Sabah bakkala ekmek almaya diye çıkıp gezmek :))
Reklamlar
-
Reklamlar
-
oklava selfie de koysaydın keşke
-
Süper ya .
Allah ım Şu motoru hemen almam lazım !
kazasız sürüşler inşallah
-
Bakkala diye çıkıp bir daha gelmeyesi olanlardansın guzel olmuş
-
Neresi bu ballıca ikidir görüyorum nerde olduğunu bilmiyorum.
Bu arada güzel gezi olmuş. Ancak hayvanseverliğini ayrı güzel. Tebrikler.
"KAZASIZ SÜRÜŞLER"
-
İzmir İl Temsilcisi
-
Enteresan, bir o kadar da güzel bir kaçamak gezi olmuş.
Far koruma demirini ne zaman ve nereden aldınız acaba?
-
Sadık1453 adlı üyeden alıntı
Neresi bu ballıca ikidir görüyorum nerde olduğunu bilmiyorum.
Bu arada güzel gezi olmuş. Ancak hayvanseverliğini ayrı güzel. Tebrikler.
"KAZASIZ SÜRÜŞLER"
Haritada göstereyim,şehre çok yakın
---------- Mesajlar birleştirildi - 17:13 ---------- bir önceki mesaj zamanı 17:10 ----------
Apices adlı üyeden alıntı
Enteresan, bir o kadar da güzel bir kaçamak gezi olmuş.
Far koruma demirini ne zaman ve nereden aldınız acaba?
1 yıl evvel motoru resimlerde görüldüğü gibi aldım sahibinden.Artık eski sahibi nerden aldı bilmiyorum
---------- Mesajlar birleştirildi - 17:15 ---------- bir önceki mesaj zamanı 17:13 ----------
CEM. adlı üyeden alıntı
Dostum hayvan severlıgını taktır edıyorum cogu ınsan yılan gordugunda ezmeye calısır.
Kamplumbaga ıle ılgılı bır anımı anlatayım.
Izmır spıl dagına motorumla cıkarken bırgun yerde kaplumbaga gordum. gıdecegı yon bellıydı yolun karsısına gecmek ıstıyor.
Elımle kaldırdım bırazda tırnaklarından urktum fakat yınede kaldırıp yolun karsısına gecırdım.
Eldıvenlerımı ve kaskımı gıyıp motoru calıstırıp yola devam edıcektımkı oda nee.. Bu sefer dıger tarafa gecmek ıstıyor.
Yanı adam ılla kendı cabasıyla gecıcek
Selam verdım ve yoluma devam ettım
Bu arada fotolara tam kendımı kaptırmıstım fotograflar son buldu. Daha uzun bır gezı beklıyoruz senden
Zaman azlığından dolayı böyle oldu ama daha sonra ağvaya kadar detaylı bir gezi yapmayı düşünüyorum. Sabah erken vakitte yollar hayvanat bahçesi gibi oluyor,bu gezimde keklik tavşan da gördüm ama resim alana kadar kaçıp gittiler )
-
Biz yokken ekmek köfte falan gez dur
-
-
Tezek faslı güzelmiş birde makro çekim yapıverseydin
-
Güzel kaçamak olmuş paylaşım için teşekkürler hayvan severliğin ayrı güzel neyi merak ediyorum ben eve gidince aney oklavayla bekliyormuydu?
-
Uslu Gezer adlı üyeden alıntı
Güzel kaçamak olmuş paylaşım için teşekkürler hayvan severliğin ayrı güzel neyi merak ediyorum ben eve gidince aney oklavayla bekliyormuydu?
Ekmeği kapıya astım zile basıp koşarak uzaklaştım
-
hiç yakıştırmadım beni çağırmadın tamer :D:D (iste idim bugun.) güzel resımler
-
işte insan bazen aynen böyle oluyor,evden çıkıyorsun kısa mesafeli bir yere,sonra bir bakmışsınız ben nereye gelmişim,aynen bu gezi gibi benimde oluyor şurayada gideyim ,burayada gideyim derken insanın içerisindeki merak alıp gidiyor işte,güzel motor,harika bir doğa iyi bir anlatım ,emeğine sağlık kardeş teşekkürler...
-
Güzel ve zevkli olmuş
-
güzel bir gezi olmuş paylaştığın fotoğraflar güzel sonuncu pek bir sevimli gelmedi
-
06 Haziran 2014, 11:12
Neye niyet neye kısmet.Güzel bir gezi olmuş.
Paylaşım için teşekkürler.
https://www.youtube.com/channel/UCsQMNz8EBD5jqoRCOlr-72Q
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)