8. Geleneksel Yuvacık Gezisi duygu düşünceler
Reklamlar
-
02 Haziran 2014, 19:38
Super Moderator
Maşallah bana yüklenenler baya olmuş
Ben kimseyi zorla götürmedim sadece söz verdiğim tarihte etkinliği yaptım
Havalar güzel olunca bu etkinliği yapmak isteyen olursa yer ayarlama konusunda kendisine yardımcı olurum
Buradan bana atıp tutan arkadaşlar elini taşın altına sokup istedikleri tarihte yapsınlar etkinliği ben yardımcı olacağım kendilerine
Reklamlar
-
02 Haziran 2014, 22:16
Arkadaşlar ben çok keyif aldım bu geziden, giderken yol boyunca devam eden yağmur ve rüzgarın etkisiyle kask camını tutan pinlock yerinden uçup gittiği için kısa süreli guruptan koptum ama durumu fark eden İlkay kardeşimiz sağolsun yardımıma yetişti ve Alper gurubu bekletti gerçekten ekip ruhu bu olsa gerek katılım gösteren herkese teşekkürler
-
02 Haziran 2014, 22:37
Ilk defa geziye katıldım bayaa zevk aldım.
-
03 Haziran 2014, 01:12
-
03 Haziran 2014, 01:33
bende MT yönetimine küs olduğum için gelmedim,arkadaşlarım da ben gelmediğim için gitmediler, ben ile birlikte 8 motosiklet gelmedik. sebebi ise MT den buz gibi soğumuş olmamızdır, artık eskisi gibi değil, bir çok sorun var sadece birini yazayım; geçenlerde nikim olan ''serk21'' i ''serk41'' olarak değiştirilmesini istedim ve yönetimden olumsuz cevap aldım. yahu 21 yaşımdayken aldığım niki millet diyarbakırlı sanıyor diye sadece tek bir rakamının değiştirilmesini talep ettim adamlar olmaz dedi.
Ama birşey satmak için hiçbir şeye hayır demezler,reklam konusunda abuk subuk firmaların yalan dolan reklamlarını da alırlar sorun olmaz ;) iş bir üyenin kücücük bir ricasına gelince hemen OLMAAAAZ cevabını yapıştırırlar.. bu tutumları sayesinde MT de ne birlik kaldı ne düzen,üyelerde ne sevgi kaldı ne saygı.. Bir yönetim ancak bu kadar zarar verebilir bir foruma =) artık MD ye takılıyorum, MT ye kendi çapımda o kadar emek vermişim,bir çok dostluklar edinmişim ama bu siteye deymezmiş.. zaten şimdilerde edindiğim sağlam dostların neredeyse tamamı buraya yazmaz oldu.. yakında inşallah bende öyle yapacağım..
-
03 Haziran 2014, 09:09
Alper_tim adlı üyeden alıntı
Maşallah bana yüklenenler baya olmuş
Ben kimseyi zorla götürmedim sadece söz verdiğim tarihte etkinliği yaptım
Havalar güzel olunca bu etkinliği yapmak isteyen olursa yer ayarlama konusunda kendisine yardımcı olurum
Buradan bana atıp tutan arkadaşlar elini taşın altına sokup istedikleri tarihte yapsınlar etkinliği ben yardımcı olacağım kendilerine
Alper bende dahil olmak üzere kimsenin seninle kişisel bir problemi yok bence. Ayrıca, söz verdiğin güne yapmaktan ziyade sen kendi şahsi programına göre hareket ettin bu organizasyonda kusura bakma. Haftaya sınavlar var sonraki hafta da ben müsait değilim dedin. Peki gezi ertelenseydi, ve burada bir sürü genç arkadaş var o yolu gözü tek başına kesmeyen gruba dahil olup güzel bir gün geçirmek isteyen onlarda katılsaydı bu gün bu konuşulanlar yerine daha keyifli sohbetler olacağına inanıyorum.
Bu arada taşına altına el koyma meselesini gelince. Kimsenin taşına altına el koyduğu falan yok, sen dahil olmak üzere. Ortada taş yok çünkü. Her yıl belirli bir tarihte bu organizasyonu düzenliyorsunuz, bir başka üye sizden önce böyle bir konuyu açmak istese açtırmazsınız bile. Benim geçmişte bazı organizasyonlar için başlık açtığım ama tesadüfen aynı konuyu açmak isteyen tarafınızdan daha hatırlı abilerin adına konu açıldığını da görmüştür bu gözler.
