize sağlık
vfr aşığım bu motora... resimler çok güzel olmuş, yetkililer baksın da yol görsün!
Bu Apler bizim bildiğimiz Alpler mi acaba?
Arkadaşlar sağolun.
Ben Münih'te yaşıyorum. Hava güzel olunca ve hatundan izin alınca hafta sonları çıkarım böyle. Resimler az ama telefon ile bu kadar oluyor. Bu hafta sonu daha çok resim söz. Asfalt gerçekten güzel. Doğa harika. Rotam Münih Garmisch Fernpass Imst Özttal Kühtai Insbruck Walchensee Kochelsee Münih idi. Dağlar ve viraj bol bir güzergah. Yaklaşık 450 km ilk günlük bir tur idi.
Beğenileriniz için teşekkürler. Temmuz 29 da kısmet olursa Münih'ten yola çıkıp Avusturya Hırvatistan Sırbistan Bulgaristan üzeri Antalya ya yolculuk yapmak istiyorum. Resimlere devam ederim.
Sevgiler saygılar hepinize
ahh ahha şu yollar bide türkiyede olsa. Çok güzel paylaşım teşekkürler
vayyyy kardesim motorun hayirli olsun yeni aldin galiba?
biliyorum güzel yerleri geziyorsun ama fotolar biraz booool olsun
kazasiz belasiz sürüsler dilerim
Ne Mutlu TÜRKÜM Diyene
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)