Teşekkürler herkese zaten rodaj bahane tava cigeri şahane ) ayrıca artcim makyajı ihmal etmez hic bi zaman.
Teşekkürler herkese zaten rodaj bahane tava cigeri şahane ) ayrıca artcim makyajı ihmal etmez hic bi zaman.
tebrik ederim. güzel bir gezi olmuş. tava ciğer için 2 önerim olacak ciğerci aydın yada ciğerci niyazi edirne'nin en iyi ciğer ustalarıdır.
Güzel gezi olmuş. Paylaşım için teşekkürler.
Herzaman gördüğüm yerler gerede tabelası dahil ama fotoğraflarda bi başka oluyor
Tebrikler.. Ne yalan söylim, ben cesaret edemezdim...
"Ne Mutlu Türküm Diyene" M.Kemal ATATÜRK
Salcano Wolf 125 28.03.2014 - 02.05.2016 (11.800 km)
Bajaj Pulsar NS 200 Trafiğe Çıkış: 09.05.2016 (46.500 km)
Cbf 150 hayırlı olsun. Güzel günlerde nice turlara...Başka fotoğraf yok mu
güzel börek sanırım ıspanaklı çökelekli
Motosikletimin üstü açık..
https://www.youtube.com/channel/UCp4K0dvqaCd6YAr_beEsudA/featured?view_as=subscriber
Tesekkurler herkese ispanakli karışık, patates ve peynirli cok bi fotograf cekemedik. Insallah diger gezilere bol fotograflar eklerim.
helal olsun kızlar güzel gezi olmuş be cesaret...!
hayatı motor yapmışım biniyormuşum...
güzel bir gezi olmuş eline sağlık,
Saç böreğini görünce iyice iştahım açıldı,afiyet olsun
Draglardan başka fotoğraf yok mu?
Tesekkurler herkese. Drag yarısında bi kac video çekmiştim onları da yukleyemiyorm zaten.
Helal olsun süper bir işe imza atmışsınız.
Tebrikler.
https://www.youtube.com/channel/UCsQMNz8EBD5jqoRCOlr-72Q
Paylaşım için teşekkürler ,büyük cesaret bravo sizlere
Tesekkur ediyorummm
Fotoğrafları görünce geçenki gezimi neden konya tarafından bitirmedim diye pişman oldum. Neyseki, Ağustosta o taraflara sürüyorum.
Tekerinize sağlık kızlar, tebrik ederim. Nice güzel gezilere...
"CaRPe DieM"
Teşekkür ediyorum kesinlikle tavsiye ederim biraz memleketimin tanıtımını da yapmış olayım )
Vayy arkadaş, tozu dumana katmışsınız. İmrendim doğrusu : )
) tozu dumana Katarken biraz da yuttuk ama guzel.. Tekirdağ ve erdeke de gittik. Onlarında resimlerini paylaşacağım ama biraz zor oluyor yüklemek atınca onları da görürsün insallah
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)