Çiftimize ömür boyu mutluluklar.
Cem'e ve İzmir MT adına katılan arkadaşlara organizasyondaki emekleri için teşekkürler
Çiftimize ömür boyu mutluluklar.
Cem'e ve İzmir MT adına katılan arkadaşlara organizasyondaki emekleri için teşekkürler
Kalıplara sıkışmamayı başarabilen insanları gerçekten seviyorum. Çok güzel olmuş etkinlik. Kimseyi tanımasam da aranızda olup konvoyda kalabalık yapmayı isterdim ama 1 aylık bir sürücü olarak sürüş ahengi bozma riskini göze alamadım Ömür boyu mutluluklar dilerim size.
Life's for my own to live my own way
mutluluklar ,güzel bir organizasyon!,saygılar arkadaşlar...
- HAYAT GEZİNCE GÜZEL -
Çiftimize Mutluluklar diliyorum Düğünümde bende bu organizasyondan istiyorum
Güzel gezi olmuş emeğinize sağlık.
allah mutlu etsin...bir ömür inş...
Murat teşekkur ederiz. şu toplantılara gel artık
Alper im darısı başına artık teşekkur ederiz
çok teşekkur ederiz uğrasaydın keşke
Doktorum teşekkur ederiz
Kemal genlerimde var bilader makina gördümmü dayanamıyorum poz veriyorum biyolojik olarak :D
çok teşekkur ederiz.
Çok teşekkur ederiz konvoyun mucidi izmir mt ;) maşallah diyelimde nazar değmesin konvoylarımıza
teşekkur ederiz kardeşim ;)
teşekkur ederiz
Teşekkur ederiz
kardeşim bundan sonraki tüm evlilik konvoylarında tecrubeli olaraktan önde seyir edeceğim
teşekkur ederiz sagolun
Arif im gözlerimiz konvoyda seni aradı. Aynanın kör noktasında arkamdan gelen biri olmayınca kendimi yalnız hissettim seviyorum seni :D
bro eline sağlık çok güzel olmuş video ;)
teşekkur ederiz.
teşekkur ederiz
Amirim teşekkür ederiz eline sağlık. Senın kamera go pro 9 muydu mustafa nınkinden güzel çekmişte
teşekkur ederiz
ulan olm evde kutlarsın sen :D
metin abicim gözlerimiz kırmızı parıl parıl parlayan bandit aradı gelebilseydin keşke teşekkur ederiz güzel dileklerin için
---------- Mesajlar birleştirildi - 14:21 ---------- bir önceki mesaj zamanı 14:18 ----------
Çok teşekkur ederiz
teşekkur ederiz bir sonraki konvoyda görüşürüz ozamn ;)
teşekkur ederiz saygı bizden
İzmir de ayarla hemen yapalım yenge hazırsa
çok teşekkur ederiz.
teşekkur ederiz
Oyun kuralları haksızlık üzerineyse, kendi adaletimi kendim sağlarım.
Emre profosyonel cekilen fotoğraflarimizi bekliyoruz unutma dostum
Burada paylasirsin artik.
Dostum fotolar gelsin hemen paylasacagim. Sanirim bu haftasonuna kadar elimde olacak ;)
çok anlamlı bir o kadarda vefalı bir etkinlik
Henüz motor yok ama 1995 e200 var artçı falan almazsanız özkanlar civarı oturanları toplayıp gelirim
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)