bir saattir sıkılmadan resimleri yaşaya yaşaya okudum izledim. bravo size çok güzel gezmişsiniz.
bir saattir sıkılmadan resimleri yaşaya yaşaya okudum izledim. bravo size çok güzel gezmişsiniz.
Güzel gezi olmuş. Emeğinize sağlık.
Temmuzda çıkacağım benzerlikleri olan bir rotaya önceden görmek güzel oldu.
Motosiklet üstünde itlik yapmak çok zevklidir, fakat bu itliğin bütün motosiklet camiasına zarar vereceğini aklınızın köşesinde tutun.
Maşallah diyorum başka birşey demiyorum kardeşim.
Allah nice böyle geziler yapmayı nasip etsin.
pörfek, veldan
çok hoş bir tur olmuş.iştah açıcı
çok güzel ve bol et yemeli olmuş maşallah
olimposa 5-6 sene önce gitmiştim ücret falan yoktu ozamanlar. üç tane de minik su kaplumbası görmüştük
Çok güzel bir rapor, teşekkürler.Beyşehire kadar olan kısım benim bir ay önce yaptığım geziyle tıpatıp aynı.Kaldığınız öğretmenevi,gittiğiniz restourana kadar aynı
Beraber yaparız kardeşim beni biliyorsun hadi mi hadi . 1 çağrını 2 ettim mi?.. Dağlar bizi bekler :D
---------- Mesajlar birleştirildi - 23:13 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:11 ----------
Hocam et candır kilomdan yemek zaafımı ele veriyorum zaten
tek gece çadır için o kadar yol taşımanız yazık olmuş..ben olsam o kadar taşıdım der yarısında çadırda kalırdım
hoş kaldığın yerlerin fiytları da genel itibariyle uygun
çok imrendim size doğrusu benimde sym wolf üm var çok isterdim böyle uzun yol yapmayı. izlenimlerinizi çok güzel paylaşmışsınız giriş gelişme ve sonuç bölümleri olmuş hep ben çok beğendim. Ayrıca abi kardeş ilişkinize bayıldım, bi gurme gibi yemekleri değerlendirmeniz flan hepsi süper. Bende antalyanın alanya ilçesinde yaşıyorum bilseydim bu taraflarda olduğunuzu önünüze gelirdim neyseki hiç tatsızlık olmamış bu çok güzel bi haber, sağ salim geziyi bitirmenize sevindim. Tekeriniz düz bassın
Elinize,yüreğinize, tekerinize sağlık.
Çok güzel bir gezi olmuş.
tebrikler berkay kardeşim. kazasız belasız bitirdin turu.. güzel fotolar yalın anlatım roman gibi maşallah. binlerce km yol yaptın eh artık 40 km yapıp gelirsiniz yalovaya...
Maşallah maşallah maşallah. Şahane bir gezi. Neredeyse kendim gezmiş gibi oldum. En güzel resim ise bomboş yolda çekilen resim çok hoşuma gitti. Paylaşımınız için teşekkür ederim. (:
hocam maşallah çok güzel gezmişsiniz. nice gezilere
Tebrik ederim, güzel bir anlatım, bilgi aktarımı ve bol bol resim.
Bizim de bu yaz yapmayı planladığımız Karadeniz turu için iyi bir referans.
Teşekkür ederim ve daha nice geziler dilerim...
Çok güzel bir gezi yapıp, çok güzel fotoğraflar çekip, çok güzel anlatmışsınız. Tebrik ederim. Eğer günün birinde tekrar yaparsanız, Muğla Akyaka'ya da uğramanızı ve misafirim olmanızı isterim. Kazasız, keyifli sürüşler dilerim.
Çok güzel olmuş bende resimlerle ve senin anlatımınla kısa bir tur yapmış oldum. Tebrik ederim
Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)