8. Geleneksel Yuvacık Gezisi duygu düşünceler
Reklamlar
-
03 Haziran 2014, 19:21
Kısacası , 'biz geziyi yaparız isteyen gelir isteyen gelmez, bu yuvacık geziside aradan çıkmış oldu' olay bundan ibaret. Geleneğe uyuldumu uyuldu. Sitenin üyelerinin hemen hepsi gezinin iptalini istersen , ısrarla düzenlenen geziden, ben üyelerin bi kıymetinin olmadığını anladım. Bu tutumla giderseniz, 9.yuvacık gezisi topic açılmasından öteye geçilmeyecek gibi.
Reklamlar
-
03 Haziran 2014, 19:21
şahsi fikrimdir.. siteye zaten girmiyorum.. eski dostlukları bulamaz olduk .. onu küstür.. bunu çıkart. buna yasak şuna olmaz . buna gücünüz yetmez.. gibi vs vs.. olaylar entrikalar yüzünden girilmez oldu... senede bir. yuvacık organizasyonu yapılır.. eski yüzleri görmek.. fuar harici dostları hep bir arada bulmak. çok eglenceli.. yol sürüş kortej hikaye.. zaten o kortejde ne kadar tehlikeli gidildiğini .. birisi ölmeden 8. kez nasıl yapıldıgına hala şaşırıyorum.. bazı arkadaşlar 140 150 km hızlardan bahsediyorlar.. ben daha 90 km hızı hiç görmedim . 70 le o yolda arkadan gelen arabaların sag çıkıştan çıkmak için defalarca grubun arasına girdiklerie şahit oldum .. e haklılar tabi.. kortejide bıraktım bu yüzden.. basıp giderdim kendim ..
bu seferki gezinin yağmurlu oldugunu bile bile yapılması saçmalıgın daniskasıydı. ama bir güzel yanı ise.. o kadar yoldan sırılsıklam olarak mehmetçik vakfına gelip hadi devam edelim diyen arkadaşları tebrik ediyorum..yemek yemek için degil. bi anı olmuştur benim gibi düşünen tüm katılanlara..
napılırdı.. yuvacık bir yada iki hafta ertelenirdi.. hava günlük gülistanlık olurdu . 10 motor yerine 100 motor olurdu .. eski yeni tüm dostlar orda olurdu.. makara yapmaktan yemek yiyemedigim günleri bilirim.. biri iki arkadaşım kardeşim evlenme teklifi bile yaptı.. sevgilisine yüzük takanda gördük.. herkez mutlu mesut dönüş yolculuguna geçerdi..
ama tüm sitenin organizasyon işi adı altında bir kişiye mal edilmesi. ki en yakın arkadaşım olsada söylemek istedim ... iş durumu yüzünden ertelememesi .. yukarda yazdıgım bütün güzel duyguları silip süpürdü.. ( alınmasın gezi için söylüyorum.. ) sadede gelirsek .. MT mt olalı boyle durumlara daha çoooook düşer.. bir boş vermişlik .. bir amaaan banane yaaavvv durumu söz konusu .. oldukça .. dahaa çooookkk forum sitesi kurulur . bölüne bölüne toplaşmaya devam edersiniz.. 9. yuvacık olurmu bilemem ama olursa tombaladan bir gün seçip kimsenin çalıştıgı yada çalışmadıgı güne denk getirme işine de bi son verilsin ..
saygılar jesse
-
03 Haziran 2014, 22:50
yarın olsa yine giderim giderken sucuk gibi olduk ama dönüş muhteşemdi herkese tşk ederiz.
-
03 Haziran 2014, 22:51
Sadık1453 adlı üyeden alıntı
Erhan organizasyonlara katılıyor mu?
"KAZASIZ SÜRÜŞLER"
katılması gerekir ama kahale almıyor bizi pek...