Yani diyeceğim o ki orası Karaaslan arayıp rezervasyon yapılır bizi tanımasalar bile beş kuruş talep etmeden rezervasyon yapıyorlar, fiyatlar konusunda da zaten öyle ahım şahım bir fark olmuyor. Mesela haziranın son haftasında gidecek olsa bu çocuklar nasıl bir destek olacaksınız? Buradan başlık mı açacaksınız? Ne olur şu yönetimin küçük dağları biz yaptık huyundan vazgeçin artık.
LP76 adlı üyeden alıntı
Arkadaşlar ben çok keyif aldım bu geziden, giderken yol boyunca devam eden yağmur ve rüzgarın etkisiyle kask camını tutan pinlock yerinden uçup gittiği için kısa süreli guruptan koptum ama durumu fark eden İlkay kardeşimiz sağolsun yardımıma yetişti ve Alper gurubu bekletti gerçekten ekip ruhu bu olsa gerek katılım gösteren herkese teşekkürler
Ne mutlu sana.10 kişilik grup için süper başarı. Geçmişte kendi imkanları ile geri dönemeyen, yolda kalan, kimsenin fark etmediği, yolda kaldığı için yanına birileri bırakılmadığı, insanlar nedeni ile geçmişteki organizasyonlardan sıkıntısı olan çok. Ama takdir etmem gereken, bizim daha önce bir yerlerimizi yırttığımız ama ısrarla yapılmayan bir şey bu gezide yapılmış, teknik destek alınmış tebrikler...
"KAZASIZ SÜRÜŞLER"
GÖZÜ PEK MOTORCULAR VARDIR, BİRDE YAŞLI MOTORCULAR...
HEM GÖZÜ PEK HEMDE YAŞLI MOTORCU YOKTUR...
-
03 Haziran 2014, 09:54
Sadık1453 adlı üyeden alıntı
Alper bende dahil olmak üzere kimsenin seninle kişisel bir problemi yok bence. Ayrıca, söz verdiğin güne yapmaktan ziyade sen kendi şahsi programına göre hareket ettin bu organizasyonda kusura bakma. Haftaya sınavlar var sonraki hafta da ben müsait değilim dedin. Peki gezi ertelenseydi, ve burada bir sürü genç arkadaş var o yolu gözü tek başına kesmeyen gruba dahil olup güzel bir gün geçirmek isteyen onlarda katılsaydı bu gün bu konuşulanlar yerine daha keyifli sohbetler olacağına inanıyorum.
Bu arada taşına altına el koyma meselesini gelince. Kimsenin taşına altına el koyduğu falan yok, sen dahil olmak üzere. Ortada taş yok çünkü. Her yıl belirli bir tarihte bu organizasyonu düzenliyorsunuz, bir başka üye sizden önce böyle bir konuyu açmak istese açtırmazsınız bile. Benim geçmişte bazı organizasyonlar için başlık açtığım ama tesadüfen aynı konuyu açmak isteyen tarafınızdan daha hatırlı abilerin adına konu açıldığını da görmüştür bu gözler.
Yani diyeceğim o ki orası Karaaslan arayıp rezervasyon yapılır bizi tanımasalar bile beş kuruş talep etmeden rezervasyon yapıyorlar, fiyatlar konusunda da zaten öyle ahım şahım bir fark olmuyor. Mesela haziranın son haftasında gidecek olsa bu çocuklar nasıl bir destek olacaksınız? Buradan başlık mı açacaksınız? Ne olur şu yönetimin küçük dağları biz yaptık huyundan vazgeçin artık.
Ne mutlu sana.10 kişilik grup için süper başarı. Geçmişte kendi imkanları ile geri dönemeyen, yolda kalan, kimsenin fark etmediği, yolda kaldığı için yanına birileri bırakılmadığı, insanlar nedeni ile geçmişteki organizasyonlardan sıkıntısı olan çok. Ama takdir etmem gereken, bizim daha önce bir yerlerimizi yırttığımız ama ısrarla yapılmayan bir şey bu gezide yapılmış, teknik destek alınmış tebrikler...
