Malatya-Gaziantep-Sanliurfa-Diyarbakir-Elazig-Malatya Çemberi
Reklamlar
-
160 küsür resim var, bu site gezi yazılarını yayınlamak için çok güzel bi sistem yapmış. resimleri yükleyecek yer bulamadığımdan en iyi çözüm sizi şuraya yönlendirmek olacak .
http://www.motojektif.com/trip/Maxi97/2181/Malatya-Gaziantep-Sanliurfa-Diyarbakir-Elazig-Malatya-cemberi
sym gts 250i evo, alt bagaj, arka 45 litre çanta, hanımda sırt çantası, önümde bez seyahat çantası 1050 km 165 tl yakıt yaktık. ortalama hızım 110. sollamalarda 140+ hızlar gördüm.
Reklamlar
-
cok güzel bir gezi olmus tekerinize saglık
-
-
bakıyorum yavaş yavaş, şu motoru satmadan böyle bir gezi yapamazsam gözüm açık gidecek valla :(
ayağınıza sağlık hocam, şimdiden güzel duruyor
-
Güzel gezi olmuş. Diyarbakırda hırsızların dadaşmamasına sevindim Tekerinize sağlık
-
Harika bir gezi olmuş,elinize sağlık abim.Bir dahaki sefere,D.bakır'a gelirseniz beklerim..Kazasız sürüşler..)
-
@Samet abi: Diyarbakır'dan Elazığ'a geçerken ileri baktığımda fırtına gördüm, yaklaşık 1 saat total benzinliğinde bekledik. bi o kısımda otomobil aradım. aldığın aracın dizel olmasından da dolayı tüketim az gözüküyor, ben de lpg düşünüyorum o zaman bir daha karşılaştırırız :D
sağolun arkadaşlar, motosikletle uzun geziler yapmak bambaşka bir şey. maksisukuterle yol yapmak ise bambaşka... hanım uzunyolda otobüslerde çok kötü olur; ama motosiklette değil kötü olmak; yorulmadı bile. tabi bunda otomobil konforu sağlayan koltuklara ve amortisörlere sahip symye de borçluyuz
-
Emre boşver sen...takılıyorum..
arabam o kadar yakarken motosikletimdeki 148 tane beygir yalaktan su içer gibi içiyor benzini..ama ikisininde yeri ayrı..
hylu huyundan vazgeçmez,alışmış kudurmuştan beterdir, v.b tüm atasözlerine göre ben yinede motosiklete bineceğim...
-
06 Haziran 2014, 11:47
Mükemmel bir iş çıkarmışsınız.Paylaşım için teşekkürler
https://www.youtube.com/channel/UCsQMNz8EBD5jqoRCOlr-72Q
-
07 Haziran 2014, 23:51
diyarbakırda yardımcı olmak isterdim size birdha yolunuz düşerse
-
08 Haziran 2014, 01:21
Cok güzel bir gezi olmuş tekerinize saglık
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)