Alper...Geziniz trajikomik...ilginç..ders niteliğinde...hatta tam bir fiyasko olmuş ...eğlenmiş olabilirsiniz...kişiler üzerinie alınmasın...Burada MT.Netin çıtasının karizmasının kalitesinin bu kadar ayaklar altında olacağı günleri görmeyi ummazdım...Alper bu utancın kaynağı sensin ...senin anlaşılmaz tavrın inadın gereksiz tutumun yüzünden oldu...rezil olmuşsunuz...ve bu rezilliğin bir açıklaması olamaz...suçlu...ayağa kalk...her zaman işini görevini layıkıyla yaptın...ama bu sefer çuvalladın...hata insanlara mahsustur deyip geçiyoruz...dünyanın sonu değil ya...Aptal bir gezi işte...1500 kişide yapılsa umrumda olmazdı 15 kişiylede umrumda değil...aslında MT de pek umrumda değil uzun yıllardır....Adminin olmadığı ciddiye almadığı salladığı arazi olduğu bir Geleneksel Gezi...Organizatörde görev aşkıyla keyfe keder geziyi iptal etme iktidarını insiyatifini gösteremedi..banane...
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
(1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar
-
03 Haziran 2014, 23:54
Ben mt nin yeni üyesiyim geziye bende katıldım zevkli geçti ama bencede ertelense daha iyi olurdu sonuçta topluluk burası geziye katılanlarda ertelenme tarafındadır bence katılamayanlar için üzüldüm
-
04 Haziran 2014, 00:23
-
04 Haziran 2014, 09:55
Kardeş eline sağlık güzel olmuş
Ama beni pek çekmemişsin
Farketmediğini farkedince farketsede farketmez
-
04 Haziran 2014, 10:43
Valla arkadaşlar kusura bakmayın ama bencede çok gereksiz bi atraksiyon olmuş.
Videoda bi arkadaş 180 Kmh hızlara çıkmış, nerdeyse top speed yapacak.
ALLAH göstermesin o sağanak yağışın altında ani bi durumda duramaz bile..
Daha ileri bi tarihe ertelenseydi hem daha güvenli olurdu, hemde sağanak yağışı ve o yola gözü kesmeyen yeni arkadaşlarında katılımı olurdu diye düşünüyorum.
-
04 Haziran 2014, 15:06
[QUOTE=fromghetto;3364353]yukarıda baktığımız tdm850 nin arızalı contasını tespit ettik artık onarımı kaldı
abi vardır bi hayır bidahakine aramızda görmek istiyoruz senin
---------- Mesajlar birleştirildi - 14:06 ---------- bir önceki mesaj zamanı 14:04 ----------
sinanaksu adlı üyeden alıntı
Valla arkadaşlar kusura bakmayın ama bencede çok gereksiz bi atraksiyon olmuş.
Videoda bi arkadaş 180 Kmh hızlara çıkmış, nerdeyse top speed yapacak.
ALLAH göstermesin o sağanak yağışın altında ani bi durumda duramaz bile..
Daha ileri bi tarihe ertelenseydi hem daha güvenli olurdu, hemde sağanak yağışı ve o yola gözü kesmeyen yeni arkadaşlarında katılımı olurdu diye düşünüyorum.
hocam grupla anlaştık 4 5 motor önden cıktık yagmuru bulutlarını arkada bıraktık rahat rahat geldık yuvacıga orada 180 leri gördüm bu arada dikkatini o yuvacık barajının güzel manzaraları çekmiyorda top speed durmama kaza vs çekiyor anlamış değilim amacın laf mı vurmak yoksa bu sayfaya girip gezi fotograflarını mı görmek ?
