oraları gezip görmüş kadar olduk.elinize,kolunuza sağlık. anlatım süper olmuş.
oraları gezip görmüş kadar olduk.elinize,kolunuza sağlık. anlatım süper olmuş.
merhaba
gezi çok güzel gözüküyor, geçen yıl acemilik ve motor gücü nedeniyle uzun yola cesaret edemedim. İzmit'e bir kaç kere gitmiştim ama yorucu olmuştu benim için, yolların dolu olduğu dönemde bayram öncesi gitmiştim. Bir de otoyoldan gitmiştim, çok sıkıntılı olmuştu.
Bu hafta yine İzmit'e gittim geldim (ailem orda yaşıyor), Tuzla'ya kadar sahil yolundan, sonrasında d100 den devam ettim genel olarak 70-80km hızla ve hiç sıkıntı yaşamadım.
Bu ay motoru da büyütürsem, artık pek bir engel kalmıyor
fish does not think, cause fish knows everything
çok güzel bir gezi olmuş , beğenerek okudum. fethiye kısmında pahalı bir yere gitmişsiniz , keşke önceden haberim olsaydı gerek çadır gerek yeme içmede yardımcı olurdum bi dahakine insallah
tebrikler berkay hocam maşallah çok zevk aldım incelerken inş banada nasip olur böyle geziler..
Çok güzel bir gezi olmuş, anlatım resimler de on numara. Tekeriniz hep düz bassın
yahu soa sen miydin berkay?
ben fatih, ankara'dan şişko fati
koray'a da selam ederim buradan.
Foto ve anlatım çok güzel tebrikler
Çok güzel gezi ve güzel paylaşımlar için teşekkürler.
Güzel aheste aheste bir gezi olmuş.. Paylaşım için teşekkürler..
yazın gezdik, şimdi kışın da oturup fotolara bakıyoruz elimizde çayla mecbur
Müthiş bir gezi olmuş
Mükemmel bir gezi olmuş. Emek edip bizimle paylaştığınız için teşekkürler.
Teşekkürler... Harika bi seyahat yazısı olmuş👏 güzel bi örnek teşkil etmiş gezecekler için.. Darısı benim gibi hiç uzun yol yapmamışlara😔
Satranç oynamak gibidir motor kullanmak. Bir değil birkaç hamle sonrasını hesaplayabilmektir. Ama nedense büyük bir kısım tavla oynar gibi kullanır ve şansına güvenir. Ama sonuç hüsrandır...
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)