"KAZASIZ SÜRÜŞLER"
dediklerine sonuna kadar katılıyorum...
-
03 Haziran 2014, 10:58
az ve öz olmuş
-
03 Haziran 2014, 11:07
Kaç motor katıldı,merak ediyorum...
-
03 Haziran 2014, 11:50
Video olmadan olmaz
-
03 Haziran 2014, 12:19
ilkayözdemir adlı üyeden alıntı
Video olmadan olmaz
daha önce gezilere katılmadım, bu geziye hava güzel olsaydı katılacaktım.
öğrenmek istediğim, grup halinde sürerken örneğin otobanda hızınız 180~190 civarı mı yoksa videoda gördüğümüz gruptan bağımsız sizin performansınız mı?
-
03 Haziran 2014, 12:30
braveguy adlı üyeden alıntı
daha önce gezilere katılmadım, bu geziye hava güzel olsaydı katılacaktım.
öğrenmek istediğim, grup halinde sürerken örneğin otobanda hızınız 180~190 civarı mı yoksa videoda gördüğümüz gruptan bağımsız sizin performansınız mı?
hayır orada gruptan ayrıldık biz 4 motor bi nokta belirledik diğer arkadaşları orada bekledik videonun sonunda dönüş zaten tamamen bağımsız
-
03 Haziran 2014, 12:45
güzel video otoyol kısmı daha bi heyecanlı 180-200 lü kısımlar güzel hoş fakat devamlı ne dikkat dayanır nede cüzdan
https://www.youtube.com/watch?v=GGatfgQkPGY
-
03 Haziran 2014, 12:52
aynen öyle 90 tl benzin tüketti canavar 280 km de
-
03 Haziran 2014, 13:01
aynen öyle 90 tl benzin tüketti canavar 280 km de
Bence güzel daha ne olsun 5 liradan 6.4 litre yapar..
https://www.youtube.com/watch?v=GGatfgQkPGY
-
03 Haziran 2014, 15:34
bukadar olur yani zorla zorla 10 kişi yani ertelenseydide 60veya 70 motor olsaydı felamı olurdu bu niye oraya ogun sözmu verildi para kazandıracagız diye anlamadım bu kadar saçma inat olurmu.
-
03 Haziran 2014, 16:04
Alper sen bu organizsyon işlerinden istifa et anlamıyorsun malesef. Bu geziyi direterek Yağmurla inatlaşır bir biçimde sürdürmene aklım almıyor. Lakin birine bir şey olsa hesabını nasıl verecektin. yinede herhangi kaza vs gibi olumsuz durum olmaması sevindirici. onun dışında buda size bundan sonra mt uyelerinin fikrini almadan gezi düzenlemeye yönelik tecrübe olsun.
-
03 Haziran 2014, 16:26
BerKToprak adlı üyeden alıntı
Alper sen bu organizsyon işlerinden istifa et anlamıyorsun malesef. Bu geziyi direterek Yağmurla inatlaşır bir biçimde sürdürmene aklım almıyor. Lakin birine bir şey olsa hesabını nasıl verecektin. yinede herhangi kaza vs gibi olumsuz durum olmaması sevindirici. onun dışında buda size bundan sonra mt uyelerinin fikrini almadan gezi düzenlemeye yönelik tecrübe olsun.
mt kullanıcılarının fikirlerine önem vermiyorsa eğer. katılım göstermeyiz olur biter. ben şahsım adıma bir daha kesinlikle mt nin düzenleğidiği etkinliklere katılmayacağım. şiddetle kınıyorum inatla düzenlenen bu etkinliği !!