-
04 Haziran 2014, 15:08
Super Moderator
Tekrar merhabalar arkadaşlar
yazılarınızı okuyorum merak etmeyin
havalar biraz düzelsin bi akşam buluşma yapma niyetindeyim
konudan rahatsız olan herkesi beklerim yüz yüze konuşmak daha iyi olacak sanırım birbirimizi anlama açısından
motosiklet kullanmak şeytanla kumar oynamaya benzer ,hep sen kazanırsın ama o kazandığında oyun biter
-
04 Haziran 2014, 15:22
[QUOTE=ilkayözdemir;3364801]
fromghetto adlı üyeden alıntı
yukarıda baktığımız tdm850 nin arızalı contasını tespit ettik
artık onarımı kaldı
abi vardır bi hayır bidahakine aramızda görmek istiyoruz senin
---------- Mesajlar birleştirildi - 14:06 ---------- bir önceki mesaj zamanı 14:04 ----------
hocam grupla anlaştık 4 5 motor önden cıktık yagmuru bulutlarını arkada bıraktık rahat rahat geldık yuvacıga orada 180 leri gördüm bu arada dikkatini o yuvacık barajının güzel manzaraları çekmiyorda top speed durmama kaza vs çekiyor anlamış değilim amacın laf mı vurmak yoksa bu sayfaya girip gezi fotograflarını mı görmek ?
Estagfirullah. Neden laf vurayim? öz eleştiri yapiyoruz
Yuvacık benim çok iyi bildigim bi bölge. Özellikle asfalttan çıktıktan sonra, uzayıp giden baraj manzarası için bile oraya gidilir.
Benim bahsetmek istediğim hadise sağanak yağışın olmadıgı, dolayısıyla riskin daha az olduğu havalarda bu gezinin gerçekleşmesi yönündeydi.
Şahsen ben organizatör olsam bu riski alamam.
Ama gidenlerede vay efendim niye gittiniz diyemem.
Hız konusuyla alakali olarak ; Video'da gördüğümü söyledim sadece. Çünkü gördüğüm kadariyla sağnak yağiş devam ediyordu. Ama siz, Ben o hızlara çıktığımda yagmur bulutları geride kalmıştı diyorsanız, Buda benim patavatsizligim oluyor.
Ha zamaninda ben yapmadim mi?
Kralini yaptim..
-
04 Haziran 2014, 16:43
Bu arada İstanbul motosiklet festivali bir hafta ötelendi.o kadar organizasyon yapılmıştı.emek harcanmıştı ama iptal edildi,niye?Daha güzel havada daha çok insan katılsın diye.Ben yaptım oldu denmedi yani.Eğer iptal olmasaydı orayada gitmeyecektim.Kötü havada motor sürmeyi sevmiyorum.Bende çok istiyordum yuvacık gezisine katılmayı ama bir inat uğruna gidemedik.
-
04 Haziran 2014, 17:19
mete_han adlı üyeden alıntı
katılması gerekir ama kahale almıyor bizi pek...
Alper...Geziniz trajikomik...ilginç..ders niteliğinde...hatta tam bir fiyasko olmuş ...eğlenmiş olabilirsiniz...kişiler üzerinie alınmasın...Burada MT.Netin çıtasının karizmasının kalitesinin bu kadar ayaklar altında olacağı günleri görmeyi ummazdım...Alper bu utancın kaynağı sensin ...senin anlaşılmaz tavrın inadın gereksiz tutumun yüzünden oldu...rezil olmuşsunuz...ve bu rezilliğin bir açıklaması olamaz...suçlu...ayağa kalk...her zaman işini görevini layıkıyla yaptın...ama bu sefer çuvalladın...hata insanlara mahsustur deyip geçiyoruz...dünyanın sonu değil ya...Aptal bir gezi işte...1500 kişide yapılsa umrumda olmazdı 15 kişiylede umrumda değil...aslında MT de pek umrumda değil uzun yıllardır....Adminin olmadığı ciddiye almadığı salladığı arazi olduğu bir Geleneksel Gezi...Organizatörde görev aşkıyla keyfe keder geziyi iptal etme iktidarını insiyatifini gösteremedi..banane...
ganga sen yazıyormuydun buralara?
takma, bak çay sözü verdin hala geleceksin telefonun ucundayım bilgin olsun...