-
03 Haziran 2014, 16:53
engin_deniz adlı üyeden alıntı
mt kullanıcılarının fikirlerine önem vermiyorsa eğer. katılım göstermeyiz olur biter. ben şahsım adıma bir daha kesinlikle mt nin düzenleğidiği etkinliklere katılmayacağım. şiddetle kınıyorum inatla düzenlenen bu etkinliği !!
arkadaşım burası şikayet ve istek bölümü değil gezi ve etkinlik fotoğraflarını paylaşıyoruz gittik geldik neşemizi kaçırmayın isterseniz gelmeyen coğu arkadaş fotograflarımızı ve videolarımızı beğendi ama siz gel gelelim susmuyorsunuz yok gelmıcem etmıcem tamam ıste kımse bısey demıyor sana saygı gosterıyor gelmeyebılırsın istersen kımse senı elestırmıyor bak yada kınamıyor ne bu şiddet bu celal anlamadım
-
03 Haziran 2014, 18:31
engin_deniz adlı üyeden alıntı
Sen yine de böyle söyleme Alper kötü bir adam değildir. Bu organizasyonu bir takım sebeplerden dolayı genel uygun yapamamış olabilir. Ancak bu ne onun kötü biri olduğunu gösterir, nede bundan sonra ki organizasyonlara senin katılmamanı gerektirir. Anlık kızgınlıklarınla ileride pişman olmak demeyeyim ama keşke diyebileceğin şeyler söyleme bence.
arkadaşım burası şikayet ve istek bölümü değil gezi ve etkinlik fotoğraflarını paylaşıyoruz gittik geldik neşemizi kaçırmayın isterseniz gelmeyen coğu arkadaş fotograflarımızı ve videolarımızı beğendi ama siz gel gelelim susmuyorsunuz yok gelmıcem etmıcem tamam ıste kımse bısey demıyor sana saygı gosterıyor gelmeyebılırsın istersen kımse senı elestırmıyor bak yada kınamıyor ne bu şiddet bu celal anlamadım
Bu şiddetin bu celalin sebebi ilk yıllarda bu organizasyona katılım yüzlerle ifade edilirken, sırf olsun diye yapılan organizasyonlar nedeni ile son organizasyonlara tarih, meteorolojik durum ve diğer etkenler yeterince dikkate alınmıyor. Şahsi müsaitlik durumları ile bu organizasyonlar yapılıyor. Yılın belirli günlerinde Resmi bayramlarda kortej yapmak zaten alışılagelmiş problem yok o noktada. Herkes yapıyor.
Ancak bu MT ile özdeşleşmiş adı üzerinde "GELENEKSEL" Yuvacık gezilerin özellikle aramıza yeni katılan genç yaşlı yeni arkadaşlar dört gözle bekliyor. Birileri ile tanışalım toplu sürüş yapalım v.s. sebeplerle. Ancak bu Geleneksel organizasyon sebebi her ne olursa olsun kanun gibi yazıldığı gün yapılmak zorunda olmamasına rağmen bir sebeple bu hale geldi.
2008 yılın da 400 e yakın motosiklet katılmıştı bu organizasyona. Ve resimlere bakın Belediye başkanı bize İzmit girişinden zabıtalar ile eskortluk edip hoş geldiniz diye resimler çektirmişti.
Giderek sayının artarak büyümesi gereken organizasyon her geçen yıl küçüle küçüle bu hale geldi. Daha bir kaç ay önce siteye üye olmuş bir kaç delikanlı bile daha fazla sayıda katılım ile organizasyon yapabilirken, onlar bile yağmuru çamuru düşünüp bir hafta erteleyerek giderken bu organizasyon bu şekilde sönük kalması nedeni ile insanlar bu halde güzel kardeşim. Bu nedenle kimseye bir şey demeyin herkes lisanı münasiple derdini döksün anlatsın. Konu kapansın, bu işin sorumluları ve yönetimde bir karar alsın yapılıp yapılmayacağına dair. Yapılacaksa daha doğru düzgün bir organizasyon ile yapılsın. Yedek organizatörler görevlendirilsin, ihale tek başına Alper' e kalmasın.
Herkes buraya alıştığı veya sevdiği için burada, kızanlar da seninle benimle veya diğer arkadaşlarla birlikte olmak istedikleri ama olmadıkları için kırgın ve kızgınlar. Lütfen sizlerde bunları anlayın.
Bu arada gitmeyenler ile ilgili, işte sıcak koltuklarınızdan gibi tabirler oldu (Tatlısu motorcusu) buda hoş değil. Buradaki arkadaşların arasında çok tecrübeli karda buzda sürmüş adamlar gitmek istemedi, zorunda olarak sürmek başka bir şey bilebile lades başka bir şey.
"KAZASIZ SÜRÜŞLER"
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)