-
04 Haziran 2014, 17:24
akşam bulusması ne zaman yapılacak var mıdır aklınızda gun ?
ona gelmek ısterım sımdıden ıs guc ayarlayayım.
-
04 Haziran 2014, 18:00
ilkayözdemir adlı üyeden alıntı
arkadaşım burası şikayet ve istek bölümü değil gezi ve etkinlik fotoğraflarını paylaşıyoruz gittik geldik neşemizi kaçırmayın isterseniz gelmeyen coğu arkadaş fotograflarımızı ve videolarımızı beğendi ama siz gel gelelim susmuyorsunuz yok gelmıcem etmıcem tamam ıste kımse bısey demıyor sana saygı gosterıyor gelmeyebılırsın istersen kımse senı elestırmıyor bak yada kınamıyor ne bu şiddet bu celal anlamadım
Şöyle bir baktım da konu başlığı zaten duygu ve düşünceler....
Olumlu olumsuz herkes fikrini yazsın diye açılmış...
Gidenler eğlenmiş , gidemeyenler de (gitmeyenler değil) üzülmüşler gidemedikleri için...
Gezi normal bir etkinlik adı altında yapılıp , GELENEKSEL YUVACIK GEZİSİ daha ileri tarihe ertelenebilirdi....
Zaten Jesse gitmişse sorun bitmiştir....
T Ü R K İ Y E. . . .T Ü R K L E R İ N D İ R
N E ... M U T L U... T Ü R K Ü M... D İ Y E N E
-
04 Haziran 2014, 23:56
karalama kampanyasına dönmüş,,
-
05 Haziran 2014, 00:10
alp_tunay adlı üyeden alıntı
Şöyle bir baktım da konu başlığı zaten duygu ve düşünceler....
Olumlu olumsuz herkes fikrini yazsın diye açılmış...
Gidenler eğlenmiş , gidemeyenler de (gitmeyenler değil) üzülmüşler gidemedikleri için...
Gezi normal bir etkinlik adı altında yapılıp , GELENEKSEL YUVACIK GEZİSİ daha ileri tarihe ertelenebilirdi....
Zaten Jesse gitmişse sorun bitmiştir....
izmir tayfasının gecenin bi vakti yaptığı sucuklu yumurtaları ozledim be
bridge stone shirdge stone sharidge stone... ve tanrı lastikten kadını yarattı, sharon stone..
Drift Religion
-
05 Haziran 2014, 02:21
Super Moderator
brooklynnn adlı üyeden alıntı
akşam bulusması ne zaman yapılacak var mıdır aklınızda gun ?
ona gelmek ısterım sımdıden ıs guc ayarlayayım.
muhtemelen önümüzdeki cuma olabilir 13 haziran akşamı
motosiklet kullanmak şeytanla kumar oynamaya benzer ,hep sen kazanırsın ama o kazandığında oyun biter
-
05 Haziran 2014, 08:40
-
05 Haziran 2014, 09:48
ilkayözdemir adlı üyeden alıntı
arkadaşım burası şikayet ve istek bölümü değil gezi ve etkinlik fotoğraflarını paylaşıyoruz gittik geldik neşemizi kaçırmayın isterseniz gelmeyen coğu arkadaş fotograflarımızı ve videolarımızı beğendi ama siz gel gelelim susmuyorsunuz yok gelmıcem etmıcem tamam ıste kımse bısey demıyor sana saygı gosterıyor gelmeyebılırsın istersen kımse senı elestırmıyor bak yada kınamıyor ne bu şiddet bu celal anlamadım
bi dakika benmi yanlış okuyorum acaba ? konunun adı duygu ve düşünceler değilmiydi ? düşündüklerimi yazdım bende atar yapmanın alemi yok ;)
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)